İçinden geçeni paylaş...
1.544.499 görüntülenme · 25.047 yanıt
"Cenâb-ı Hakk'ı bulan, neyi kaybeder? Ve O'nu kaybeden, neyi kazanır?"
"O'nu bulan herşey'i bulur ; O'nu bulmayan hiçbir şey bulmaz, bulsa da başına bela bulur."(rnk)
"O'nu bulan herşey'i bulur ; O'nu bulmayan hiçbir şey bulmaz, bulsa da başına bela bulur."(rnk)
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
AMİN..
Hacı ben bazı insanları çooooook seviyorum yaa :D
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Biri beni şu mızıkacı gençlerin elinden kurtarsın!
Kulaklarım şiştiii ::)
Kulaklarım şiştiii ::)
.....
NFK
NFK
He o zaman şöyle diyeyim... :)
Bu site dinime olan sevgimi arttırıyor ama bu siteye girmediğimde kendimi okuluma, derslerime ve arkadaşlarıma veriyorum, dinime düşkünlüğümün aynı kalması için hiçbir şey yok. Herkes dinini unutmuşş, insanları engelleme derdinde. Ben de unutuyorum hemen yapmam gerekenleri. Siteye girince yine buradaki güzel paylaşımlar sayesinde kendime dönüyorum. :)
Bu site dinime olan sevgimi arttırıyor ama bu siteye girmediğimde kendimi okuluma, derslerime ve arkadaşlarıma veriyorum, dinime düşkünlüğümün aynı kalması için hiçbir şey yok. Herkes dinini unutmuşş, insanları engelleme derdinde. Ben de unutuyorum hemen yapmam gerekenleri. Siteye girince yine buradaki güzel paylaşımlar sayesinde kendime dönüyorum. :)
Sedaa_*He o zaman şöyle diyeyim... :)
Kendini üzme sakın kalbinde ki güçlü imana güven :)
Immm şeyyy buda 600. mesajım :)
Çok şey öğrendim bu siteden öğrenmeyede devam edicem inşAllah
Allah(c.c) katkısı olan herkesten yüz bin kere razı olsun ...
Emek eden , zaman ayıran , güzel bilgiler paylaşan , gönül veren insaları görmek çok güzel
Çok şey öğrendim bu siteden öğrenmeyede devam edicem inşAllah
Allah(c.c) katkısı olan herkesten yüz bin kere razı olsun ...
Emek eden , zaman ayıran , güzel bilgiler paylaşan , gönül veren insaları görmek çok güzel
Nevin ablacııım mutlu yııılllaaarrr..
diye geçiresim var içimden ::)
diye geçiresim var içimden ::)
.....
NFK
NFK
Ey Rabbimiz!... Resülünü anışımızdan haberdar et... O'na binler salat,binler selam... Habibine Makam-ı Mahmud-u ver... O'na Vesile-i lütfet... O'nu Refik-i Ala'ya yükselt.... Bizi de affet... O'nun hatırına affet... Zatının hatırına affet... Ne olur affet bizi... Bizi affet.... (AMİN)
(kainattaki zerreler adedince AMİNNNN)
(kainattaki zerreler adedince AMİNNNN)
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
AMİN..
AMİN..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.