İçinden geçeni paylaş...

1.544.583 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

Rabbim var.... Rabbim bana yâr.... derdi olan gönüllere ferahlık nasip eyle....borcu olanlara ödeme kolaylığı.... hastası olan Ya Şafi cc ismi hürmetine sifa nasip eyle...çocuklarımıza akıl fikir nasip eyle... bizleri doğru yoldan ayırma...Bizi bize bırakma YARAB...bizi bize bırakma YARAB...Bizi bize bırakma YARAB. Sen herşeye gücü yetensin. Amin.
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
👍 4
Nur-u Secde

Nur-u Secde

Kıdemli Üye · 439 mesaj

berat05, post: 1866813, member: 60957
Rabbim var.... Rabbim bana yâr.... derdi olan gönüllere ferahlık nasip eyle....borcu olanlara ödeme kolaylığı.... hastası olan Ya Şafi cc ismi hürmetine sifa nasip eyle...çocuklarımıza akıl fikir nasip eyle... bizleri doğru yoldan ayırma...Bizi bize bırakma YARAB...bizi bize bırakma YARAB...Bizi bize bırakma YARAB. Sen herşeye gücü yetensin. Amin.

Amin kardeşim ?
👍 1
Dil_darr

Dil_darr

Üye · 42 mesaj

Kapı tikirtisina göz yaşı döktüren ,her gün aynı saatlerde gelen telefonun sessizliği,aradığında kızım diye açılmayan telefonlar ,anne evine gittiğinde geldin mi yavrum demeyişi,her akşam yaptığı yemekten bir kavanoza koyup geçerken al dediği yemekleri,sonunu beraber izlemek için sözleştiğiniz yarım kalmış filmler ,başlanmış bitirilememiş örgüler,kurulmuş gerçekleştirilememiş hayaller,verilmiş tutulamamış sözler,dağıtılmak için dikilmiş kırk yama seccadeler,başlanmış yarım kalmış hatimler,Tevhidler,
sandığın köşesine saklanmış yedi yüzük,yedi patik ...

Hepsi tek tek geçer gözlerinizin önünden ve yaş olup damlar kucağınıza,bir koku çalar burnunuza bazen sizi olur boğazınızda,içinizde dert ?
ve aklımda tek bir soru ;Siz nasıl dayandınız?
👍 8
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

Dil_darr, post: 1866922, member: 155388

Kapı tikirtisina göz yaşı döktüren ,her gün aynı saatlerde gelen telefonun sessizliği,aradığında kızım diye açılmayan telefonlar ,anne evine gittiğinde geldin mi yavrum demeyişi,her akşam yaptığı yemekten bir kavanoza koyup geçerken al dediği yemekleri,sonunu beraber izlemek için sözleştiğiniz yarım kalmış filmler ,başlanmış bitirilememiş örgüler,kurulmuş gerçekleştirilememiş hayaller,verilmiş tutulamamış sözler,dağıtılmak için dikilmiş kırk yama seccadeler,başlanmış yarım kalmış hatimler,Tevhidler,

Hepsi tek tek geçer gözlerinizin önünden ve yaş olup damlar kucağınıza,bir koku çalar burnunuza bazen sizi olur boğazınızda,içinizde dert ?

Acaip içime işledi..

...bir koku çalar burnunuza bazen sızı olur boğazınızda ,içinizde dert...

hadi gel de devamını getir yüreğim.
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
👍 3
Dil_darr

Dil_darr

Üye · 42 mesaj

berat05, post: 1866931, member: 60957
Acaip içime işledi..

...bir koku çalar burnunuza bazen sızı olur boğazınızda ,içinizde dert...

hadi gel de devamını getir yüreğim.

Gerisi sonsuz göz yaşı berat ablacım
sonsuz özlem ...
👍 2
Nur-u Secde

Nur-u Secde

Kıdemli Üye · 439 mesaj

Dil_darr, post: 1866922, member: 155388

???
👍 2
Nur-u Secde

Nur-u Secde

Kıdemli Üye · 439 mesaj

Kapalı alanlarda maske zorunlulugu kaldırıldı...çok şükür ???
👍 3
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

mir_erhan, post: 1866809, member: 93376
Allah tüm Müslümanlarn ve buradaki kardeşlerşmin her ne sıkıntısı varsa bir an önce hayırlı kapıları ardına kadar açsın inşallah.
Hayırlı sahurlar...

Amin Allah razı olsun kardeşim Allah hiç kimseyi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın maddi manevi bütün sıkıntılardan kurtarıp selamete erdirsin Rabbim.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
👍 3
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Mesajlar nasıl düzeltme yapılıyor ben bulamadım cümleleri yanlış yazmışım düzeltme yerini bulamadım hatim konusunda.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
👍 1
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

leyla-1, post: 1866996, member: 37970
Mesajlar nasıl düzeltme yapılıyor ben bulamadım cümleleri yanlış yazmışım düzeltme yerini bulamadım hatim konusunda.

Normal olarak düzenle kısmı gozukmesi lazım

Yoksa eğer neresi düzeltilecekse söyle düzeltelim inşallah ?
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
👍 1
Nur-u Secde

Nur-u Secde

Kıdemli Üye · 439 mesaj

leyla-1, post: 1866996, member: 37970

Bende duzeltemiyorum renk , yazının şeklini büyük kucuklugunu ayarlayamiyorum
👍 1
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Mesajın alt kısmında bulunan....Raporla.. Yazısı var onun yanında ki üç noktaya dokunun alt sekmeler açılacak düzelt. Sil gibi sekmeler.
Ordan düzenleme yapabilirsiniz Leyla kardeşim.
👍 5
Nur-u Secde

Nur-u Secde

Kıdemli Üye · 439 mesaj

mir_erhan, post: 1867035, member: 93376
Mesajın alt kısmında bulunan....Raporla.. Yazısı var onun yanında ki üç noktaya dokunun alt sekmeler açılacak düzelt. Sil gibi sekmeler.

İşte o üç nokta bende görünmüyor
Dil_darr

Dil_darr

Üye · 42 mesaj

Bir yanılgının binlerce yenilgiden daha keskin olduğunu gördüğünde eve dönmek isteyeceksin ama ev; kapı duvar olacak.Ve sen, bildiğin denizlerde yeniden boğulacaksin.Asina yüzler el olacak,ve yalnızlığı şah damarında hissedeceksin.Sonra geçecek.Her şey geçer bilirsin.

Vakit varken evimize içimize döneceğimiz
Daha önce yuzlesmedigimiz,yuzlesme cesaretini bir türlü bulamadığımız ne varsa döküp ortaya kabul edeceğimiz,bırakmamız gerekenleri sırtımızda kambur yaptıklarımızı savurup atacağımız,affettim dediklerimizi bir daha dile getirmeyecegimiz,en çok ta affet diye yakaracağımız bir geceye gebe gün olsun hepimize ...kadir kıymet bilinenlerden en çok ta bilenlerden olma duasıyla ?

#leyletilkadr
#kadirgecesi

#mescidiaksa
👍 5
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Kadir GECEMİZ Mübarek Olsun
Rabbim bu gecenin feyzinden bereketinden istifade edenlerden eyleye inşallah bizleri? Aminn
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
👍 5
Nur-u Secde

Nur-u Secde

Kıdemli Üye · 439 mesaj

Kaderimin beni yorup gücendirdiği yerde; ben yine onu yazan Allah'a sığınırım
👍 5
Nur-u Secde

Nur-u Secde

Kıdemli Üye · 439 mesaj

Bekir Develi'ye konuk gelen ve sonradan Müslüman olan bir Amerikalı hanımefendi şöyle söylüyordu;'nolur Batıya özenmeyin yoksa siz de Batı gibi batacaksınız 'diye ama biz her fırsatta özümüzden uzaklaşıp dini değerlerimizi politik diye elestiriyoruz ,bize çok yazık.
👍 5
melankolik5288

melankolik5288

Mübarek Üye · 3.037 mesaj

mir_erhan, post: 1867035, member: 93376

Bende de üç nokta gözükmüyor. Düzeltme yapamıyorum
👍 1
melankolik5288

melankolik5288

Mübarek Üye · 3.037 mesaj

Nur-u Secde, post: 1867154, member: 155318
Bekir Develi'ye konuk gelen ve sonradan Müslüman olan bir Amerikalı hanımefendi şöyle söylüyordu;'nolur Batıya özenmeyin yoksa siz de Batı gibi batacaksınız 'diye ama biz her fırsatta özümüzden uzaklaşıp dini değerlerimizi politik diye elestiriyoruz ,bize çok yazık.

Önceleri batının teknoloji, bilim vb. alanlardaki ilerlemelerini onları küçümsediğimiz için kibirlenerek takip etmedik. Batı karşısında Askeri, siyasi ve ekonomik olarak geri kaldıkça onları yakalamaya çalıştık ama yakaladığımız şey onların bilimi değil kültürü oldu, kültürünün peşinde koştukça bu hale geldik. Rabbim bizleri özümüze dönmeyi, geçmişte Müslüman Türk kişisi nasıl olmuşsa öyle yaşamayı nasip etsin. Bilim, teknoloji vb. alanlarda geçmişte nasıl kıymetli insanlar yetişmiş önder olmuşsak yeniden bu alanlarda önder olmayı nasip etsin.
👍 4
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Bu günün hepimize mutluluk, sağlık ve afiyet getirmesini rabbimden niyaz ediyorum.
hayırlı sabahlar, hayırlı işler
👍 6
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.