Çeşm-i Bülbülevet evet çok doğru bir terciih nuur :D küs ona küüüs :D niye küstün bu arada onuda öğreneyim :D
seni bombaladığı için olsa gerek
1.543.688 görüntülenme · 25.047 yanıt
Çeşm-i Bülbülevet evet çok doğru bir terciih nuur :D küs ona küüüs :D niye küstün bu arada onuda öğreneyim :D
kalbinursalavatgetir kardeşimi ve seni bomladılar yapmayın ben onların yerine burda vekilim dedim dinlemediler bende küsüm onlara:D:D:D:
Çeşm-i BülbülYok mu forumda çiğ köfte yoğurabilecek biri şu garipler için yapsada yesekkk =))
Aslında aklımda iki isim var amaaa :D
Çeşm-i BülbülEllerine sağık behiye yapanlarda ibya'yla ahmet_99 sanırımm :D
Nasıl yakalamışsın ama :D
kalbinurhıııı hhhne olacaksa olsun küsüm ben size hıııhhh
kalbinursalavatgetir kardeşimi ve seni bomladılar yapmayın ben onların yerine burda vekilim dedim dinlemediler bende küsüm onlara:D:D:D:
ahmet_99komşu da pişer sana da düşer kardeşim hiç merak etme sen :a26:
kalbinurhıııı hhhne olacaksa olsun küsüm ben size hıııhhh
ahmet_99gülücüklerinden belli oluyor küs olduğun :D :D :D
kalbinurben sanamı güldüm hııhh küsüm sana:(:(

Çeşm-i Bülbül
düşmekten ziyade ben hepsine talibim nur ortak ben ve deniz yıldızı aramızda kırışırız siz yorgun yorgun yiyemezsiniiz :D
ahmet_99ibra yetişş, tek kaldım buralarda... Bi biskrem versem :a03:
kalbinurolmaz beni dinlemediniz bi biskreme kanmam ben hıhhh:(
ahmet_99Hz. Ömer adaletinizin duacısıyız kardeşim :D Afiyet şeker olsun, inş birgün nasip olur da yaparım şöyle bir tepsi :a26:
Çeşm-i Bülbülibra güzellik uykusundadır şimdi bu saatte ondan hiç hayır bekleme kaldın teekk :D
ilk cümleniizi kaç defa okudum her okuyuşumda bi türlü kendimi toplayamadım :D
Adaleti çok severim ben ve belli ediyorum sanıırım :D
Nasip olurda Biz yeriz inşaALLAH :D
kalbinurbilmem kardeşim düşünmem lazım:(
kalbinurbilmem kardeşim düşünmem lazım:(
Çeşm-i BülbülSöz dinleyecekse bi şans ver nuurum :D
ama sözden çıkmaca yooook :D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 02.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.