İçinden geçeni paylaş...
1.544.473 görüntülenme · 25.047 yanıt
Angry birds :mad:
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Onu o kadar çok özledim ki.Konuşmalarımızı gülüşmelerimizi ağlamalarımızı..O kadar çok özledim ki..Hiç bu kadar özleyeceğimi düşünmemiştim !
Ayyyyyy uçuyorum havalara, babam bir hediye getirdi. İlk önce uzunluğu falan hiç içime sinmedi, güzel bir şey değildir herhalde babam sevdiğim bir şey almaz diye düşündüm. İçini açınca bir şey anlamadım ama ablam açtı düzeltti ve bu rahle dedi o anki mutluluğum anlatılamazdı...
Şimdi mutluluktan ölmem lazımdı. :) :) :) :a15: :a15: :a15: :a16:
Sedaa_*, post: 1477714, member: 81595Ayyyyyy uçuyorum havalara, babam bir hediye getirdi. İlk önce uzunluğu falan hiç içime sinmedi, güzel bir şey değildir herhalde babam sevdiğim bir şey almaz diye düşündüm. İçini açınca bir şey anlamadım ama ablam açtı düzeltti ve bu rahle dedi o anki mutluluğum anlatılamazdı...
Güle güle kullan canımm.. :)
Mükemmel bir hediye..
Bana da eşim rahle yapmıştı.. kendisi.. =)
Üzerinde Kur'an okudukça babana da dua edersin.. =)
KaLBuN_KeSiR, post: 1477716, member: 91898Güle güle kullan canımm.. :)
Mükemmel bir hediye..
Bana da eşim rahle yapmıştı.. kendisi.. =)
Üzerinde Kur'an okudukça babana da dua edersin.. =)
Ay ne kadar güzel, hediyelerin en güzellerinden biri. :)
Tabii etmez miyim, bol bol edeceğim ona dua... :a15:
Kadir gecemiz mübarek olsun...
Dualarda buluşmak ümidiyle.. ::)
Dualarda buluşmak ümidiyle.. ::)
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
NFK
NFK
Selâmun Âleyküm
Allahc.c razı olsun muhterem kardeşim bizde sizler için duacıyız.Bütün Mü'min kardeşlerimizin kadir günü kutlu olsun.Rabb'im hepinize sağlık ve afiyettler versin yuvalarınızı sevinç ile doldursun.
Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.
Allahc.c razı olsun muhterem kardeşim bizde sizler için duacıyız.Bütün Mü'min kardeşlerimizin kadir günü kutlu olsun.Rabb'im hepinize sağlık ve afiyettler versin yuvalarınızı sevinç ile doldursun.
AcizBirKul., post: 1477730, member: 59734Kadir geceniz mübarek olsun gönül dostları
Hepiniz için dua ettim
Rabbim kabul buyursun :)
Rabbim razı olsun güzel kardeşim..
Rabbim ettiğimiz duaları kabul buyursun..
nemire, post: 1477738, member: 51820Selâmun Âleyküm
Ve Aleykum Selam Ve Rahmetullah..
Rabbim sizden razı olsun..
muhalif adam, post: 1477746, member: 116498Foruma yeni katıldım. Selamun aleyküm.
Aleykum selam, hos geldiniz.
Hayirli paylasimlar yapar, bilgilerinizden istifade ederiz ve insaAllah burdaki kaynaklardan sizde bilgilenirsiniz.
Vesselam.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 05.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.