İçinden geçeni paylaş...

1.543.680 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

Zindanda_Mahkum, post: 1437731, member: 80816Estafirullah kardeşcan önemli degil :)

kardeşim tanıştığıma memnun oldum Allaha emanet ben kaçar sonra görüşürüz inşaallah selametle dua ile..:):)
Zindanda_Mahkum

Zindanda_Mahkum

Mübarek Üye · 1.367 mesaj

kalbinur, post: 1437732, member: 113582kardeşim tanıştığıma memnun oldum Allaha emanet ben kaçar sonra görüşürüz inşaallah selametle dua ile..:):)

Sende Allaha emanet ol kardeşcan :)
merveneva

merveneva

Kıdemli Üye · 239 mesaj

Ey yüreğimdeki hüzün; Hüzne BISMILLAH acıya ELHAMDÜLILLAH gözyaşına SÜBHANALLAH lal olan dilime LAILAHEILLALLAH
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

Zindanda_Mahkum, post: 1437729, member: 71738Çıkmazlıklarla dolu biryerdeyim kendi tabirimce zindandayım.İnşallah kendimi kısa sürede toparlayabilirim kardeşcan.

RABBİM inşallah hayırlara vesile olsun sıkıntınız yada çıkmazınız ALLAHIN izniyle inşallah feraha çıksın.dualarımızdasınız
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

elifimbenim, post: 1437372, member: 101714benim dünya güzeli dua kardeşlerim şu an içimden geçen şunlar bizi yaratan YÜCE ALLAHIMIZ c.c. çok seviyorum yarattığı herşeyi çok seviyor gözle görünmeyeçek herşeyi ve ALLAHIMA c.c. çok şükür beni müslüman olarak dünyaya getirtiği için ya bunları bilmeseydim halim ne olurdu ve canım anam ve babam gibi bir kulunu beni evlat olarak verdiği için ve dünya kadar güzel ve melek yüzlü tertemiz kalbli kardeş ve abi verdiği için evlatlarım sağlıklı ve çok saygılı olduğu için...çok şükür onlar çok iyi ana ve baba idiler ve bizleri çok güzel yetiştirdiler inş haklarını helel etmişlerdir ben onları son nefeslarinde göremedim ahhhhhhhh bu gurbet helalliklerini alamadım ama benim anam babam haklarını haram etmezler onlar bu dünyada yaşayan meleklerdi inş YÜCE RABBİM c.c. canım anamı babamı cennetina layık görmüşlerdir ve inş bu dünyada çeken tüm ölmüşlerimiz cennetden bir bahce nasip olur ve onlara kavuşmamız nasip olur hiç ayrılmamasına içimden gelenler bunlardı benim onları çok özlüyorum çok seslerine kokularına özledim ancak her gece bir umutla rüyamda görürüm diyorum ama malesef ameliyatımdan sonra rüyalarımı hatırlamıyorum görüyormuyum bilemiyorum tam 28.ve 18 senedir anam babam ALLAHIMIZIN c.c. rahmetine kavuştu inş çok iyi dirler ben onlardan bir evlat olarak razı oldum inş ALLAHIMIZDA c.c. onlardan razı olmuştur neyse kardeşlerim kusura bakmayın belki klafanızı şişirdim ama içimden geleni paylaşmak isdedim ALLAHIMZ c.c. emanet olun

benim melek ablam nasılsın .iyimisin.seni çok ama çok özledim.inan hep ama hep aklımdasın.yerin boşluğun dolmaz.seni çok iyi tanıdım ablam .mücadeleni yüreğini,eminim annen baban senden hep razı olmuşlardır.helal etmişlerdir haklarını .hem senin gibi pırlanta kalpli bir evlat sevilmezmi.hak helal edilmezmi.ablam inşallah tüm dileklerin hayra çıksın ve kabul olsun.seni çok seviyorum .ALLAHA emanet ol
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.744 mesaj

" En Güzele Emanetsiniz Hayırlı Nurlu Geceler. .
ALI72

ALI72

Kıdemli Üye · 219 mesaj

Bir sözü kisa da anlatabilirsin uzunda kisa olarak bir cevab verip yetinirsin uzunda ise cevabi ona anlatir dallandirsin eger bir gerekiyorsa yoksa verilen bir cevab kisada olsa kafi olur.Uzun anlatayim derken sakin karsindaki insani sIkmasin.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Susmak ''Ya Sabır''
Diye Bilmektir, Öyle Bir Dua'dır ki
Yürekte Çınlar ...

HAYIRLI SABAHLAR DİLERİM.
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

Zindanda_Mahkum, post: 1437688, member: 87466Selamun Aleyküm iyi akşamlar..

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting bu siteye ücretsiz kaydolup resim yükleyebilirsin.

ilk önce hoş geldiniz:) ve yardımınız için teşekkür:) ederim ama yine yapamadım:?:(
.................
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

fenerbehçeeeee :)
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.744 mesaj

kalbinur

kalbinur

selamün aleyküm ben geldim hepinize hayırlı günler Allah'a emanetsiniz selametle dua ile...
kardelele

kardelele

deniz yıldızı, post: 1437838, member: 106297fenerbehçeeeee :)

seni görmek ne güzel canım mervecim,
kardelele

kardelele

kalbinur, post: 1437892, member: 99647selamün aleyküm ben geldim hepinize hayırlı günler allah'a emanetsiniz selametle dua ile...

hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Selametle kalın.
kalbinur

kalbinur

kardelele, post: 1437894, member: 59734hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Selametle kalın.

hoşbuyurdum inşaallah Allah razı olsun sizde selametle kalın:)
ALI72

ALI72

Kıdemli Üye · 219 mesaj

Suanda yaraliyim insan olmam hasebiylen bazen durduk yerde efkar basar aklim her nekadar burda olsada ruhen cok uzak bir diyarda olurum.
kalbinur

kalbinur

Nefes sahibine aittir,bir müddet-i nasiptir!

Sabırdan hiç korkma
Ne engin bir ummandır bakma
Kalbi aşkla tanıştıran ferman-ı zizamdır
Sevdaya ram olacak hal, firkatle yol alacak bir afaktır

Güle sorma, yaşa
Bülbülün feryadını ruhunla anla
Rivayet edilen ne varsa ilim olmazsa, avunma
İlim rivayet edilen değil, halle bütünleşendir asla unutma

İnsan her bakımdan kuldur
Lakin farkındalık adına şuur beklenen nurdur
Yoksa kulluk nefsin talibi ve telakkisidir, esir olan harap olur
Heva ve heves ruhun ve vidanın şirazesinde makbuldür, yoksa serap olur

Hazana ibretle nazar et, çekinme
İçini titreten ve kırılan umutların için asla şikayetlenme
Kuşun kanadı kırılır, nisa sabırla yoğrulur,edeb-i vicdanı ihmal etme
Naifleşen bir nefes ol, zariflik bakımından kul ol,ihsan için ceht eden arif ol

Serseri aslında sezginin başıdır
Muğlak izanlar ufku ve umudu karartmıştır
Hürriyet ancak kulluk bakımından lütfedilen makam-ı soluktur
Akıl, irade ve şuur insanı muhatap kılan vurgudur, onsuz can elbet kuraktır

Kin kusma, nefesi yorma
Yürekle, kalbin bir farkı vardır unutma
Ruhun iki cenahından bihaber olup savrulma, sual etmekten kaçınma
Azim kudret-i haktır, ihsan için kullanılırsa ecri sadıktır,ecelden öte ne vardır avunma

Vakt-i sukut eylemeli
Bilgiçlik taslamaktan arileşip ,tefekküre yönelmeli
Halvet nedir bilinmeli, uzlet tefekkürün bendidir, asla çekinmemeli
Akletmeyen izana ne demeli, nasip için Hakka iltica etmek için nefesin müdedi düşünülmeli

Mustafa CİLASUN
ALI72

ALI72

Kıdemli Üye · 219 mesaj

Su fani alemde iki seye bir söz geciremedim nefsim ve gözüme.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

kardelele, post: 1437893, member: 101714seni görmek ne güzel canım mervecim,

teşekkür ederim can seni görmekde güzeell :a15:
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

bugun hava çok güzel :a12:
.................
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.