İçinden geçeni paylaş...
1.543.199 görüntülenme · 25.047 yanıt
O da "hiç dikenli bir yoldan yürüdün mü?" der.
"Evet yürüdüm" diyen Hz. Ömer'e "peki ne yaptın?" diye sorar.
hz.Ömer "Paçalarımı sıvadım elbisemi topladım ve dikenlerin bana zarar vermemesi için bütün dikkatimi sarf ettim" cevabını verir Ömer r.a.
bunun üzerine übey bin ka'b (r.a) "işte takva budur!" diye cevaplar..
İbn-i kesir,tefsiru'l-Kur'ani'l-Azim
Arife70, post: 1387021, member: 99365Cok tesekkur ederim.YUCE REBBIM huzurunu hec eksik etmesin.Ben Azeriyim.sozlerimde yanlislik olsa kusura bakma.Yusuf kardesim,teklifin tam yerine dusdu,su an oylesine mutsuz oylesine caresiz huzursuzum ki,sizin kimi arkadaslarin dualarina coook cok ihti yacim var.Bu siteye yeni uye olmusum hec arkadasim yok,sennen rica etsem bana ve 2 cocuuma arkadaslarindan dua istermisin. ALLAH DAIM YARDIMCIN OLSUN IS HAYATINDA AILENDE HEP MUTLU OLASIN
selamünaleyküm bacım.xoş gəlmisiniz.mən də Azərbaycanlıyam.uzun zamandır bu forumdayam.çox gözəl qəlbli insanlar var burda maşallah.Allah hamısından razı olsun.sizin üçün də dua edəcəm.Allah köməyiniz olsun inşallah

Her fena insanın kötülüğünden ve her kötü adamın şerrinden sana sığınrım...
Amin Amin Amin..
Camkenarı
Yeni Üye · 0 mesaj
Camkenarı
Yeni Üye · 0 mesaj
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
Tevhid Davası, post: 1386571, member: 110525...............
Bir yada birkaç kişinin kötü olması herkesi kötü etmez..
Allah Celle Celaluhu rızası için
Mesajlarınıza dikkat ediniz.
Tevhid Davası, post: 1386683, member: 89858Bu adamlar sizin okuduğunuz ve kabul ettiğiniz tarikatçı tasavvufçu cahillerin kitaplarından besleniyorlar.Yani aynı ağaçtan besleniyorsunuz..Bunlar sapıklığın yanına sapkınlık eklediler sadece.
Şeyhleri ilahlaştırmakta zirve noktası bu olsa gerek...Boşuna ehlisünnet uleması demiyor tasavvufçular şeyhlerini ilah ediniyorlar diye
Birkaç sapık tasavvuf kolunun olmasıda tasavvufu sapık yapmaz düşüncelerinizi genele yakıştırmayın hata ediyorsunuz
Benim de bu şahsa anlatmak istediğim buydu...
Ama yıllardır şartlanmış bir şekilde sapık Vahabi anlayışıyla tertemiz tasavvufa çatıyor...
Allahcc, ıslah eylesin...
Yüzyıllardır bu tasavvuf erbabı İslamı yeryüzüne yaymışlar,büyük fedakarlıklar göstermişler...
İmam-ı Nakşıbendi,İmam-ı Rabbani,Abdülkadir-i Geylani,Hazreti Meylana,Akşemsettin Hazretleri vs vs,Allahcc onlardan razı olsun...
Bu Sapık Vahabi tayfası,İngiliz ajanlığı yaparak Müslümanlara saldırmaktan başka ne yaptılarki...
Allahcc bu vahabilerin şerrinden bütün Ehl-i Sünnet Vel Cemaati korusun inşaALLAH...
Ey Vahabiler,siz bu Allah dostlarının tırnağı değilsiniz...
Vesselam...
Camkenarı
Yeni Üye · 0 mesaj
(Buhârî, Edeb 31, 85, Rikak 23; Müslim, Îmân 74, Lukata 14.)
Camkenarı
Yeni Üye · 0 mesaj
üstadı saygıyla anıyorum..
salavatqetir, post: 1387329, member: 96895Yüzde ısrar etme doksan da olur Insan dediğinde noksan da olur Sakin büyüklenme elde neler var Bir ben varım deme yoksan da olur Hz. MEVLANA
salavatgetir kardeşim hoş geldinizzzz:)
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Camkenarı
Yeni Üye · 0 mesaj
Camkenarı
Yeni Üye · 0 mesaj
salavatqetir, post: 1387355, member: 109974Allah'ım şu ana kadar yapmış olduğum bundan sonra yapacağım gizlediğim ve açığa vurduğum haddi aşarak işlediğim ve benden daha iyi bildiğin günahları affeyle. Öne geçirende Sen geride bırakanda Sen rio Sen den başka ilah yoktur. (müslim müsafirin buhari)
hoşgeldiniz sefalar getirdiniizz :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.