İçinden geçeni paylaş...

1.543.959 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

Hz. Muhammed

Sakıvermeyen kendisine verdiğin kıymeti sana nle arkadaş olma. Smyyes Kardeşim Sana gelsin :)
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

Cennetin ahmakla dolu oluşu, vehmin nur boyutunda kalkmadığının delilidir."

A.F.Y
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma."

Hz. Muhammed
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

hicri1428, post: 1457884, member: 107044berat05 hatirlatman icin tesekkurler. art niyetli degilim, kelimeleri belki uygun secememisimdir. okadarinida maruz gormeyin bana, yurt disinda dogmus buyumus birinden fazla bisey beklenmez. daha dikkatli olmaya calisirim. yani bilmiyorum burada bazi seyleri acik acik konusabilirmisin yoksa bayanlarda oldugu icin konusmak ayipmi olur bilmiyorum.
Smyyes sabretmekten baska caremiz yok, ama sabirda gercekten cok zor birsey bir gun sabir diyorsun iki gun sabir diyorsun sonra seytan durtmeye basliyor. Allah bizleri sabredenlerden eylesin.

Kardeşim,

Art niyetli olmadığınızı zaten tahmin etmiştim...yanlış anlaşılmadınız tarafımdan yani..Asıl sizden daha fazla şeyler bekliyoruz :)

Konuşma uslubunda tutarsızlık olmadığı sürece herkes herkesle selamlaşıyor ve fikir alışverişinde bulunuyor....
Hep birlikte paylaşarak öğreniyoruz,öğretiyoruz...vesile oluyoruz..İnşallah.

Allah Celle Celaluhu hayırlı eş nasip etsin size de tüm bekarlarımıza da kardeşim...

Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah..

Selametle
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

Evet Berat Abi İnsan gibi davrananlarla sohbete doyum olmuyor :)
berat05

berat05 🛡

SerkanMuhammedSAV, post: 1457918, member: 59734Evet Berat Abi İnsan gibi davrananlarla sohbete doyum olmuyor :)

Sohbet güzeldir kardeşim...hele de sevdiğin kişiyle sohbet en güzelidir.

Sohbetin özüne inmek ...tadına doyum olmaz...

Ama hani olurda ters davrananlar olursa...buna karşılık iyi ve hoşgörülü olmak ....zordur.

Çünkü Nefsi tutmak zor kardeşim..

Bize düşen ise nefsi tutabilmeyi öğrenmek...inatla öğrenmek...

Çünkü karşı tarafa kötü söz söylemek en kolaydır...

Özür dilemek ve gönül almak ise zordur...Nefse ağır gelir...

Biz de en zoru başaracağız İnşallah....
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

Abi ben Kalben Özür dilerim Seni üzdüysem ama bak kincilikten deil bazılarını sevmiyorum Kendsini üstün ötesi görüyor yani Allahım şahit niye kinci olayım ben yoksa Canım Nur Kalpli Abiciğim :)
berat05

berat05 🛡

SerkanMuhammedSAV, post: 1457921, member: 110203Abi ben Kalben Özür dilerim Seni üzdüysem ama bak kincilikten deil bazılarını sevmiyorum Kendsini üstün ötesi görüyor yani Allahım şahit niye kinci olayım ben yoksa Canım Nur Kalpli Abiciğim :)

Rica ederim...özür için değil ki bu yazdıklarım...Üzülmedim de....Hiç bir övgüyü hak edecek birşey de yapmadım...bana yapılan birşey yok... ;)

Amacım şu yazdıklarını değiştirmeni sağlamak....

Kinci değilsen sana kötülüğü geçmemiş bir kişi nasıl sevmiyorsun?

Ki kötülüğü geçenleri bile affetmemiz yazılıyken....söylenirken....

Senin burdaki hiç bri kardeşime karşı bu tabiri kullanmanı istemem...

Sadece paylaşımlarınla kanıtla kendini....

Sevmeye çalış...Hoşgör...Yaşından olgunlaşmaya bak :)

Nefret etmek ve sevmemek için hele çok gençsin...

Kötü yazılar istemiyorum bu forumda :)

SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

Haklısın Elimden geldiğince yazmıyacağım artık inatlaşıcam bu konuda , Olgunlaşacağım :)
hicri1428

hicri1428

Üye · 31 mesaj

berat05, post: 1457916, member: 107559
Kardeşim,

Art niyetli olmadığınızı zaten tahmin etmiştim...yanlış anlaşılmadınız tarafımdan yani..Asıl sizden daha fazla şeyler bekliyoruz :)

Konuşma uslubunda tutarsızlık olmadığı sürece herkes herkesle selamlaşıyor ve fikir alışverişinde bulunuyor....
Hep birlikte paylaşarak öğreniyoruz,öğretiyoruz...vesile oluyoruz..İnşallah.

Allah Celle Celaluhu hayırlı eş nasip etsin size de tüm bekarlarımıza da kardeşim...

Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah..

Selametle

Onerilerinizi tavsiyelerinizi herzaman dikkate alirim insallah, benden ne bekleyeceksiniz ki ben kendi derdine yanan bir insanim. iki bucukta yasindaki yavrusundan mecburi ayri kalmak zorunda olan biriyim yilda anca bir defa gorebilirim, o turkiyede ben avrupada
berat05

berat05 🛡

hicri1428, post: 1457926, member: 79477Onerilerinizi tavsiyelerinizi herzaman dikkate alirim insallah, benden ne bekleyeceksiniz ki ben kendi derdine yanan bir insanim. iki bucukta yasindaki yavrusundan mecburi ayri kalmak zorunda olan biriyim yilda anca bir defa gorebilirim, o turkiyede ben avrupada

Paylaşımla çoğalır yada azalır herşey....
Gönlünüzdeki kırgınlık belli...herşeyde bir hayır vardır diyebilirim ancak...fazla birşey yazamam bu konuda...

Zaman en iyi ilaçtır gerçekten... Ama eliniz kolunuz bağlı oturup kalmayın derim.

Zamanla inşallah herşeyin sizin için hayra dönüşmesine dua ediyorum..

Allah Celle Celaluhu cümlemizin yardımcısı olsun inşallah..
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

Amin Ecmain :)
hicri1428

hicri1428

Üye · 31 mesaj

Dualariniz icin Allah sizden razi olsun.

Sabretmek, kurtuluşa, başarıya sebep olan güzel huydur. Sabır, Peygamberlerin hasletlerindendir. Bunun için atalarımız, (Sabır, acı ise de meyvesi tatlıdır), (Sabır selamettir), (Sabırla koruk helva olur) demişlerdir. Belalara sabretmek, kurtuluşa sebeptir.
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

hicri1428, post: 1457939, member: 54443Dualariniz icin Allah sizden razi olsun.

Sabretmek, kurtuluşa, başarıya sebep olan güzel huydur. Sabır, Peygamberlerin hasletlerindendir. Bunun için atalarımız, (Sabır, acı ise de meyvesi tatlıdır), (Sabır selamettir), (Sabırla koruk helva olur) demişlerdir. Belalara sabretmek, kurtuluşa sebeptir.

Evet Abi Allah Kurtuluşunu Kolaylaştırsın :)
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

K.bakmayın neden geç yazdığınızı anladım yazmasaydında olur Nur Yüzlü Abi yinede teşekkür ederim rahatsız ettiğim için özür dilerim birdaha olmayacak istemeyenlerle konuşmayacağım merak etme :)
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

Selamun aleykum hayırlı gunler ben geldim :)
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

Berat Abi üyeliğimi kaldırırmısın bea zaten yoğunum :)
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

Aleyküm Selam Nur Yüzlü Abla Sanada :)
berat05

berat05 🛡

SerkanMuhammedSAVBerat Abi üyeliğimi kaldırırmısın bea zaten yoğunum :)

Üyeliğini kaldıramam

Yetkim olsaydı dahi bunu yapmazdım....

:)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.