İçinden geçeni paylaş...

1.544.494 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

İnsana bir sıkıntı dokundu mu, gerek yan üstü yatarken, gerek otururken, gerekse ayakta iken (her halinde bu sıkıntıdan kurtulmak için) bize dua eder.
Ama biz onun bu sıkıntısını ondan kaldırdık mı, sanki kendisine dokunan bir sıkıntı için
bize hiç yalvarmamış gibi geçer gider. İşte o haddi aşanlara, yapmakta oldukları şeyler, böylece süslenmiş (hoş gösterilmiş)tir.

(Yunus 12)
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Biz; Ayakları şişene kadar namaz kılan Peygamberin, gözleri şişene kadar uyuyan ümmetiyiz..
elytk

elytk

Kıdemli Üye · 247 mesaj

Allah razı olsun kardeşim.Ne güzel bir hatırlatma
smyrna35

smyrna35

Aktif Üye · 94 mesaj

Olur ki (bazen) hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlı olur ve hoşunuza giden bir şey de sizin için şer olur. (Hayırlı ve doğru olanı) Allah bilir, siz bilemezsiniz.

(2/Bakara, 216)
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

VaVeylaben ve ders off inanamıyorum :D

Başarılar kuzum..

Ben inanıyorum.. :D
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

Hz.Ömer Hızla Camiye Koşan Çocuğun Kolundan Tutatarak;''Daha Küçüksün Bu Acelen Ne ?'' Dedi Çocuk: Dün Benden Daha Ufak Birisi Öldü.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

hakyolu007

hakyolu007

Mübarek Üye · 2.741 mesaj

Çok Borcum Var...Paraya İhtiyacım var :( Maaş yatmadı günü geçti hemen yatmasına ihtiyacım var :(

içimden bu geçiyor :)
:a08:
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

hakyolu007, post: 1483259, member: 54443Çok Borcum Var...Paraya İhtiyacım var :( Maaş yatmadı günü geçti hemen yatmasına ihtiyacım var :(

Allah her daim yardımcınız olsun.
sıkıntılarınızı gidersin.borcunuzu tez zamanda ödemeyi nasip etsin.

Hz. Âişe (radıyallâhu anhâ)'nin bir rivâyetinde de Resûlullah şöyle buyurmuştur: "Borcunu ödeme niyetinde olan hiçbir kul yoktur ki Allah'tan yardım görmesin."
smyrna35

smyrna35

Aktif Üye · 94 mesaj

hakyolu007, post: 1483259, member: 54443Çok Borcum Var...Paraya İhtiyacım var :( Maaş yatmadı günü geçti hemen yatmasına ihtiyacım var :(

Allah c.c yardımcınız olsun..
smyrna35

smyrna35

Aktif Üye · 94 mesaj

"Hiç düşündün mü Yakup (a.s) neden Yusuf (a.s) ile imtihan edilmişti? Çünkü Yakup (a.s) en çok Yusuf'u (a.s) sevmişti ve kişi daima en çok sevdiği ile imtihan edilirdi.."
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Bütün büyük zulümler, biz arkamızı dönüp susmayı tercih ettiğimiz için yaşanıyor ...

Alıntı
İnsan beğenmez.
sahaff

sahaff

Kıdemli Üye · 276 mesaj

''Kendinizi (övüp övüp) temize çıkarmayın..Allah kimin takva sahibi olduğunu daha iyi bilir''

NECM/32
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Hayat çok güzel... :a16:
Muhtazaf

Muhtazaf

Ya rasulullah!
Nereye gidelim nerede yaşayalım?
Bizim hicret edecek ne bir habeşistanımız nede bir necaşimiz yok.
Zulüm her yeri kapladı.
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Ey Rabbim.

Senin tek isminden sonra hayat yok, varlik yok, ask yok.

Senin Isminle var hayat, varlik var ve ask sonsuz oluyor.
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Yol onun ! Varlık onun !
Gerisi hep angarya...
İnsan beğenmez.
Muhtazaf

Muhtazaf

Gözlerimde yaş, ruhumda hüzün,
Bütün güçsüzlüğümü toplayıp,
RAB'bime sığındım elhamdulillah,
Ümmete birlik ve dirlik ver YARAB.....
sahaff

sahaff

Kıdemli Üye · 276 mesaj

Bilal-i Habeşi birgün oturmuş bir köşede ağlıyordu...Resulullah aleyhisselatu vesselam O'nu gördü ve yanına gelerek

"Ya Bilal! Seni böylesine ağlatan sebep nedir?" buyurdu. Hazreti Bilal "Benim hiç çocuğum yok.. Öldükten sonra arkamdan Fatiha okuyacak bir çocuğum olmadı" der. Resulullah aleyhisselatu vesselam bunun üzerine;

"Sen hiç üzülme ya Bilal! Benim ümmetim ezanı her duyduklarında senin ruhuna bir Fatiha gönderecekler" buyurur...
smyrna35

smyrna35

Aktif Üye · 94 mesaj

Ûzûlme.. Derdin ne olursa olsun , bir abdest al nefes gibi.. ve bir seccade ser odanin bir kösesine . Otur ve agla , dilersen hiç konusma . O seni ve dertlerini senden daha iyi biliyor unutma..

- Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.