deniz yıldızı, post: 1465653, member: 48192caan sende mi gidiyon :) yalnız acele et bak ben birazdan çıkıyom görüşürdük :D
Ben normalde Turkiye'deyken Ankara'da yasiyorum ablacim (:
Ben de yetisecegim sana insaAllah.
Misafirimizsin (:
1.544.247 görüntülenme · 25.047 yanıt
deniz yıldızı, post: 1465653, member: 48192caan sende mi gidiyon :) yalnız acele et bak ben birazdan çıkıyom görüşürdük :D
sofi_25, post: 1465753, member: 115241Selamün Aleyküm,
Ben geçtiğimiz Haziran ayında Endüstri Mühendisi olarak mezun oldum. Ama aklım fikrim hizmette. İşe girersem nefsim paraya alışırsa, iş ortamındaki fesatlıklara karışırsam, daha da kötüsü bizim meslek gereği iş yerlerinde çoğunluk erkeklerden oluşuyor ve ben buna alışmayı da istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten kafam çok karışık. Dua istiyorum herkesten Allah (c.c.) razı olsun şimdiden..
KatrePare, post: 1465724, member: 37970Ben normalde Turkiye'deyken Ankara'da yasiyorum ablacim (:
Ben de yetisecegim sana insaAllah.
Misafirimizsin (:

KatrePare, post: 1465775, member: 89858Aleykum selam degerli ablam..
Oncelikle "hizmet" diyerek anlatmak istediginiz seyin, dine hizmet olarak anladigimi belirtmeliyim. Cok temiz ve guclu duygularla yazmissin, haklisin. Ve sen bu yurekle dinine hizmete layiksin. Ben boyle dusunuyorum. InsaAllah dua edecegim size.
Sizde beni unutmayin olur mu? (:
Allah'a emanet olun.
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
Gül Berra, post: 1465835, member: 103783“Kul acele etmediği müddetçe Allah’dan daima bir hayır, ve rahmet içerisindedir. Acele ettiğinde ise ümitsizliğe kapılır ve duayı terkeder.”
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 04.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.