İçinden geçeni paylaş...
1.544.470 görüntülenme · 25.047 yanıt
“Rüya üç kısımdır. Biri Allah’tan müjdedir. Biri nefsin konuşmasıdır. Biri de şeytanın korkutmasıdır. Biriniz, hosuna giden bir rüya görecek olursa, dilerse onu anlatsın. Eğer hoşuna gitmeyen bir şey görürse onu kimseye anlatmasın, kalkıp namaz kılsın.” “Iyi rüya Allah’tandır. Kötü rüya şeytandandır. Bir kimse hoşlanmadığı bir rüya görürse sol tarafına üç defa tükürsün ve şeytandan Allah’a sığınsın. Böylece o rüya zarar vermez.”
“Sizden birisi sevdiği rüyayı görürse bilsin ki o Allah tarafından ikazdır… Rüyayı gören Allah’a hamd etsin ve başkasına da söylesin. Sevmediği bir şeyi görünce de muhakkak ki, bu rüya şeytandandır. Rüyayı gören rüyanın şerrinden Allah’a sığınsın ve rüyasını kimseye söylemesin, böylece o rüya sahibine zarar vermez.”
VaVeyla, post: 1476931, member: 97903annemle babamı özledimm :) bugün medineden peygamberimizin kabrinin başındayken aradı babam, bu bile güzel bi duygu:)
Masaallah kardesim Rabbim bizlerede nasip etsin:):)
Muhtazafİkaz etmiştim aynısı benim başıma geldi ama kurtardık.
Neyi ikaz etmiştin abi? ::)
Herkes kurtarır ama ben kurtaramam niye çünkü facede bana gıcık :p
VaVeyla ↗face hesabım kitlendi ve büyük çabalarıma rağmen tekrar açıldı :D off dalga geç,nce insanın başına geliyomuş :D
ya açılmasaydı :/
:D ne güzel beraber geçinirdik kuzu hem korkma onun derdi benle :D
yokluğuma mahkum edeyim de yansın hasretten :D
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Çeşm-i Bülbül, post: 1476951, member: 103504Neyi ikaz etmiştin abi? ::)
Herkes kurtarır ama ben kurtaramam niye çünkü facede bana gıcık :p
:D ne güzel beraber geçinirdik kuzu hem korkma onun derdi benle :D
yokluğuma mahkum edeyim de yansın hasretten :D
Oyyy ben kiyamam kuzum facedeeee sana kıydı Ahhh gicik face Ahhh yapma diyeydim kuzumu üzme diyeydim kollarımı acaydim:D:D:D
kalbinur, post: 1476954, member: 105948Oyyy ben kiyamam kuzum facedeeee sana kıydı Ahhh gicik face Ahhh yapma diyeydim kuzumu üzme diyeydim kollarımı acaydim:D:D:D
Gülme yaa cidden gülme sinirlerim çok bozuk hayır bir bana böyle bana şartları çok ağır koşuyor
oysaki aramızda çok iyiydi :D
.....
NFK
NFK
Çeşm-i Bülbül, post: 1476959, member: 103504Gülme yaa cidden gülme sinirlerim çok bozuk hayır bir bana böyle bana şartları çok ağır koşuyor
oysaki aramızda çok iyiydi :D
Kesin ibra vaveyla ve Gül Berra komplo kurdu kuzu sana:p
kalbinur, post: 1476962, member: 86712Kesin ibra vaveyla ve Gül Berra komplo kurdu kuzu sana:p
:D şimdi güüül 'ün günahını almayalım o faceyle tanışmaz ama :D
ezan okunuyor susayım şimdi :D
.....
NFK
NFK
Sanırım benim artık netle bağlantılarımı koparıp, sanal aleme veda etme zamanım gelmiş... :mad:
.....
NFK
NFK
Çeşm-i Bülbül, post: 1477054, member: 103783Sanırım benim artık netle bağlantılarımı koparıp, sanal aleme veda etme zamanım gelmiş... :mad:
Yapma kuzu gülüm beni bıraktı sen bırakma nerdesin be gülüm nerde:(:(:(
kalbinur, post: 1477072, member: 103783Bende o konuları arıyorum desem:(vede bulamıyorum. :(
Bir bilen yada bulan olursa haber verirlerse çok makbule geçer :D
http://forum.islamiyet.gen.tr/kuran-i-kerim-meali/103644-namazda-ne-diyoruz.html
Azim ya işte budur yine kendim buldum kardeşim buyur bu linkte :D
AcizBirKul., post: 1477080, member: 54443http://forum.islamiyet.gen.tr/kuran-i-kerim-meali/103644-namazda-ne-diyoruz.html
Eyvallah can;):)iste bu ya çalışkan ve azimli kardesim:D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 05.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.