İçinden geçeni paylaş...
1.543.400 görüntülenme · 25.047 yanıt
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
ve siz dua kardeşlerimden ablalarımdan abilerimden dua bekliyorum...Ya Rabb nefsimle biran bile başbaşa bırakma...
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
tevbekarımEy nefis bırak yakamı bırak...yeter beni Rabbime mahçup ettiğin...Ya Gafur-ur Rahim Sen yardım et...
tevbekarımDualarınıza çoook ihtiyacım var :( hemde çok... Rabbim ben o Hz Yakub'un ayağının tozu olamam ama onun öğrettiği gibi diyorum ki ''Ben hüznümü, kederimi ancak Allah'a şikayet ediyorum.. " YUSUF 86
ve siz dua kardeşlerimden ablalarımdan abilerimden dua bekliyorum...Ya Rabb nefsimle biran bile başbaşa bırakma...
Aminnn...
Dualarınıza can-ı gönülden amin kardeşim...
Rabbim hakkımızda hayırlı ve güzel olanı nasip etsin...
Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılsın...
Rabbim duamızı ve ibadetlerimizi en güzel ve hayırlı bir şekilde kabul etsin inşallah...
Aminnn...
Selam ve DUA ile...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
pimpirikli
Yeni Üye · 0 mesaj
tevbekarımdualarınıza çoook ihtiyacım var :( hemde çok... Rabbim ben o hz yakub'un ayağının tozu olamam ama onun öğrettiği gibi diyorum ki ''ben hüznümü, kederimi ancak allah'a şikayet ediyorum.. " yusuf 86
ve siz dua kardeşlerimden ablalarımdan abilerimden dua bekliyorum...ya rabb nefsimle biran bile başbaşa bırakma...
dualarım seninle olsun inşallah.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.
pimpiriklis.a kardeşlerim sizden allah rızası için dua istiyorum çok büyük sıkıntılardayım. Sizin benim için gıyaben yapacağınız dualarla rabbim kurtarır inşallah. Bana içinizden ne gelirse onu okuyarak dua edin noğlur. Sizinde hayırlı dualarınızı rabbim kabul etsin inş..
allah yar ve yardımcınız olsun.
Salatı tefriciye okudum.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
pimpiriklis.a kardeşlerim sizden ALLAH rızası için dua istiyorum çok büyük sıkıntılardayım. sizin benim için gıyaben yapacağınız dualarla rabbim kurtarır inşallah. bana içinizden ne gelirse onu okuyarak dua edin noğlur. sizinde hayırlı dualarınızı rabbim kabul etsin inş..
tevbekarımDualarınıza çoook ihtiyacım var :( hemde çok... Rabbim ben o Hz Yakub'un ayağının tozu olamam ama onun öğrettiği gibi diyorum ki ''Ben hüznümü, kederimi ancak Allah'a şikayet ediyorum.. " YUSUF 86
Amin Amin
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşlerim Allah içinde bulunduğunuz sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.