berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
1.544.583 görüntülenme · 25.047 yanıt
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
berat05, post: 1866813, member: 60957
Rabbim var.... Rabbim bana yâr.... derdi olan gönüllere ferahlık nasip eyle....borcu olanlara ödeme kolaylığı.... hastası olan Ya Şafi cc ismi hürmetine sifa nasip eyle...çocuklarımıza akıl fikir nasip eyle... bizleri doğru yoldan ayırma...Bizi bize bırakma YARAB...bizi bize bırakma YARAB...Bizi bize bırakma YARAB. Sen herşeye gücü yetensin. Amin.
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Dil_darr, post: 1866922, member: 155388
Kapı tikirtisina göz yaşı döktüren ,her gün aynı saatlerde gelen telefonun sessizliği,aradığında kızım diye açılmayan telefonlar ,anne evine gittiğinde geldin mi yavrum demeyişi,her akşam yaptığı yemekten bir kavanoza koyup geçerken al dediği yemekleri,sonunu beraber izlemek için sözleştiğiniz yarım kalmış filmler ,başlanmış bitirilememiş örgüler,kurulmuş gerçekleştirilememiş hayaller,verilmiş tutulamamış sözler,dağıtılmak için dikilmiş kırk yama seccadeler,başlanmış yarım kalmış hatimler,Tevhidler,
sandığın köşesine saklanmış yedi yüzük,yedi patik ...
Hepsi tek tek geçer gözlerinizin önünden ve yaş olup damlar kucağınıza,bir koku çalar burnunuza bazen sizi olur boğazınızda,içinizde dert ?
ve aklımda tek bir soru ;Siz nasıl dayandınız?
berat05, post: 1866931, member: 60957
Acaip içime işledi..
...bir koku çalar burnunuza bazen sızı olur boğazınızda ,içinizde dert...
hadi gel de devamını getir yüreğim.
Dil_darr, post: 1866922, member: 155388
Kapı tikirtisina göz yaşı döktüren ,her gün aynı saatlerde gelen telefonun sessizliği,aradığında kızım diye açılmayan telefonlar ,anne evine gittiğinde geldin mi yavrum demeyişi,her akşam yaptığı yemekten bir kavanoza koyup geçerken al dediği yemekleri,sonunu beraber izlemek için sözleştiğiniz yarım kalmış filmler ,başlanmış bitirilememiş örgüler,kurulmuş gerçekleştirilememiş hayaller,verilmiş tutulamamış sözler,dağıtılmak için dikilmiş kırk yama seccadeler,başlanmış yarım kalmış hatimler,Tevhidler,
sandığın köşesine saklanmış yedi yüzük,yedi patik ...
Hepsi tek tek geçer gözlerinizin önünden ve yaş olup damlar kucağınıza,bir koku çalar burnunuza bazen sizi olur boğazınızda,içinizde dert ?
ve aklımda tek bir soru ;Siz nasıl dayandınız?
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
mir_erhan, post: 1866809, member: 93376
Allah tüm Müslümanlarn ve buradaki kardeşlerşmin her ne sıkıntısı varsa bir an önce hayırlı kapıları ardına kadar açsın inşallah.
Hayırlı sahurlar...
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
leyla-1, post: 1866996, member: 37970
Mesajlar nasıl düzeltme yapılıyor ben bulamadım cümleleri yanlış yazmışım düzeltme yerini bulamadım hatim konusunda.
leyla-1, post: 1866996, member: 37970
Mesajlar nasıl düzeltme yapılıyor ben bulamadım cümleleri yanlış yazmışım düzeltme yerini bulamadım hatim konusunda.
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
mir_erhan, post: 1867035, member: 93376
Mesajın alt kısmında bulunan....Raporla.. Yazısı var onun yanında ki üç noktaya dokunun alt sekmeler açılacak düzelt. Sil gibi sekmeler.
Ordan düzenleme yapabilirsiniz Leyla kardeşim.
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
Mübarek Üye · 3.037 mesaj
mir_erhan, post: 1867035, member: 93376
Mesajın alt kısmında bulunan....Raporla.. Yazısı var onun yanında ki üç noktaya dokunun alt sekmeler açılacak düzelt. Sil gibi sekmeler.
Ordan düzenleme yapabilirsiniz Leyla kardeşim.
Mübarek Üye · 3.037 mesaj
Nur-u Secde, post: 1867154, member: 155318
Bekir Develi'ye konuk gelen ve sonradan Müslüman olan bir Amerikalı hanımefendi şöyle söylüyordu;'nolur Batıya özenmeyin yoksa siz de Batı gibi batacaksınız 'diye ama biz her fırsatta özümüzden uzaklaşıp dini değerlerimizi politik diye elestiriyoruz ,bize çok yazık.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.