İçinden geçeni paylaş...
1.544.499 görüntülenme · 25.047 yanıt
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
KaLBuN_KeSiR
Kim Allah'a (celle celaluhu) yar ise, her şey yardır, her şey yarar..
Kime Allah C.C. YAR ve Yoldaş ,Sevgili ise.... İnşaallah o da ;Allah C.C. 'na YAR ve Yoldaş ,Sevgilidir...
İslam , '' Amaç , aracı meşru kılar '' ilkesini kabul etmez.
Bilakis gayenin şerefli , vesileninde temiz olmasını öngörür.
Şerefli bir gayenin gerçekleşmesi için mutlaka temiz bir vesileye başvurulmalıdır.
İslam , Hakka batıl yollarla ulaşılmasına asla razı olmaz.
Allah güzeldir, ancak iyi ve güzel olanı kabul eder ...
Bilakis gayenin şerefli , vesileninde temiz olmasını öngörür.
Şerefli bir gayenin gerçekleşmesi için mutlaka temiz bir vesileye başvurulmalıdır.
İslam , Hakka batıl yollarla ulaşılmasına asla razı olmaz.
Allah güzeldir, ancak iyi ve güzel olanı kabul eder ...
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
''Belki bize kötü görünen şeyde hayır vardır'' emrinden hareketle...
Allah C.C. güzel ,çirkin diye değerlendirmez... herkese eşit mesafede yaklaşır...
Ancak Aşk 'ı ilahisini sevdiğine sunar....
Haset,kibir ve benlikten uzak aciz olan KUL 'una açar gönlünü saçar NUR'unu...
Selamlar...
Allah C.C. güzel ,çirkin diye değerlendirmez... herkese eşit mesafede yaklaşır...
Ancak Aşk 'ı ilahisini sevdiğine sunar....
Haset,kibir ve benlikten uzak aciz olan KUL 'una açar gönlünü saçar NUR'unu...
Selamlar...
KaLBuN_KeSiR
::)
Aaa.. Çocukluk.. ::)
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymiş,
Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.
Ağlayanı güldürebilmek, ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş,
Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım.
Can Yücel
Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.
Ağlayanı güldürebilmek, ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş,
Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım.
Can Yücel
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
NFK
NFK
selimoğluBunca boş konuşan insanın arasında, dilsiz olmak engel değil devrimdir..
Özdemir ASAF
Bu söz de de gizli kibir yok mu? herkesi boş konuşmakla yargılıyor , kendi ne? dolu mu konuşuyor???
Arayan aradığını bulur, aynanda ne görüyorsan sen O'sun boşsun!
Dolu, dolu konuşan yürekler var, ne güzel onlar gösteren Rabbe şükürler olsun, görmesini bilen yüreklere SELAM olsun..
Herkesi b ir kefeye koyma!
Boş bile konuşan olsa, sen doluysan alacagını alırsın, sen alamıyorsun diye herkesi boş belleme
melissa26Bu söz de de gizli kibir yok mu? herkesi boş konuşmakla yargılıyor , kendi ne? dolu mu konuşuyor???
Arayan aradığını bulur, aynanda ne görüyorsan sen O'sun boşsun!
Dolu, dolu konuşan yürekler var, ne güzel onlar gösteren Rabbe şükürler olsun, görmesini bilen yüreklere SELAM olsun..
Herkesi b ir kefeye koyma!
Boş bile konuşan olsa, sen doluysan alacagını alırsın, sen alamıyorsun diye herkesi boş belleme
Siz neden rahatsız oldunuz ki? burada herkes içinden geçeni paylaşır..Burada hiç bir söz kimseye hitaben yazılmaz..!!
Hem bu sözlerin sahibi Özdemir asaf
selimoğluSiz neden rahatsız oldunuz ki? burada herkes içinden geçeni paylaşır..Burada hiç bir söz kimseye hitaben yazılmaz..!!
Hem bu sözlerin sahibi Özdemir asaf
Haklısınız da kusura bakmayın , hani bazı insanlar diğer insanları hor görürya , o yüzden
size değil , sözün yanlışlıgını düşündüm biran yazmadan duramadım yani , ben de düşündügümü dedim
Birazda kızgınım galiba, yoksa? tabi özür dilerim ... neyse boşver bizi kim dinler??
Özdemir asaf? ne olmuş yani? sözü eleştirilemez mi?
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

Hayırlı, bereketli, bol dualı cumalarımız olsun..
Cumamız hayırlara vesile olsun..
Dualarda buluşmak duasıyla..
Bugün okula gitmedim, onun yerine ders çalıştım, Kur'an mealini okudum, gusl abdesti aldıım, bugün yapılması gerekenlere göre davrandım...
Beni Kur'an kursuna gönderemediler bir türlü, ben de kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum. Birazcık da ablamdan yardım alacağım yarın... :)
Beni Kur'an kursuna gönderemediler bir türlü, ben de kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum. Birazcık da ablamdan yardım alacağım yarın... :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.