İçinden geçeni paylaş...

1.543.601 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

Nadas06, post: 1433502, member: 83742Ve aleyküm selam kardeşim :)
Hayırlı günler :)
Hoşgeldin :)
Nasılsın güzel kardeşim :)

Allah razı olsun benim canım dua kardeşim sizleri özledim sende iyisindir inşaallah sizleri görünce gözlerim yaşardı:A
kalbinur

kalbinur

merveneva, post: 1433503, member: 95935Hamdolsun iyi diyelim iyi olsun inşallah.

Allah iyilikler güzellikler versin inşaallah:)
kalbinur

kalbinur

merveneva, post: 1433506, member: 7656bizde seni özledik canım benim:)

Allah razı olsun inşaallah sevildğimi bilmek çok güzel:a45:
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

kalbinur, post: 1433507, member: 60407Allah razı olsun benim canım dua kardeşim sizleri özledim sende iyisindir inşaallah sizleri görünce gözlerim yaşardı:A

Çok şükür kardeşim :)
Bizler de seni özledik kardeşim :)
Nasılsın iyimisin , ne zamana kadar serum takacaklar kardeşim :(
kalbinur

kalbinur

Nadas06, post: 1433510, member: 99647Çok şükür kardeşim :)
Bizler de seni özledik kardeşim :)
Nasılsın iyimisin , ne zamana kadar serum takacaklar kardeşim :(

bir ay her akşam diyor doktor :(çok şükür iyiyim akşamları giremiyom ancak böyle gündüz girebiliyorum bu bir ay böyle serumdan kollarım koptu artık:(nöbeti sen tekrar devr alsan iyi olur sanırım:)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

kalbinur, post: 1433511, member: 7656bir ay her akşam diyor doktor :(çok şükür iyiyim akşamları giremiyom ancak böyle gündüz girebiliyorum bu bir ay böyle serumdan kollarım koptu artık:(nöbeti sen tekrar devr alsan iyi olur sanırım:)

Geçmiş olsun kardeşim. Rabbim acil şifalar versin. Yar ve yardımcın olsun..
Nadas06

Nadas06

kalbinur, post: 1433511, member: 7656bir ay her akşam diyor doktor :(çok şükür iyiyim akşamları giremiyom ancak böyle gündüz girebiliyorum bu bir ay böyle serumdan kollarım koptu artık:(nöbeti sen tekrar devr alsan iyi olur sanırım:)

Geçmiş olsun kardeşim :(
Hastalık zor, rabbim tüm hastalara şifa versin ...
Doktor ne diyor sayfamıza kardeşim :)
kalbinur

kalbinur

KaLBuN_KeSiR, post: 1433512, member: 108011Geçmiş olsun kardeşim. Rabbim acil şifalar versin. Yar ve yardımcın olsun..

Allah razı olsun kardeşim rabbim siznde yardımcınız olsun okudum yazınızı üzüldüm aynı şey ablamın başındanda geçmişti nişanlınız en doğrusunu demiş siz dua etmeye devam edin ablamda sizin gibiydi kime diyecek ne yapacak bilmiyordu Allah sonunda yardım etti çok şükür sizinde yardımcınız olsun inşaallah selametle dua ile..
kalbinur

kalbinur

Nadas06, post: 1433513, member: 60407Geçmiş olsun kardeşim :(

Allah razı olsun kardeşim amin amin amin rabbim rabbim şafi ismini bütün hastalar üzerinde tecelli ettirsin doktor bayıldı buraya inan dedi kırk yıldır birbirinizi tanıyor gibisiniz dedi bende öyleyiz elhamdülillah dedi oda bende katılacam dedii... anlayacağın biri daha geliyor ama doktor...:)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

kalbinur, post: 1433514, member: 60407Allah razı olsun kardeşim rabbim siznde yardımcınız olsun okudum yazınızı üzüldüm aynı şey ablamın başındanda geçmişti nişanlınız en doğrusunu demiş siz dua etmeye devam edin ablamda sizin gibiydi kime diyecek ne yapacak bilmiyordu Allah sonunda yardım etti çok şükür sizinde yardımcınız olsun inşaallah selametle dua ile..

Amiin kardeşim, inşaAllah.. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Beklemek çok zor. Hiçbir gelişmenin olmaması, kesin karar vermeleri artık bittiğini gösteriyor.. Yine de 20 günlük bir zamanımız var. Rabbim büyük. Umudu kaybetmemek lazım. Bugün de gelinlik provam vardı..
Hayırlısı olsun. Rabbime böyle dua ediyorum.. Siz de unutmayın dualarınızda bu kardeşinizi.. Rabbim razı olsun senden ve desteğini esirgemeyen tüm kardeşlerimden..
kalbinur

kalbinur

KaLBuN_KeSiR, post: 1433516, member: 60407Amiin kardeşim, inşaAllah.. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Beklemek çok zor. Hiçbir gelişmenin olmaması, kesin karar vermeleri artık bittiğini gösteriyor.. Yine de 20 günlük bir zamanımız var. Rabbim büyük. Umudu kaybetmemek lazım. Bugün de gelinlik provam vardı..
Hayırlısı olsun. Rabbime böyle dua ediyorum.. Siz de unutmayın dualarınızda bu kardeşinizi.. Rabbim razı olsun senden ve desteğini esirgemeyen tüm kardeşlerimden..

Allah büyük kardeşim kardeşim umudunu kesme elbet Allah bir yol çizecek üzüldüm kardeşim Allah yardımcın olsun inşaallah dualarımda olursun artık Rabbim hayırlısını eylesin inşaallah Allaha emanet ol selametle dua ile.. Ama ben ablamı gözümle gördüm ne kadar üzüldüğünü anlıyorum kardeşim zor biliyorum Allah büyük kardeşim elbet bir yol vardır unutma her zorlukla beraber bir kolaylık vardır şimdi zor görünür ama elbet kolaylık olacaktır inşaallah selametle dua ile..
kalbinur

kalbinur

Nadas06, post: 1433513, member: 60407Geçmiş olsun kardeşim :(

eee dua kardeşim anlat ben yokken neler yaptınız sustun kardeşim ne oldu
Nadas06

Nadas06

kalbinur, post: 1433518, member: 54443eee dua kardeşim anlat ben yokken neler yaptınız sustun kardeşim ne oldu

inşaALLAH doktor kardeşimiz de gelir :)
Ben de çok giremedim kardeşim 2-3 gündür :)
Hastaydım çok şükür geçiyor :)
Sen yoksun sessiz kaldı buralar :)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

kalbinur, post: 1433517, member: 99647Allah büyük kardeşim kardeşim umudunu kesme elbet Allah bir yol çizecek üzüldüm kardeşim Allah yardımcın olsun inşaallah dualarımda olursun artık Rabbim hayırlısını eylesin inşaallah Allaha emanet ol selametle dua ile.. Ama ben ablamı gözümle gördüm ne kadar üzüldüğünü anlıyorum kardeşim zor biliyorum Allah büyük kardeşim elbet bir yol vardır unutma her zorlukla beraber bir kolaylık vardır şimdi zor görünür ama elbet kolaylık olacaktır inşaallah selametle dua ile..

Allah celle celaluhu razı olsun kardeşim.. İnşaAllah Rabbim hayırlı eyler.. Sağolasın..
kalbinur

kalbinur

Nadas06, post: 1433519, member: 60407
inşaALLAH doktor kardeşimiz de gelir :)
Ben de çok giremedim kardeşim 2-3 gündür :)
Hastaydım çok şükür geçiyor :)
Sen yoksun sessiz kaldı buralar :)

geçmiş olsun kardeşim bilmiyordum girmediğini işte geldim hade buraya bir güzel canlandıralım ne dersin:D:D
kalbinur

kalbinur

Selam sana nazlı Nebi
Selam sana gözbebeği
Mevla'nın kudretiyle selam.
Selam sana nur-i dilara
Selam sana Hakk habibi
Rahman'ın kudretiyle selam.
Selam sana Andelib_i Zişan
Selam sana Muhammedi
Cebrail'in yüreğiyle selam
İbrahimce selam sana
Rahimce selam sana
Gafurca selam.

Selam sana ey yetimler padişahı
Selam sana Ahmedi nefesli yar
Eyyupça selam sana
Selam sana ya Habiballah
Selam sana ya Nebiallah
Selam sana ya Resulallah.
Nadas06

Nadas06

kalbinur, post: 1433521, member: 99647geçmiş olsun kardeşim bilmiyordum girmediğini işte geldim hade buraya bir güzel canlandıralım ne dersin:D:D

Saolasın kardeşim :)

Canlandıralım kardeşim :)
Çayları aldım geldim :)
Nadas06

Nadas06

kalbinur

kalbinur

Nadas06, post: 1433524, member: 86712Saolasın kardeşim :)

işte buna hayır denilmez:) kardeşim biliyorsun hastayım yoksa kek börek bir şey yapar getiridim eline sağlık kardeşim:)
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

Nadas06, post: 1433524, member: 86712Saolasın kardeşim :)

bensiz mi canlandıracaksınız yahuu :) varmı çay banada :)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.