İçinden geçeni paylaş...
1.543.680 görüntülenme · 25.047 yanıt
behiye, post: 1437825, member: 81595ilk önce hoş geldiniz:) ve yardımınız için teşekkür:) ederim ama yine yapamadım:?:(
O zaman ben resimli olarak anlatayım.Bugün konuyu eklerim .
Nadas06, post: 1437330, member: 95935hanım ablaaa nerelerdesin sen ya :)
Gelemiyorum pek abiii abim gibiiii haniii :p
Abicim yarın yolculuk var mı?((=
deniz yıldızı, post: 1437577, member: 54443vay arkadaş burda olmasamda kulağımı çınlatıyon :D
Gittin diye unutacak değiliz ya kuzu hep aklımda ve kalbimdesin :D
Aynı vefayı senden de bekliyorum :D
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Son zamanda ibni teymiyyeciler ve vehhabiler cikti eskiden bu kadarda degildiler.Bir kere bilinmiyorlardi böyle bir meshur olaraktan.Hayret dogrusu hem hanefiler hemde bunun yaninda bir ibni teymiyyeci ve vehhabi düsünce yapilari var bu gibi olan insanlarinda.
Selefi bir esas alip yola cikmis bununlada bir kalmislar bir bakiyorsun ve dinliyorsun daha cok imam ahmed bin hanbel diyor ve bunun yaninda bunun görüsde olan onu kendine delil almis olanlari getiriyorlar bize veriyorlar.Bu gibi kisileri savunup övüp duruyorlar birde onlardan delil getiriyorlar sanki islam aleminde meshur olan alimler birkac kisiden ibaretmis gibi oysa ki daha nice cok alimler vardir.
deniz yıldızıvefalı olana vefam sonsuz kuzumm gerisini salla gitsin :D
Denemeye değer :D
derdim başkası olsa ama sana güvenim taam :D
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
NFK
NFK
Hani bizler eskiden beri diyorduk ki ehli sünnet vel cemattiz peki sizler suanda ne yapmaktaniz ikide bir selef ve selefi olan kisileri bir öne sürmektesiniz.Bunlar mi sadece ehli sünnet vel cemaat bunlar birer alim ise bunlardan haric daha binlerce alim olan insanlar vardir.
rabbım benım gonlumddekı olan yerın kadar temız bır yer nasıp etsın sana cennetınde..
Tum bedenım yada kalbım gonlum elbettekı gunahkardır kirlidir,insanım acızım cunku..ama gonlumde kalbımde yanı bende sen tertemızsın hepte oyle beklıceksın.takı mahserde herkesı unutugumda anda olsa bendedn gıdekceksın..
Tum bedenım yada kalbım gonlum elbettekı gunahkardır kirlidir,insanım acızım cunku..ama gonlumde kalbımde yanı bende sen tertemızsın hepte oyle beklıceksın.takı mahserde herkesı unutugumda anda olsa bendedn gıdekceksın..
GüLsU_92
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
ALI72, post: 1437715, member: 96895Suanda elimdeki kitabta eskiden cikmasini bekledigim kitablardan biridir güzel ve kendi dalinda bir kiymetli eserdir.
selamun aleyküm kardesim kitabin adi ve yazari kim ? selam ve dua ile
Zindanda_MahkumO zaman ben resimli olarak anlatayım.Bugün konuyu eklerim .
yardımınız için çok sağolun ama olmuyor kusura bakmayın uğraştırdım sizi:T
.................
**RaNa**Aldığımız bir nefes bile içimizde kalmıyor!
Aldığımız nefesi bile geri veriyorsak; Demek ki hiçbir şey bizim değil..!
.................
serap8191, post: 1437744, member: 48192RABBİM inşallah hayırlara vesile olsun sıkıntınız yada çıkmazınız ALLAHIN izniyle inşallah feraha çıksın.dualarımızdasınız
Allah razı olsun ablacan :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 02.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.