İçinden geçeni paylaş...

1.543.597 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

Nadas06, post: 1433071, member: 110190Nur kardeşim nerelerdesin :)
Sen yoksun sessiz kalmış burası :)

hiçsorma kardeşim akşamları kolumdaki serum yüzünden giremiyorum ancak gündüzleri giriyorum malesef :(doktora serumalrı gündüz taksam olmazmı dedim niye dedi nöbetim var hocam dedim ne nöbeti dedim güzel bir ailenin nöbetini tutuyorum beraber baktık foruma oda beğendi bu aileyi anlayacagın vermedi neyse kendine iyi bak selametle dua ile...
iyiniyet

iyiniyet

Kıdemli Üye · 143 mesaj

_semra_, post: 1433084, member: 84716Suan kulagm cok agrıyo nedn blmıyrum kızımı hastaneye gtrdum cok gerıldm cok uzuldum kalbmde kırlıcak bı kosenın daha kaldnı farkttım ama olsun hamdlsun zor da olsa rumysa bgunun sonunda huzrlu bı sekılde yatagnda Rabbım tum bebeklerı muhtac olanı koru...

Allahim tez vakitte sifa verir insallah.
Dua okudum.

Rumeysa`nin öksürügümü artti?

Allah kolaylik versin.
iyiniyet

iyiniyet

Kıdemli Üye · 143 mesaj

kalbinur, post: 1433184, member: 103783hiçsorma kardeşim akşamları kolumdaki serum yüzünden giremiyorum ancak gündüzleri giriyorum malesef :(doktora serumalrı gündüz taksam olmazmı dedim niye dedi nöbetim var hocam dedim ne nöbeti dedim güzel bir ailenin nöbetini tutuyorum beraber baktık foruma oda beğendi bu aileyi anlayacagın vermedi neyse kendine iyi bak selametle dua ile...

Allahim tüm hastalarimiza sifa versin.
Insallah tez vakitte sagliginiza kavusursunuz.
iyiniyet

iyiniyet

Kıdemli Üye · 143 mesaj

Herkeze hayirli Cumalar.
sahaff

sahaff

Kıdemli Üye · 276 mesaj

''Ey can, kimseyi kırma, sözden ağırı yoktur, beden çok yükü kaldırır ama gönül her sözü kaldıramaz..''
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

kalbinur, post: 1433182, member: 102061selamün aleyküm herkesin cuması mübarek olsun selametle dua ile..

ve aleykum selam nuruuum...
kalbinur, post: 1433184, member: 103783hiçsorma kardeşim akşamları kolumdaki serum yüzünden giremiyorum ancak gündüzleri giriyorum malesef :(doktora serumalrı gündüz taksam olmazmı dedim niye dedi nöbetim var hocam dedim ne nöbeti dedim güzel bir ailenin nöbetini tutuyorum beraber baktık foruma oda beğendi bu aileyi anlayacagın vermedi neyse kendine iyi bak selametle dua ile...

Canım benim yüzümde tebessüm oluştu mesajını okuyunca... ((;
ALLAH yar ve yardımcın olsun...
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

:) ve son günler..
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

Geçmiş olsun kardeşim :(
Rabbim kalıcı şifalar verir inşaALLAH tez zaman da ...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

deniz yıldızı, post: 1433261, member: 103783:) ve son günler..

:D ben son günler bitti sanıyordum kuzu :D
Seni değilde adam resmini görüncee :D
ulaşılmıyorda sana artık :D
.....

NFK
VaVeyla

VaVeyla

Çeşm-i Bülbül, post: 1433265, member: 103783:D ben son günler bitti sanıyordum kuzu :D
Seni değilde adam resmini görüncee :D
ulaşılmıyorda sana artık :D

ne resmi be :D

evet kuzum artık kapattım tüm hesapları :D
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

deniz yıldızı, post: 1433268, member: 84716ne resmi be :D

evet kuzum artık kapattım tüm hesapları :D

:D kapayınca ne resmi gözüküyor orda adam resmi işte :D

:D ne yani artık görüşemeyecek miyiz :// :a01:
.....

NFK
VaVeyla

VaVeyla

Çeşm-i Bülbül, post: 1433271, member: 84716:D kapayınca ne resmi gözüküyor orda adam resmi işte :D

:D ne yani artık görüşemeyecek miyiz :// :a01:

:D noldu çok mu hoşuna gitti :D
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

deniz yıldızı, post: 1433273, member: 84716:D noldu çok mu hoşuna gitti :D

:D yoook ya üzüntüden kuzuu :D
iki gündür ağlayacağım öyle doluyum ama bir türlü ağlayamıyorum gülüyorum ağlamak yerine sende böyle üzüntülü şeyler yazınca iyice gülesim geldi :D
.....

NFK
VaVeyla

VaVeyla

Çeşm-i Bülbül, post: 1433279, member: 50627
:D yoook ya üzüntüden kuzuu :D
iki gündür ağlayacağım öyle doluyum ama bir türlü ağlayamıyorum gülüyorum ağlamak yerine sende böyle üzüntülü şeyler yazınca iyice gülesim geldi :D

:D kuzum sen şimdiden böyle olduysan düğünüme geldiğinde kesin ağlan :D ( tabi ancak telden haber ederim :D)

smssiz kuzum benim olmadı burdan kontör attırırım çok içime dokunuyo :D
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

deniz yıldızı, post: 1433280, member: 84716:D kuzum sen şimdiden böyle olduysan düğünüme geldiğinde kesin ağlan :D ( tabi ancak telden haber ederim :D)

smssiz kuzum benim olmadı burdan kontör attırırım çok içime dokunuyo :D

:D Bende 3G 'yle katılırım ancak düğününe kuzuu :D
Ya da kaçar geliriiim ya :D
At kuzum eksilerde yaşamak nedir bilir misin sen :D nerden bilcen sizzde eksi yoook kiii :D

.....

NFK
VaVeyla

VaVeyla

Çeşm-i Bülbül, post: 1433282, member: 54443
:D Bende 3G 'yle katılırım ancak düğününe kuzuu :D
Ya da kaçar geliriiim ya :D
At kuzum eksilerde yaşamak nedir bilir misin sen :D nerden bilcen sizzde eksi yoook kiii :D

yok olmaz alalaa sen benim şahidim olcen bi kere :D

çok şükür eksilik durumum olmuyo hıhh :D :D
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

deniz yıldızı, post: 1433284, member: 54443yok olmaz alalaa sen benim şahidim olcen bi kere :D

çok şükür eksilik durumum olmuyo hıhh :D :D

:D şimdi şahit olmazsa nikah kıyılmaz di mi kuzuu :D

Vay bee :D

Eksilerde olabilirim ama elhamdülillah arkam sağlam kuzuu :D kendi kontorum olsa bu kadar bol keseden kullanamazdım :D
.....

NFK
VaVeyla

VaVeyla

Çeşm-i Bülbül, post: 1433286, member: 93376:D şimdi şahit olmazsa nikah kıyılmaz di mi kuzuu :D

Vay bee :D

Eksilerde olabilirim ama elhamdülillah arkam sağlam kuzuu :D kendi kontorum olsa bu kadar bol keseden kullanamazdım :D

olmaz kuzum yap bi kıyak bana gelmezsen evlenmemm :D desemde inanma seni mi beklicem bee :D :D

o bol keseyi banada yollasana :D
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

deniz yıldızı, post: 1433287, member: 103783olmaz kuzum yap bi kıyak bana gelmezsen evlenmemm :D desemde inanma seni mi beklicem bee :D :D

o bol keseyi banada yollasana :D

:D alla alla :D kızdırma beni hem sen evlenene kadar ben dünya turuna bile çıkarııım :D

:D anca faydalanmanı sağlayabilirim kuzu :D sesime özlem duyduğun zaman haber et :D ben düşünürüm :D
.....

NFK
VaVeyla

VaVeyla

Çeşm-i Bülbül, post: 1433291, member: 103783:D alla alla :D kızdırma beni hem sen evlenene kadar ben dünya turuna bile çıkarııım :D

:D anca faydalanmanı sağlayabilirim kuzu :D sesime özlem duyduğun zaman haber et :D ben düşünürüm :D

:D :D boşver dünya turunu sırf seni beklediğimizden erteliyoz zati :D

ne ukalasın düşün bakalım düşün hıhh :D
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.