İçinden geçeni paylaş...

1.544.242 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Tekrardan esselamu aleykum..

Nasilsiniz? Geceniz gunduzunuz aydin olsun. Cumanin son saatlerinde ben iyiyim hamdolsun.
Zindanda_Mahkum

Zindanda_Mahkum

Mübarek Üye · 1.367 mesaj

KatrePare, post: 1465489, member: 47642Tekrardan esselamu aleykum..

Nasilsiniz? Geceniz gunduzunuz aydin olsun. Cumanin son saatlerinde ben iyiyim hamdolsun.

Aleyküm selam kardeşim Cuma saati bitti :)
Yagmurbey

Yagmurbey

Mübarek Üye · 3.482 mesaj

İnşaAllah ifadesi Allah izin verirse demektir. Yüce Allah bizlere Kuran'ı Kerim'de Kehf Suresi'nin 23 ve 24. ayetlerinde inşaAllah denilmesi gerektiğini şöyle bildirmiştir.

Hiçbir şey hakkında: "Ben bunu yarın mutlaka yapacağım" deme. Ancak: "Allah dilerse" (inşaAllah yapacağım de). (Kehf Suresi, 23-24)

Peygamber Efendimiz (s.a.v.) de inşaAllah demenin önemini birçok hadisi ile bildirmiştir:

Bir kişinin bütün sözlerinde inşaAllah demesi, onun imanının kemalindendir. (Taberani)

"İnsanlar için inşaAllah demekten daha faziletli itaat edicilik yoktur' (Hadis-i Şerif)
KatrePare

KatrePare

Zindanda_Mahkum, post: 1465491, member: 47642Aleyküm selam kardeşim Cuma saati bitti :)

Sizin bulundugunuz sehirde bitmisti. Fransa'da bir saat vardi yaklasik (:
KatrePare

KatrePare

Yan..
Benim senin ellerine goz degdirmem gibi yan..
Habibullah'i sevdigim gibi,
Canli kanli gormeyipte sevdama erensin, yan..
Ben topragim.
Ates ol..
ASK'a (cc) yan..
KatrePare

KatrePare

Iki sevda, ama tek isim ben de: M.... !
Zindanda_Mahkum

Zindanda_Mahkum

KatrePare, post: 1465499, member: 114537Sizin bulundugunuz sehirde bitmisti. Fransa'da bir saat vardi yaklasik (:

Olaya fransız kalma tavrı bu olsa gerek :D
İyi geceler kardeşim.
MEVLADANIM

MEVLADANIM

Aktif Üye · 88 mesaj

KatrePare, post: 1465412, member: 91898Dogdugum yer..
Genc kiz olup, buyudugum sehir..
Sevdigim, sevilenlerin oldugu sehir..
Ayrica Turkiye'deyken yasadigim ve yasamaya devam etmeyi istedigim yer..

Peki senin icin? Biraz anladim ama :)

Ben İzmirde doğup büyüdüm ama Ankaraya'da gitmek orda çok güzel insanlar tanımak nasip oldu. Hayatımın manaları arasında olan büyüklerim var orda .. Özlem kokar , Hatıra kokar İzmir ankara arasındaki tüm yollar .. Benim içinde manevi bir değeri var cann .. ALLAH sanada kazasız belasız gitmeyi nasip eder inşaALLAH .. Senin anladıgın neydi benim söylediğim şey miydi ? :)
KatrePare

KatrePare

MEVLADANIM, post: 1465505, member: 93376Ben İzmirde doğup büyüdüm ama Ankaraya'da gitmek orda çok güzel insanlar tanımak nasip oldu. Hayatımın manaları arasında olan büyüklerim var orda .. Özlem kokar , Hatıra kokar İzmir ankara arasındaki tüm yollar .. Benim içinde manevi bir değeri var cann .. ALLAH sanada kazasız belasız gitmeyi nasip eder inşaALLAH .. Senin anladıgın neydi benim söylediğim şey miydi ? :)

Evet (: Gecenin bu vakti gonlumuz birmis bak.. Ismin nedir, bilmek isterim, soylemek istersen?
KatrePare

KatrePare

Zindanda_Mahkum, post: 1465504, member: 47642Olaya fransız kalma tavrı bu olsa gerek :D
İyi geceler kardeşim.

Ben kalp incitmeyi sevmem. Ama ince fikirli oldugumdan dolayi incindim diyebilirim. Ben kendi bulundugum yere gore soyledim, siz dakikalar sonra kendi sehriniz adina konustunuz. Bunda ne gibi bir fransiz kalma durumu olabilir ? (:

Size de iyi geceler, geceniz hayr olsun.
MEVLADANIM

MEVLADANIM

Aktif Üye · 88 mesaj

KatrePare, post: 1465509, member: 95935Evet (: Gecenin bu vakti gonlumuz birmis bak.. Ismin nedir, bilmek isterim, soylemek istersen?

Çok mutlu oldum tabiki neden istemiyim eğer burda yazmanın bir mahsuru yoksa Ayşegül senin :a11:
KatrePare

KatrePare

Mahsuru yok (: Hmm ne olabilir sence benim ismim?
Bu arada sende benim yurek manalarimdan biriyle ayni yastasin :(
Zindanda_Mahkum

Zindanda_Mahkum

KatrePare, post: 1465510, member: 93592Ben kalp incitmeyi sevmem. Ama ince fikirli oldugumdan dolayi incindim diyebilirim. Ben kendi bulundugum yere gore soyledim, siz dakikalar sonra kendi sehriniz adina konustunuz. Bunda ne gibi bir fransiz kalma durumu olabilir ? (:

Size de iyi geceler, geceniz hayr olsun.

Kardeşim seni kırdıysam özür dilerim şaka maksatında söylemiştim alınacagın hiç aklıma gelmedi.
KatrePare

KatrePare

Zindanda_Mahkum, post: 1465513, member: 80887Kardeşim seni kırdıysam özür dilerim şaka maksatında söylemiştim alınacagın hiç aklıma gelmedi.

Aslinda hic kirilmazdim, alinmazdim ama.. Bazi kendini bilmezler tarafindan gurbete ciktik diye dislaniyorum kendi dogduugum buyudugum, hatta bir bucuk yil oncesine kadar yasadigim yerde.
Seninle onlari karistirdigim icin asil sen kusura bakma. Ben biraz fazla hassasim bu konuda. Hakkini helal et.
MEVLADANIM

MEVLADANIM

Aktif Üye · 88 mesaj

KatrePare, post: 1465512, member: 80887Mahsuru yok (: Hmm ne olabilir sence benim ismim?
Bu arada sende benim yurek manalarimdan biriyle ayni yastasin :(

Bilmem ki ismin hımm Damla olabilir mi caba :) Ben aynı yaşta mıyım benim manevi olarak büyüklerim var ama benim yaşımda olanı yok tabikim. Senin yürek manan ile bagın nedir ALLAH kavustursun üzmesin asma suratını ya :(
KatrePare

KatrePare

MEVLADANIM, post: 1465516, member: 98391Bilmem ki ismin hımm Damla olabilir mi caba :) Ben aynı yaşta mıyım benim manevi olarak büyüklerim var ama benim yaşımda olanı yok tabikim. Senin yürek manan ile bagın nedir ALLAH kavustursun üzmesin asma suratını ya :(

Nickimle alakali bir isim degil. Arapca :) belki duymamissindir bile Izmir'de o ismi . Benim yurek manamla bagim dogdugum andan itibaren bana verilmis, benim daha gecen sene Ramazan haberim oldu ama.. O beni henuz tanimiyor. Ya da tipki benim gibi Rabbimin lutfuyla taniyor. Derin olay anlayacagin :)
Zindanda_Mahkum

Zindanda_Mahkum

KatrePare, post: 1465515, member: 80887Aslinda hic kirilmazdim, alinmazdim ama.. Bazi kendini bilmezler tarafindan gurbete ciktik diye dislaniyorum kendi dogduugum buyudugum, hatta bir bucuk yil oncesine kadar yasadigim yerde.
Seninle onlari karistirdigim icin asil sen kusura bakma. Ben biraz fazla hassasim bu konuda. Hakkini helal et.

Yanlış anlaşılacağımı düşünmemiştim yoksa kardeşimi bu saatte üzmek istemezdim. Bu konuyu kapatalım en iyisi kardeşim :)
KatrePare

KatrePare

Zindanda_Mahkum, post: 1465518, member: 105948Yanlış anlaşılacağımı düşünmemiştim yoksa kardeşimi bu saatte üzmek istemezdim. Bu konuyu kapatalım en iyisi kardeşim :)

Yok, gercekten sorun yok. Allah razi olsun anlayisin icin.
MEVLADANIM

MEVLADANIM

Aktif Üye · 88 mesaj

KatrePare, post: 1465517, member: 103783Nickimle alakali bir isim degil. Arapca :) belki duymamissindir bile Izmir'de o ismi . Benim yurek manamla bagim dogdugum andan itibaren bana verilmis, benim daha gecen sene Ramazan haberim oldu ama.. O beni henuz tanimiyor. Ya da tipki benim gibi Rabbimin lutfuyla taniyor. Derin olay anlayacagin :)

Evet sanırım o derin olay sende yüreğinde kalmalı ALLAH hayırlarla sonuçlandırsın inşaALLAH .. Ama adını hala söylemedin ben sana cann diyorum aslında profil resmine bakıp Cann orda diye düşünüp söylemiştim ama bir anda candan kalpten halinle sanada cann kardeşim diyesim geldi :a11: ALLAH senden razı olsun ..
KatrePare

KatrePare

Ne guzel, beni de canimdan vurdun (:
Rahime benim ismim. Arap arkadaslarim Rahiyme der. Anlami guzel sozlu, latif sesli kiz demek :)

Musaadenle ben simdi uyumaliyim guzel isimli ayrica guzel yurekli ablam (:

Haydi ruyanda beni gor :)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.