İçinden geçeni paylaş...
1.543.719 görüntülenme · 25.047 yanıt
gzmkrtk, post: 1443823, member: 25515biri bana yardımcı olsun yada beni eklesin lütfen :( sorum var soramıyorum burda
özel mesaj bölümü yok inanın bende arkadaş nasıl eklenir bilmiyorum yardımcı olamadığım için kusura bakmayın
.................
gzmkrtk, post: 1443823, member: 25515biri bana yardımcı olsun yada beni eklesin lütfen :( sorum var soramıyorum burda
kardeşim arkadaş olarak eklemesine ekleriz, fakat arkadaş olarak eklenmiş olsanız dahi özel mesaj atamıyorsunuz bu forumda. Eğer buraya yazamayacak kadar özel bir mevzu ise, e-mailleri görünen bayan kardeşlerimin birine e-mail yoluyla sormanızı tavsiye ederim.. Allah'a emanet olun inş.. Allah yardımcınız olsun..
gzmkrtk, post: 1443827, member: 59734anladım tmm cok teşekkür ederim ALLAH hepinizden razı olsun bakıyorum ama e.maili görünen kimse yok.tekkar sağolun
Allah sizden de razı olsun inş..
Forumun radyosunu dinliyorum da ne güzel anlatıyor Dursun Ali abimiz.. Allah razı olsun ondan inş..
Soru Sor, Sorularla islamiyet, Soru Gnder, slami soru cevap, islami bilgiler, dini sorular ve cevaplar, islami sorular buraya sorabilirsiniz
Seyren, post: 1443922, member: 101753Oğlanı uyutmaya çalışıyorum.Ne zaman düzenli bir uykumuz olacak bizim yahu:)
Benim uykum geliyor oluşum uyumamak için savaşıyor.
Ablacım küçük kardeşime nazar değmesin :)
Hemen büyümek istiyor demek ki küçük kardeşim :)
Sokaklara çıkmak gezmek istiyor :)
Hayırlı geceler, huzurlu uykular ablacım :)
Vazgeçtim seni hep ötelerde aramaktan,Seni yüzyıllar öncesine hapsetmekten vazgeçtim,Mesafelerden usandım ya Resulallah,sana sesleniyorum,Alemlere rahmetsin,Seslenince,yanımdasın,Burdasın
Günahkarım,Ama sen günahkarların umudusun ...
Temizle beni ya Resulallah
Mescid-i Nebevi'de gördüm.
Mübarek sözlerinden birini süsleyip duvara asmışlar.
"Benim şefaatim, ümmetimden büyük günahları olanlar için."Buyurmuşsun ...
İçimde her şey üşür
Rüzgar üşür
Yağmur üşür
Dua üşür
Melekler üşür
Isıtırsan bir sen ısıtırsın
Medine'ye akan nur gibi ak kalbime
Ey ban u cihan
Yorgunum,Güçsüzüm,Çaresizim,
Sen çaresizlerin yardımcısısın ...
Ey Sevgili
Buralara bir hal oldu
Ne yakup inliyor şimdi, Ne Mısırda rüya görülüyor, Züleyhalar şaşkın, Yedi adam ne yapsın, Mağaraların kapıları da kapalı.
Musa vurunca asasını, Oynamıyor yer yerinden.
Yol vermiyor kızıldeniz. Sakınmıyor İbrahimi ateşler, Su taşımıyor karınca, Ethemin balıkları getirmiyor iğneleri denizden.
Buralara bir hal oldu
Sen yoksun, buralar duman oldu efendim ...
Ablacım küçük kardeşime nazar değmesin :)
Hemen büyümek istiyor demek ki küçük kardeşim :)
Sokaklara çıkmak gezmek istiyor :)
Hayırlı geceler, huzurlu uykular ablacım :)
Büyüyünce de ben niye hep çocuk kalmadım derler bazen bizim dediğimiz gibi:)
Sokaklara bahçeye parka götürüyorum oğlanın sayesinde akraba ziyaretlerimizde patlama yaşıyoruz evde sıkılıyor diye ya ben gidiyorum ya davet ediyorum :)
Bu oğlan daha bana neler öğretecek bakalım.Allah kötü olan her şeyden cümlemizin evladınını korusun ne yapalım her türlü soytarılığa oyuna :)razıyız
Seyren, post: 1444037, member: 109263Büyüyünce de ben niye hep çocuk kalmadım derler bazen bizim dediğimiz gibi:)
Sokaklara bahçeye parka götürüyorum oğlanın sayesinde akraba ziyaretlerimizde patlama yaşıyoruz evde sıkılıyor diye ya ben gidiyorum ya davet ediyorum :)
Bu oğlan daha bana neler öğretecek bakalım.Allah kötü olan her şeyden cümlemizin evladınını korusun ne yapalım her türlü soytarılığa oyuna :)razıyız
Büyümek istiyor ablacım kardeşim :)
Yaramazlığı ondan :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 02.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.