Karışık, karışık, karışık...
Çıkmaz son....
Dar vakit... Hüzün...
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
1.543.490 görüntülenme · 25.047 yanıt
kardelele, post: 1425938, member: 111641ALLAHım
Güzelliklerin Kaynağı Olan RABBİM
Katından bizlere Lütfundan İhsan eyle...
Hakkımızda hayır Murad Eyle...
Ya RAB, kalbimizi nurlandır, sıkıntılardan feraha eriştir ve hayırla tamamına erdir bütün işlerimizi
Senden Başka İstenecek Kapı yok...
RABBİM...
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.022 mesaj
leyla-1, post: 1425984, member: 109270Selam Aleyküm kardeşlerim yarın sizden dua bekliyorum Allah kısmet ederse yarın sabah parmağımdan ameliyat olacağım o kadar birşey değil ama ilk defa amaliyat olacağım için Allah yar ve yardımcısımız olsun allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Hayırlıyorsanız 3 ay önce elimi blender eksmişti nerdeyse işaret parmağım kopmak üzereydi dikiş atıldı Allah esirgedi bununla geçmiş olsun inşallah.Allah beterin beterinden korusun Allah sağlıklı huzurlu hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.022 mesaj
salavatqetir, post: 1425985, member: 109270Allah yardımcın olsun ablacım
Hakkında hayırlısı.:a35:
leyla-1, post: 1425984, member: 109270Selam Aleyküm kardeşlerim yarın sizden dua bekliyorum Allah kısmet ederse yarın sabah parmağımdan ameliyat olacağım o kadar birşey değil ama ilk defa amaliyat olacağım için Allah yar ve yardımcısımız olsun allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Hayırlıyorsanız 3 ay önce elimi blender eksmişti nerdeyse işaret parmağım kopmak üzereydi dikiş atıldı Allah esirgedi bununla geçmiş olsun inşallah.Allah beterin beterinden korusun Allah sağlıklı huzurlu hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.
hafize, post: 1426012, member: 93120[sıze=3]küçük oğlum bu gün başka iş görüşme yerine gitti rabbim hayırlısını nasip etsin dualarınızı bekliyorum [/sıze]:a18:
**rana**, post: 1426000, member: 1769dualarım senınle ablacım
rabbım yar ve yardımcın olsun şifa versın
kardelele, post: 1426021, member: 24008Allah yar ve yardımcınız olsun.
Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 30.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.