İçinden geçeni paylaş...

1.543.719 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
merveneva

merveneva

Kıdemli Üye · 239 mesaj

Sen yeter ki *ALLAH* de, açar bahçende güLLer. Sen yeter ki *RAHMAN* de, öter bahçende büLbüLLer. Sen yeter ki *GAFFAR* de, koşar yardımına meLekLer. Sen yeter ki *RAHiM* de, inan aydınLanır her yer. Sen yeter ki *MALİK* de, gider dertLer sıkıntıLar. Sen yeter ki *KUDDüS* de, biter ızdırapLar. Sen yeter ki *AZiZ* de, gider diLde kötü sözLer. Sen yeter ki *CABBAR* de, kaLmaz kaLpte vesveseLer. Sen yeter ki *MEVLA* de, huzura erer gönüLLer...
sahaff

sahaff

Kıdemli Üye · 276 mesaj

Bir çocuğa ''Yalan söyleme'' demeyin,

''Doğruyu söyle'' deyin

Çünkü; birincisinde suçlamış, ikincisinde yol göstermiş olursunuz.

Victor Hugo
merveneva

merveneva

Kıdemli Üye · 239 mesaj

Yâ Rab !

Hâlimi görüyorsun, Yoksulluğumu biliyorsun. Gizli niyazımı duyuyorsun. Beni Sen'den ümit kesenlere katma, Kusuruma bakma, Daha fazla bekletme, ümitsizliğe atma. Rahmetine güvenim tamdır. Gönlümdeki aşk ateşini yandır, Beni muhabbetine kandır, Sevgini eksik etme gönlümden.. . Allah ım! Dünyâdan sıyrılıp huzuruna gelirken bana, Kelime-i Tevhit i unutturma. Senin nârın da hoş, nurun da hoştur. Senin rahmetinden ümit kesmek ne boştur. Rabbim! Malların ve oğulların fayda vermediği O, korkunç günde senin affına nail olmak isterim, Bana affın yeter, Beni ve bütün kardeşlerimi lütfunla bağışla....
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

bütün kardeşlerime ve arkadaşlarıma hayırlı akşamlar dilerim
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
merveneva

merveneva

Kıdemli Üye · 239 mesaj

Terlemiyor musun Başörtüsü ile diye soruyorlar bana..
Soruyorum soranlara :
CENNET'i Müjdeleyen bir AYET Ferahlık vermez mi İnsana..?

Bir rüzgar eser yüreğimden sarar tüm benliğimi ,
Ne klima tutar , ne pervane ALLAH demenin yerini..
merveneva

merveneva

Kıdemli Üye · 239 mesaj

İKİ CİHAN GÜNEŞİ ,RABBİMİN HABİBİMM DEDİĞİ .UĞRUNA ALEMLERİ YARATTIĞI AHLAK BAKIMINDAN EEENNN ÜSTÜN OLAN AMA HERDAİM HÜZNÜ KENDİNE LİBAS EDEN ..{S.A.V}
Seni yine yeniden her an olduğu gibi ,düşünmek ve yeniden güzel ümitlerle dolmak ne güzel! sen ve senin getirdiğin gül kokulu ilhamlar zor zamanların en güzel armağanları elhamdülillah ve derince bir özlem dahi güzeli sürüklerken peşinden yine de.
Seni ve senin güzelliğinİ özledik Ya Resul !
HOŞGELDİN! EY, ŞEREFLİLERİN EN ÜSTÜNDE OLAN ,HOŞ GELDİN EYY FAHR-İ KAİNAT ,HOŞ GELDİN YA RASULALLAHH ...
merveneva

merveneva

Kıdemli Üye · 239 mesaj

Şu an burada olan ve karşılaşamadığım tüm kadeşlerim ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN. hayırlı nurlu geceler.
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

merveneva, post: 1443368, member: 98622Şu an burada olan ve karşılaşamadığım tüm kadeşlerim ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN. hayırlı nurlu geceler.

amin kardeşim sizlerede hayırlı geceler
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

En önde O
Fahri kainatın muhterem zevcesi
İslamdan önceki vasfı Tahire yani temiz
İslamdan sonraki vasfı Kübra yani büyük
Namaza durduğunda Resulullahın ardında tek başına
Kureyşin zengin ve soylu kadını
Müminlerin annesi ehlibeytin ninesi Cennet hanımlarının en faziletlisi
Sebepler aleminde Resulullahın yegane dayanağı kalbi peygamber aşkıyla dolu ruhu incelerdende ince Temiz ve büyük
Hz. HATİCE

Anneleriyle birlikte islama girdiler peygamberin gül çiçekleri....
Rukayye, Zeynep, Ümmü Gülsüm

Fatıma başlı başına şiir
Fatıma peygamberden bir parça
Fatıma babasının annesi

VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

herşey ters gidiyo şu ara hayırdır inşallah :)
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Dort mevsim gonlum..
Ah hic Temmuz olmadin, neden?
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

bu konu nie boş kalmış demek geldi :D
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

:Dnerdesiniz ey cemaatin müslimin niye bu forum bu kadar boş ve sessiz:D
.................
GüLsU_92

GüLsU_92

Yeni Üye · 0 mesaj

behiye, post: 1443802, member: 89948:Dnerdesin ey cemaatin müslimin niye bu forum bu kadar boş ve sessiz:D

buradayizzzz hocammm nasilsin iyisindir insallah selam ve dua ile
gzmkrtk

gzmkrtk

Üye · 11 mesaj

iyi akşamlar s.a. birine özel bir konuda acil bişey danışmam lazım ama bana yardımcı olabilecek var mı? lütfen :(
ahmet_99

ahmet_99

Mübarek Üye · 1.767 mesaj

Tüm kardeşlerime hayırlı akşamlar dilerim..

Allah'ım.. Sen bizim için hayırlı olanı bilensin.. Biz aksini istesek bile, sen bize hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle.. En önemlisi de hakkımızda bahşetmediğin ve hayırlı olmayan şeylerin arkasından boş yere üzülmemeyi öğrenmeyi nasip eyle inş.. Amin..
ahmet_99

ahmet_99

Mübarek Üye · 1.767 mesaj

gzmkrtk, post: 1443816, member: 84716iyi akşamlar s.a. birine özel bir konuda acil bişey danışmam lazım ama bana yardımcı olabilecek var mı? lütfen :(

Buyrun kardeşim danışabilirsiniz tabii ki.. Biz bilemezsek de nasıl olsa bilen bir kardeşimiz yardımcı olacaktır inş size.
gzmkrtk

gzmkrtk

Üye · 11 mesaj

ahmet_99, post: 1443818, member: 74557Buyrun kardeşim danışabilirsiniz tabii ki.. Biz bilemezsek de nasıl olsa bilen bir kardeşimiz yardımcı olacaktır inş size.

bu siteden özel msj atamazmıyım size yada arkadaş olarak nasıl eklniyo pek kullanamıyorum :(
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

..........................
.................
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

GüLsU_92, post: 1443812, member: 84716buradayizzzz hocammm nasilsin iyisindir insallah selam ve dua ile

eeh iyidir diyelim
siz nasısınız
yanlız neden hocam:confused:

ahmet_99, post: 1443817, member: 50627Tüm kardeşlerime hayırlı akşamlar dilerim..

Allah'ım.. Sen bizim için hayırlı olanı bilensin.. Biz aksini istesek bile, sen bize hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle.. En önemlisi de hakkımızda bahşetmediğin ve hayırlı olmayan şeylerin arkasından boş yere üzülmemeyi öğrenmeyi nasip eyle inş.. Amin..

sizede hayırlı akşamlar
bu güzel dua için teşekkürler
amin
.................
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.