İçinden geçeni paylaş...

1.543.400 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

selamn alykm arkadaalar bn çok mutsuzum yaa allah bana we bnm gibilere yardım etsn szden ricam evlilik için dua war mı
esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

tek örnek efendimmm

tek örnek efendimmm

selamun aleykum rabbim hepimize yardım etsin inşallah
salavatqetir

salavatqetir

Mübarek Üye · 1.596 mesaj

sandiik

sandiik

Üye · 49 mesaj

samimiyetsizlere..samimiyetsizlikere dikkat edin sevgili dostlar..
beni en çok boğan insnaların samimiyetsizliği..
hayırlı-sı olsun!
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

Ey nefis bırak yakamı bırak...yeter beni Rabbime mahçup ettiğin...Ya Gafur-ur Rahim Sen yardım et...
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

Dualarınıza çoook ihtiyacım var :( hemde çok... Rabbim ben o Hz Yakub'un ayağının tozu olamam ama onun öğrettiği gibi diyorum ki ''Ben hüznümü, kederimi ancak Allah'a şikayet ediyorum.. " YUSUF 86
ve siz dua kardeşlerimden ablalarımdan abilerimden dua bekliyorum...Ya Rabb nefsimle biran bile başbaşa bırakma...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

tevbekarımEy nefis bırak yakamı bırak...yeter beni Rabbime mahçup ettiğin...Ya Gafur-ur Rahim Sen yardım et...

tevbekarımDualarınıza çoook ihtiyacım var :( hemde çok... Rabbim ben o Hz Yakub'un ayağının tozu olamam ama onun öğrettiği gibi diyorum ki ''Ben hüznümü, kederimi ancak Allah'a şikayet ediyorum.. " YUSUF 86
ve siz dua kardeşlerimden ablalarımdan abilerimden dua bekliyorum...Ya Rabb nefsimle biran bile başbaşa bırakma...

Aminnn...
Dualarınıza can-ı gönülden amin kardeşim...
Rabbim hakkımızda hayırlı ve güzel olanı nasip etsin...
Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılsın...
Rabbim duamızı ve ibadetlerimizi en güzel ve hayırlı bir şekilde kabul etsin inşallah...
Aminnn...
Selam ve DUA ile...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

mavci hocam Rabbim razı olsun sizden ve tüm dua kardeşlerimizden Allah sevdiği ve razı olduğu kullardan eylesin ...
pimpirikli

pimpirikli

Yeni Üye · 0 mesaj

s.a kardeşlerim sizden ALLAH rızası için dua istiyorum çok büyük sıkıntılardayım. sizin benim için gıyaben yapacağınız dualarla rabbim kurtarır inşallah. bana içinizden ne gelirse onu okuyarak dua edin noğlur. sizinde hayırlı dualarınızı rabbim kabul etsin inş..
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

tevbekarımdualarınıza çoook ihtiyacım var :( hemde çok... Rabbim ben o hz yakub'un ayağının tozu olamam ama onun öğrettiği gibi diyorum ki ''ben hüznümü, kederimi ancak allah'a şikayet ediyorum.. " yusuf 86
ve siz dua kardeşlerimden ablalarımdan abilerimden dua bekliyorum...ya rabb nefsimle biran bile başbaşa bırakma...

dualarım seninle olsun inşallah.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

pimpiriklis.a kardeşlerim sizden allah rızası için dua istiyorum çok büyük sıkıntılardayım. Sizin benim için gıyaben yapacağınız dualarla rabbim kurtarır inşallah. Bana içinizden ne gelirse onu okuyarak dua edin noğlur. Sizinde hayırlı dualarınızı rabbim kabul etsin inş..

allah yar ve yardımcınız olsun.
Salatı tefriciye okudum.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.744 mesaj

Müslümanlar ne zaman birbirlerini sevecek ve anlıyacak.
esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

allah tüm müslümanlara yardım etsin...
esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

kuranı kerimden vefa araa
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

MuhtazafMüslümanlar ne zaman birbirlerini sevecek ve anlıyacak.

Müslmanlığın ne olduğunu ne olmadığını anladıklarında
sandiik

sandiik

Üye · 49 mesaj

Cenab-ı Allah hayırlı olanı sezmeyi, seçmeyi ve sevmeyi nasip etsin inşaallah..
sandiik

sandiik

Üye · 49 mesaj

"Allah’ım senden Cenneti ve ona yaklaştıracak her türlü söz ve işi diliyor Cehennemden ve ona yaklaştıracak her türlü söz ve davranıştan sana sığınıyorum."
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

“İyilik ve takvâda birbirinizle yardımlaşınız.” Mâide sûresi (5), 2
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

pimpiriklis.a kardeşlerim sizden ALLAH rızası için dua istiyorum çok büyük sıkıntılardayım. sizin benim için gıyaben yapacağınız dualarla rabbim kurtarır inşallah. bana içinizden ne gelirse onu okuyarak dua edin noğlur. sizinde hayırlı dualarınızı rabbim kabul etsin inş..

tevbekarımDualarınıza çoook ihtiyacım var :( hemde çok... Rabbim ben o Hz Yakub'un ayağının tozu olamam ama onun öğrettiği gibi diyorum ki ''Ben hüznümü, kederimi ancak Allah'a şikayet ediyorum.. " YUSUF 86

Amin Amin
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşlerim Allah içinde bulunduğunuz sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
_semra_

_semra_

Kıdemli Üye · 465 mesaj

NMNMÖ HZ SN BNM HM KMÖMMMMMMMMMMMMMMÇİPONŞGB
Bu ustekıler kızmn ıcnden gecenler demmkı bebeklern ıcnden bunlar gecıo:)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.