İçinden geçeni paylaş...

1.544.583 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
melankolik5288

melankolik5288

Mübarek Üye · 3.037 mesaj

Mesajları okudukça inanın çok duygulanıyorum. Bu sitenin burada tanıdığım insanların yeri bende ayrıdır. Ramazan ayının hürmetine eski günlerdeki gibi olabiliriz İnşaallah.
👍 6
Nur-u Secde

Nur-u Secde

Kıdemli Üye · 439 mesaj

berat05, post: 1865862, member: 60957
Bir bir geliyorlar... topraklarımız yeşeriyor.. kalpler sevinç içinde.... bayram neşesinde... şükürdeyiz... şükürdeyim ..Hamdlar Sana' ... Sen ancak bilirsin.... kalpler ne için atar.... Ancak Sana'dır.. Verdiklerine şükür olsun....vermediklerine şükürler olsun.... Kalplerimizi kötü olan her şey den, Nef'sten koru....bize yardım et..Sen bizim yanımızda olmazsan biz bir HİÇ iz. Kuru bir ottan farkımız olmaz.. Bizi bize bırakma YARAB.... Bizi bize bırakma YARAB....Bizi bize bırakma YARAB.. Herşeye gücün kudretin yeter...Bize güç, kuvvet, güzel ahlak, tam bir teslimiyet nasip eyle.... Bizleri bağışla.. Sen affı seversin...bizleri AFFET. Ümmeti müslümanı koru, vatanımızı, bayrağımızı, koru.....Sevdiklerimiz Sana' emanet.... Senin Gücün her şeye yeter.

Ah canım kardesim benim senin çağrılarını okuyorum dün geceden beri ağlattın ..çok şükür kavuşturana ..geçen gece ansızın rüyamda gördüm sayfayı sahurda bir bakayım dedim çok duygulandım çok
👍 4
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

Çiçekler yeşeriyor..

Bu Ramazan Ayının hürmetine olmalı....
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
👍 3
berat05

berat05 🛡

Nur-u Secde, post: 1865928, member: 155318
Ah canım kardesim benim senin çağrılarını okuyorum dün geceden beri ağlattın ..çok şükür kavuşturana ..geçen gece ansızın rüyamda gördüm sayfayı sahurda bir bakayım dedim çok duygulandım çok

Kalpler sevdikleri için çarpıyorsa ne güzel...
Tevafuklar.......
Sevgi çoğalıyor... büyüyor...
Hissediyoruz güzel kardeşim..
Hissediyoruz..

BURADAYIZ İŞTE.. HEP BİRLİKTEYİZ....
👍 3
Nur-u Secde

Nur-u Secde

Kıdemli Üye · 439 mesaj

berat05, post: 1865976, member: 60957
Kalpler sevdikleri için çarpıyorsa ne güzel...
Tevafuklar.......
Sevgi çoğalıyor... büyüyor...
Hissediyoruz güzel kardeşim..
Hissediyoruz..

BURADAYIZ İŞTE.. HEP BİRLİKTEYİZ....

İnşallah burdayız canım .Rabbim izin verdiği müddetçe .herşeyden önce bu siteye vefa borcum var .burda öğrendim herşeyi öğrenmeye de devam ?
👍 4
berat05

berat05 🛡

Ramazan-ı Şerif'in hakkını vermek duası ile
👍 2 (düzenlendi)
Nur-u Secde

Nur-u Secde

Kıdemli Üye · 439 mesaj

İçimden neler geçmiyor ki ...bugünlerde sadece yatıp kalkıp ülkem adına Rabbime yalvarıyorum ?lisede çok sevdiğim bir hocam vardı 2023 e yakın yılda bu ülke çok vahim zor çetin gunlerden gecicek ben göremem ama siz goruceksiniz demişti ..durumu iyi olanların bile açız deyip isyan ettiklerini görünce dehşete kapılıyorum .nimet çoğaldı şükür azaldı ..Rabbim Sen ülkemi milletimi koru.ulkem üzerinden oynanan oyunları boz..vampir gibi ülkemin kaosa girmesini bekleyen düşmanlarımızı bozguna ugrat fırsat verme .
👍 3
berat05

berat05 🛡

İmsak vakti yaklaşıyor... dualardayız.. ümmeti muhammed'e yardım etsin Rabbim. Birlik, beraberliğimiz bozulmasın. Zalime fırsat verme Yarabbi. Zalime fırsat verme Yarabbi. Zalime fırsat verme Yarabbi. Amin.
👍 2
Nur-u Secde

Nur-u Secde

Kıdemli Üye · 439 mesaj

Amin amin amin
👍 2
Nur-u Secde

Nur-u Secde

Kıdemli Üye · 439 mesaj

Çok mutluyum .Allah'ım bana bayanların olduğu ortamda iş nasip et dedim .2aydir bunun yüzünden hep işleri geri çevirdim .bugün Rabbim duamı kabul etti..isgorusmem olumlu geçti pazartesi başlıyorum ?dua edin kardeşlerim ? çok şükür bin şükür ?
👍 3
melankolik5288

melankolik5288

Mübarek Üye · 3.037 mesaj

Nur-u Secde, post: 1866163, member: 155318
Çok mutluyum .Allah'ım bana bayanların olduğu ortamda iş nasip et dedim .2aydir bunun yüzünden hep işleri geri çevirdim .bugün Rabbim duamı kabul etti..isgorusmem olumlu geçti pazartesi başlıyorum ?dua edin kardeşlerim ? çok şükür bin şükür ?

Sizin adınıza çok sevindim. Hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın, zorluklarınızı kolaylaştırsın.
👍 1
Nur-u Secde

Nur-u Secde

Kıdemli Üye · 439 mesaj

melankolik5288, post: 1866174, member: 100508
Sizin adınıza çok sevindim. Hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın, zorluklarınızı kolaylaştırsın.

Amin kardeşim Allah razı olsun..cümlemizin ?
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

hayırlı olsun kardeşim Allah cc rızkınızı helalinden bol nasip etsin
👍 2
berat05

berat05 🛡

Hayırlı helal rızk ile inşaallah... Sizin adınıza sevindim kardeşim.
👍 2
berat05

berat05 🛡

Y o Ğ uN :/
👍 2
Nur-u Secde

Nur-u Secde

Kıdemli Üye · 439 mesaj

berat05, post: 1866308, member: 60957
Y o Ğ uN :/

Aynen canım.hen ramazan yoğunluğu hem iş batağa dolu geçiyor..olsun hatekette bereket vardır .Rabbim güzel telaşlar versin ?
👍 1
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

Allah işinizi hayırlı , kazancınızı bereketli kılsın Nur-u Secde kardeşimiz.
👍 2
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

İyyake na’büdü ve iyyake nestain...

" Yalnız Sana kulluk eder ve yalnız Senden yardım dileriz. "
👍 2
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

KAÇ GÜNDÜR İNTERNET YOKTU GİREMDİM SİTEYE GÜNLERİM ÇOK YÜĞÜN GEÇİYOR YORGUNUM..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Nur-u Secde

Nur-u Secde

Kıdemli Üye · 439 mesaj

GEVHER, post: 1866330, member: 87466
Allah işinizi hayırlı , kazancınızı bereketli kılsın Nur-u Secde kardeşimiz.

Amin Allah razı olsun kardeşim
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.