İçinden geçeni paylaş...
1.543.506 görüntülenme · 25.047 yanıt
Kalbimde bir hüzün var ki
Ölesiye yorgunum sanki
Bir gece ansızın gel ki
Gülsün gözlerim... ..... ^_^
Ölesiye yorgunum sanki
Bir gece ansızın gel ki
Gülsün gözlerim... ..... ^_^
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Üzülme..
Derdin ne olursa olsun , bir abdest al nefes gibi.. ve bir seccade ser odanin bir kösesine .
Otur ve agla , dilersen hiç konusma . O seni ve dertlerini senden daha iyi biliyor unutma..
*Hz Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Derdin ne olursa olsun , bir abdest al nefes gibi.. ve bir seccade ser odanin bir kösesine .
Otur ve agla , dilersen hiç konusma . O seni ve dertlerini senden daha iyi biliyor unutma..
*Hz Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
gurbette, post: 1428019, member: 88924suriye de kaybolan gazeteciler ile ilgili kardesim
gurbette, post: 1428020, member: 111641lutfen dua edelim insaALLAH
Anlamıştım zaten..
Rabbim yardımcıları olsun..
Dua edelim hepimiz..
Nadas06, post: 1427758, member: 98622Selamun aleyküm kardeşim :)
Nasılsın :)
sen yaz içten bir selam koy yanına bir tebessüm hem sadaka sevabını alırsın,yalnızlık diye birşey kalmaz :)
alışınca kopamazsın bu güzel aileden :)
ve aleyna aleyküm selam Allah hamd olsun iyiym çok şükür sende iyisindir inşaallah benim dua kardeşim:) Allah razı olsun bu güzel sözlerin için inşaallah selametle dua ile...:)
kalbinur, post: 1428036, member: 60957ve aleyna aleyküm selam Allah hamd olsun iyiym çok şükür sende iyisindir inşaallah benim dua kardeşim:) Allah razı olsun bu güzel sözlerin için inşaallah selametle dua ile...:)
Çok şükür bende iyiyim kardeşim :)
Allah celle celaluhu razı olsun :)
İki insan çeşidi vardır: zaman geçtikçe hatalarıyla yüzleşen, zaman geçtikçe yüzsüzleşen.
- Mehmet Akif Ersoy
- Mehmet Akif Ersoy
Beklemeyi hiç sevmiyorum...
.....
NFK
NFK
Rabbim sen bu forumdaki bütün kardeşlerimden razı ol onlara buyurduğun cennetinin en güzel yerini ver ve ordan birdaha çıkarma inşaallah rabbim sen onların bütün hacetlerini kabul buyur inşaallah onları efendimize komşu eyle inşaallah dünya gözüyle cenneti göster inşaallah rabbim ben onlardan razıyım sende ol inşaallah (içimden bu duayı yapmak geldi:))
kalbinur, post: 1428054, member: 22082Rabbim sen bu forumdaki bütün kardeşlerimden razı ol onlara buyurduğun cennetinin en güzel yerini ver ve ordan birdaha çıkarma inşaallah rabbim sen onların bütün hacetlerini kabul buyur inşaallah onları efendimize komşu eyle inşaallah dünya gözüyle cenneti göster inşaallah rabbim ben onlardan razıyım sende ol inşaallah (içimden bu duayı yapmak geldi:))
Amin kardeşim :)
kalbinur, post: 1428054, member: 22082Rabbim sen bu forumdaki bütün kardeşlerimden razı ol onlara buyurduğun cennetinin en güzel yerini ver ve ordan birdaha çıkarma inşaallah rabbim sen onların bütün hacetlerini kabul buyur inşaallah onları efendimize komşu eyle inşaallah dünya gözüyle cenneti göster inşaallah rabbim ben onlardan razıyım sende ol inşaallah (içimden bu duayı yapmak geldi:))
Elfü, elfi amin kardeşim.. RABBİM razı olsun sizden...
=))
.....
NFK
NFK
Yaa...
Yapma ama bunu kendine kalk artık pc'nin başından...
:/
...içimden geçen...
Yapma ama bunu kendine kalk artık pc'nin başından...
:/
...içimden geçen...
.....
NFK
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 30.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.