İçinden geçeni paylaş...
1.544.494 görüntülenme · 25.047 yanıt
Efendimiz (s.a.v)'e hakarete yeltenen alçaklık Yakın Asya'dan Uzak Asyaya, Ortadoğu'dan Afrikaya kadar bütün İslam dünyasında lanetlendi.
Ama MISIR'dan öyle bir fotoğraf karesi geldi ki..
TEPKİSİZLİĞE GÖMÜLENLERİN YÜREKLERİNE KURŞUN GİBİ İŞLER.

Ama MISIR'dan öyle bir fotoğraf karesi geldi ki..
TEPKİSİZLİĞE GÖMÜLENLERİN YÜREKLERİNE KURŞUN GİBİ İŞLER.

İmam-ı Rabbanî hazretleri Kılıcullah b. Kılıç Han’a bir mektubunda şöyle nasihat eder:
“Ey oğul! Bu dünya bir imtihan ve sıkıntı yeridir. Görünüşü her çeşit süslerle süslenip bezenmiştir.
Yüzü renk renk beneklerle ve çizgilerle renklendirilmiş, saç örgüleriyle ve sahte yanaklarla zoraki güzelleştirilmiş çirkin bir kadının yüzüne benzer.
İlk bakışta hoş gözükür.
Güzel, taze, körpe ve parıltılı olduğu sanılır.
Gerçekte ise üzerine güzel koku serpilmiş bir leşe, kurtların ve sineklerin üşüştüğü bir çöplüğe benzer.”
Mektûbât-ı Rabbanî
“Ey oğul! Bu dünya bir imtihan ve sıkıntı yeridir. Görünüşü her çeşit süslerle süslenip bezenmiştir.
Yüzü renk renk beneklerle ve çizgilerle renklendirilmiş, saç örgüleriyle ve sahte yanaklarla zoraki güzelleştirilmiş çirkin bir kadının yüzüne benzer.
İlk bakışta hoş gözükür.
Güzel, taze, körpe ve parıltılı olduğu sanılır.
Gerçekte ise üzerine güzel koku serpilmiş bir leşe, kurtların ve sineklerin üşüştüğü bir çöplüğe benzer.”
Mektûbât-ı Rabbanî
ALLAH'ım
n'oluyor bana böyle anlayamıyorum..
n'oluyor bana böyle anlayamıyorum..
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Bugün Hac Adaylari Kabeye dogru yola ciktilar
rabbim bizlerede o mübarek yerleri görmeyi nasip eylesin insaalllah
rabbim bizlerede o mübarek yerleri görmeyi nasip eylesin insaalllah
Birden çalışkanlığım tuttu. :)
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ders kitabının yarısına kadar okudum ve etkinliklerini yaptım. Bütün kitapların yarısına kadar geleceğim bugün... :a15:
Bilmiyorum nedendir, ama ders çalışmak çok eğlenceliymiş ya. :a12:
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ders kitabının yarısına kadar okudum ve etkinliklerini yaptım. Bütün kitapların yarısına kadar geleceğim bugün... :a15:
Bilmiyorum nedendir, ama ders çalışmak çok eğlenceliymiş ya. :a12:
HOCAM BU NEE !!!! ????????????

Gel ne olursan ol gene gel
Gel'de iman eyle ey kul
Bunu izlemeye gelme
Hele hele dönmeyi ibadet zannetme
Hele hele reklamı abartıp ta kadınları döndürme.
aff...

Gel ne olursan ol gene gel
Gel'de iman eyle ey kul
Bunu izlemeye gelme
Hele hele dönmeyi ibadet zannetme
Hele hele reklamı abartıp ta kadınları döndürme.
aff...
İnsan beğenmez.
ALLAH'IN MUHTEŞEM YARATTIĞI CANLI: ATEŞ BÖCEĞİ

Bir ampul elektrik enerjisinin %3'ünü, floresan ampulü %10'unu ışığa dönüştürebilirken, Ateş Böcekleri mühendislerin ulaşmaya çalışıp başaramadıkları %100 verimle ışık enerjisini minicik vücutlarında gerçekleştirirler. Bu böceklerin karın bölgelerinde bir ışık organı vardır. Karmaşık bir seri işlem sonucu böcek aralıksız 3 saat ışık verebilir.
"SİZİN İÇİN HAYVANLARDA DA ELBETTE İBRETLER VARDIR" Nahl/66

Bir ampul elektrik enerjisinin %3'ünü, floresan ampulü %10'unu ışığa dönüştürebilirken, Ateş Böcekleri mühendislerin ulaşmaya çalışıp başaramadıkları %100 verimle ışık enerjisini minicik vücutlarında gerçekleştirirler. Bu böceklerin karın bölgelerinde bir ışık organı vardır. Karmaşık bir seri işlem sonucu böcek aralıksız 3 saat ışık verebilir.
"SİZİN İÇİN HAYVANLARDA DA ELBETTE İBRETLER VARDIR" Nahl/66
İnsan beğenmez.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.