Bil ki sevgilidendir özlemin özü.Odur asıl sana özlem duyan.
Çünkü o tutuşturmayınca alevi, kimsede olmaz ateş...
Ve aşk ateşi önce sevilene, ondan sonra sevene düşer
Hz.Mevlana

1.542.831 görüntülenme · 25.047 yanıt

sudaşuanda içimden geçenleri sizinle paylaşmak istedim hem sevinçliyim hem üzüntülüyüm desteğinize ihtiyacım varüstesinden gelmem lazım benim için dua edin
gencilkerbu siteye yeni üye oldum. Açıkçası neden oldum bilmiyorum. Aslında yapmak istediğim şey maddiyattan maneviyata dönmek ama içinde bulunduğum ortam yada meslek diyeyim buna izin vermiyor zaten. Bu dediğimi yapabilmek için hayatımda çook köklü bir değişim yapmam lazım. ama o kadar yürekli miyim bilmiyorum. Allah yardımcım olsun. tabi bütün din kardeşlerimin yardımcısı olsun. Bir de çok sevdiğim bir cümle var onu sizlerle paylaşmak istiyorum. " Allahtan korkusu olmayan, kulundan korkarmış" yani Allaha inanıyorsan hiçbir kul seni korkutamaz. Neyse kalın sağlıcakla.
smyyesöncelikle selamün aleyküm.
uzun zamandır giremiyorum .girdiğim çok nadir zamanlar oluyo o zaman da yazamıyorum.
ama girince yine o aynı manevi havayı tattım.
burada kimseye dert yanmak istemiyorum.ama inanın dualarınıza öyle ihtiyacım var ki.
hiç beklemediği bir zamanda beklemediiği birşeyi yaşayabiliyor insan.sanırım ruh gibi deyimi böyle zamanlar için kullanılıyor.
neyse Allah a emanet olun.inşAllah birgiün sitede yine aktif olurum
selametle
narinimbiraz tebessüm :)))
adam çocuğa adını sormuş. '' dur ben tahmin edeyim adını. Sen baş harfini söyle.''
çocuk '' y '' demiş. Adam başlamış:
- yunus - yakup - yusuf
- hayır...
Adam sinirlenmiş:
- nedir senin adın?
- '' yamazan '' :)
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
DENİZ33Allahım! Beni bana unuttur ve kendimden bahsetmeyi ruhuma kerîh göster!
Allahım! Beni kendi sığ ve boş isteklerimin peşinde yıpratma! Senin muradının mürîdi olmayı nasip buyur!
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.