Öyle bir aşk ki kabımıza sığmamacasına..
Rabbim içimizi, dışımızı düzeltmeyi nasip etsin..
Doğruyu yanlışı ayırt edebilecek idrak, ilim nasip etsin..
Dosdoğru yolundan şaşırtmasın bizleri..
AMİN AMİN AMİN......
SELAMETLE KALIN.
1.543.417 görüntülenme · 25.047 yanıt
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
Golden Rosemerhaba(: leyla ablamı ilknuru kalbun kesir ablamı ve saymadığım diğer herkesi çok özledim ve hepinizi çok öpüyorum.
ben yokken neler neler oldu anlatın bakalım havadislerim istiyorum(:
evet tabi beni unutmamışsanız. :)
ben mi napıyorum? aleni anneya kardeşe küfür eden ama diğer akrabaların yanında beyefendi kılığına bürünen kahrolası bir abiyle basetmeye çalışyıorum. bezen bıkıyorum. yetimhanede yetişsem daha mı iyi olurdu diye düşünmek bile geliyor aklıma. ama geçer
hepinizi öpyorum Allah a emanet olun
sandiikbugün kalbime dokunan hususlar şöyle..
misal namazını dodsdoğru ve devamlı kılanlardan olmak nasıl olabilir bunu düşünmeyi yeğliyorum?
24 saatlik zamana bölünmüş 1 günümüzde yaklaşık 50 dakikalık en fazla 1 saatlik zaman dilimimizi alacak bir husus..
peki nasıl devamlı kılanlardan oluruz?
şuan herkes ne iş yapıyorsa yaptığı işin öyle bir hakkını vermeli ki..ezmemeli o yaptığı iş onu..
yemek yapıyorsa, malzemelerin temizliği ,yemeğin tadı tuzu..
ödev yapacaksa, en önemli hususların vurgusu..
tamir yapıyorsa en iyisini..
namazda ahirete olan hasret duygularımız kabarır da namazdan çıkınca insan 23 saatinde katakulli yapar..
yaparsa ne olur?
o 23 saat gelir onu ezer mi?
bu durumda 23 saate nazaran 1 saatini Allah ile geçirmiş, o 23 saat yazık olmaz mı?
bu sefer yaptığı işten tatmin olamaz mı olur?
misal çalışıyorsa çalıştığı işten aldığı ücret az mı gelemeye başlar..sıkılır mı?
çalışmıyorsa ahiretetki ecrini unutur mu? 23 saat insanı boğar mı?
peki ya tam tersi bir hususta..
şuan her ne yapıyorsak hakkını vererek yaparsak..işte yaklaşık 50 dakikamızı alan husus..o 23 saati tıpkı bir kaşık yoğurtun koca bir kazanı mayalayıp bir kazan yoğurt yaptığı gibi lezzetlendirmez mi?
böylece sürekli ve daim hamd edenlerden olur muyuz acaba biz de?
Allah C.C., Zül Celali Vel İkram ismi hürmetine, hayırlı ve temiz bir rızık, faydalı bir ilim, makbul bir amel nasip etsin isteyen herkese inşaallah..
Cennetine çıkartacak amellerde görevlendirsin hepimizi inşaallah..
hayırlı olanı sezmeyi , seçmeyi ve sevmeyi idrak ettirsin inşaallah..
sevgimle ve sağlıcakla kalınız..
Golden Rosemerhaba(: leyla ablamı ilknuru kalbun kesir ablamı ve saymadığım diğer herkesi çok özledim ve hepinizi çok öpüyorum.
ben yokken neler neler oldu anlatın bakalım havadislerim istiyorum(:
evet tabi beni unutmamışsanız. :)
ben mi napıyorum? aleni anneya kardeşe küfür eden ama diğer akrabaların yanında beyefendi kılığına bürünen kahrolası bir abiyle basetmeye çalışyıorum. bezen bıkıyorum. yetimhanede yetişsem daha mı iyi olurdu diye düşünmek bile geliyor aklıma. ama geçer
hepinizi öpyorum Allah a emanet olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.