Çeşm-i BülbülSöz dinleyecekse bi şans ver nuurum :D
ama sözden çıkmaca yooook :D
tamam kardeşim barışalım ama bir şartım var bundan sonra söz dinleyecen kardeşim bana sözz ver vede sözden çıkmaca yokkk tamammı kardeşim:)
1.543.688 görüntülenme · 25.047 yanıt
Çeşm-i BülbülSöz dinleyecekse bi şans ver nuurum :D
ama sözden çıkmaca yooook :D
kalbinurtamam kardeşim barışalım ama bir şartım var bundan sonra söz dinleyecen kardeşim bana sözz ver vede sözden çıkmaca yokkk tamammı kardeşim:)
kalbinurtamam kardeşim barışalım ama bir şartım var bundan sonra söz dinleyecen kardeşim bana sözz ver vede sözden çıkmaca yokkk tamammı kardeşim:)
ahmet_99Gece gece yüzünüze bir tebessüm bırakildiysek ne mutlu bizlere.. Malum boomlatma teşebbüsüne kalkıştık, onu da beceremedik, elimize yüzümüze bulaştırdık :D
düşündünüz mü :a03:
ahmet_99Aklın yolu birdir deil mi :D hmmm, telefonla joker hakkımı kullanmak istiyorum :D ibra'yı bağlayabilir misiniz acaba :a03:
ahmet_99Yok yok, asıl ben aldım üzerime, belki de sana söylemişlerdir :a26:
Çeşm-i Bülbül:D rakibini iyi seçeceksin... yani daha doğrusu kendine göre bir rakip seçeceksin yoksa böyle oluuuyor :D
Tabii biir :D
Tabii bağlarız da kontörüm yoook :D
yoksa cidden bağlardım uykudan uyandırırdım sırf sizin için ama şansınıza küsüün :D
ahmet_99Yok yok, asıl ben aldım üzerime, belki de sana söylemişlerdir :a26:
ahmet_99Sigorta reklamı gibi oldu biraz ilk cümleniz :D Allah razı olsun kardeşim, düşünmeniz bile yeter :a26:
Çeşm-i Bülbül:D kaliteli reklam yapıyorlar anlaşılan sevdim onlarıı :D
Ne demek ne demek ben düşünceli bir insanım sizinde bildiğiniz üzre :D
---
Aklıma düştü nadas abiii hâlâ mı yoksunuz?((=
yolculuk yoook anlaşılan tabii bu yoğunlukta....:)
ahmet_99Bildiğim üzere derken.. :D
kalbinurbenimde gözüm nadas kardeşimi arıyor ama yok dua kardeşim gelin de bize çay demleyip getirin bekliyoruz:D:D:D::D:D:D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 02.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.