berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
"Dışarda selam verdiğin ve aldığın her an ayrı bir mutluluk anıdır....
Müslüman Olduğuna Hamd' dır."
1.543.940 görüntülenme · 25.047 yanıt
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
tevbekarım, post: 1457814, member: 110203tanımadıklarıma yolda selamün aleyküm diyince yüzlerindeki şaşkın tebessümü görünce hamdediyorum Elhamdülillah Ya Rabbi iyi ki müslümanım ve sadece Peygamberim aleyhiselatü vesselam emir buyurduğu için selam veriyorum....
hicri1428, post: 1457834, member: 44564Selamunaleykum tertip baktimda benden bir gun sonra uye olmussun yasinda benim gibi 31 81 lisin herhalde sende.
bisey soracam ayip olmassa evlimisin? bu devirde evlenecek musluman bayan bulmak cok zor gercekten. kendimce soyle bir istatistik yaptim, turkiyedeki kizlarin ortalama sadece yuzde 25 basini kapatiyor. ve sanirim usulune uygun kapatan belki yuzde 5 bile yoktur. giyim tarzlari peygamberimizin kapali fakat ciplak kadinlar olarak tarif ettiklerinden. ortunmedeki amac dikkat cekmemek icindir. oyle bir moda varki malesef kapali kizlar acik kizlardan daha cok dikkat cekiyor. yoksa cokmu abartiyorum ki?
smyyes, post: 1457848, member: 71093
selamün aleyküm kardeşim.bunları söylemenizdeki amaç nedir kardeşim.
umarım yanlış anlamışımdır.
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
hicri1428, post: 1457834, member: 44564Selamunaleykum tertip baktimda benden bir gun sonra uye olmussun yasinda benim gibi 31 81 lisin herhalde sende.
bisey soracam ayip olmassa evlimisin? bu devirde evlenecek musluman bayan bulmak cok zor gercekten. kendimce soyle bir istatistik yaptim, turkiyedeki kizlarin ortalama sadece yuzde 25 basini kapatiyor. ve sanirim usulune uygun kapatan belki yuzde 5 bile yoktur. giyim tarzlari peygamberimizin kapali fakat ciplak kadinlar olarak tarif ettiklerinden. ortunmedeki amac dikkat cekmemek icindir. oyle bir moda varki malesef kapali kizlar acik kizlardan daha cok dikkat cekiyor. yoksa cokmu abartiyorum ki?
hicri1428, post: 1457872, member: 71738bunlar benim icimde bir uktedir. boyle istedigim gibi birini bulamadigimdan, kapali ama ciplak denilecek biriyle evlendim. ama hata yapmissim cunku yurumedi ve ayrildik. gerekirse omur boyu bekar kalinacakmis fakat ayni itikatta olmadigin biriyle evlenmeyecekmissin. bana derdi ki dunyaya bir defa geliyoruz. eglenelim gezelim tozalim hayatimizi yasayalim. dunyaya bir defa gelecegimize bende inaniyorum fakat allaha kulluk etmeye geldigimize imtihan olmaya geldigimize inaniyorum. boyle zitti goruslerimiz.
smyyes, post: 1457788, member: 49580ne oldu bilmiyorum ama boşver kardeşim.Sanada Hayırlı Sabahlar :) Kardeşim bende sorun tm ama uğraşmak istemiyorum :)
kin beslemek yakışmaz bize.seni hayırlı paylaşımlarda göremek isteriz inşaAllah.
boşver kimseyle uğraşma;)
amacımız birşeyler öğrenmekse onu yapalım.sorun belki de kendimizdir:)
kendi nefsime de konuşuyorum yanlış anlama sakın kardeşim.
hadi size hayırlı geceler..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 04.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.