- Babana son bir diyeceğin varmı?.
- Babacığım yeniden dünyaya gelsem yine seni babam olarak görmek isterim.
Çünkü sen düşmanlarını bile affedecek kadar yüreği büyük bir adamsın! derdim.
Allah mekanını cennet eylesin.
Amin inşaAllah.
1.544.574 görüntülenme · 25.047 yanıt
ylnz51, post: 1560442, member: 122221Şu mübarek günler hatırına,en sevgili kulu Hz.Muhammed(s.a.v) hatrına keşke yarın sabaha sağ çıkmasam...
Muhtazaf, post: 1560460, member: 95935Bana deselerdi:
- Babana son bir diyeceğin varmı?.
- Babacığım yeniden dünyaya gelsem yine seni babam olarak görmek isterim.
Çünkü sen düşmanlarını bile affedecek kadar yüreği büyük bir adamsın! derdim.
Allah mekanını cennet eylesin.
Amin inşaAllah.
emcankelAllahim suan nerde kimin ne sikintisi varsa sen gider,kim dardaysa sen onlara ferahlik ver,kim huzursuzsa sen huzur nasip et,kim hastaysa sen sifa ver Ya zulcelali vel ikram..amin amin amin
serap8191, post: 1560465, member: 95935öyle demeyin güzel kardeşim ne olur.her sıkıntı ALLAHIN bizi sevdiğinin ve günahlarımızın dökülmesi için ALLAHIN verdiği hediye.hepimiz daralıyoruz .ölmekte istiyoruz zaman kuluz nefsimiz var.ama büyük ALLAHIMIZDA var.derdi veripte dermanınıda veren güzel ALLAHIMIZ var.her gecenin bir sabahı var ve güneş yeniden doğuyor karanlığın inadına..bizler burdayız dualarla destek oluruz birbirimize.ama ne olur ölümü düşünmeyin
mehtap58, post: 1560469, member: 94889Ölüm ne bir lahza önce ne bir lahza sonra olur. ölmek istiyorum demek isyan demektir.lüften psikiyatrı desteği alın. beyniniz size oyunlar oynuyor.
ylnz51, post: 1560468, member: 93376Düşünüyor ve ölmeyi çokistiyorum.Ölmek için ettiğim dua da bütün peygamberleri Kur'an-ı vesile kılıyorum kabul olma olasılığı yükselsin diye.Mücadele edilebilecek ya da unutulabilecek dertler değil...
mehtap58, post: 1560469, member: 94889Ölüm ne bir lahza önce ne bir lahza sonra olur. ölmek istiyorum demek isyan demektir.lüften psikiyatrı desteği alın. beyniniz size oyunlar oynuyor.
serap8191, post: 1560472, member: 93376hepimiz çok büyük büyük hatalar yaptık.tövbe diledik umudumuz hep ALLAHIMIZIN affedici olmasıydı.emin olun ALLAH isteyince herşey çözülür yeterki bana ALLAHIM yeter diyip demek etmek için mücadele etmek.ne demek ölüm.bu bir kaçış.kaçmak yakışırmı bizlere.ALLAHIMIZI gücendirmezmiyiz.RABBİMİZKİ bir anneden daha merhametli.ne suçunuz var bilemem ama tövbe dileyin.çok mu can yaktınız ,yada çokmu canınızı yaktılar bırakın ALLAHA tövbe dileyip.geceler boyu bende ölmeyi dileyip ağladım.nankörlükler karşısında dayanamadım.ama RABBİM var.kim ne derse desin ne olursa olsun ölüm yakışan bir kelime olmadı.
ylnz51 ↗23 yaþýndayým,kendimi bildim bileli kimsenin malýna namusuna göz koymadým.Ailemin baþýný öne eðdirecek suç iþlemedim.Durduk yere bir garibanýn canýný yakmadým.Tertemiz bir sicil kaydým vardýr,karakola ifade vermek için bile gitmedim.Bir sene öncesinde baþladým namaza,nefsime savaþ açtým.Önüme alkolller serildi,af edersiniz zina ýsmarlama bile teklif edildi ama reddettim ALLAH rýzasý için.Bir senedir haramlardan ve haramlarý iþleyen arkadaþlardan uzaðým.Ama hayatým daha da kötü bir hal aldý.Çok çabaladým ama anladým ki,benden kul filan olmaz.Öyle vesveselerle boðuþuyorum ki,bazen diyorum suçlusu benim heralde.En sevmediðim þey,insanlara muhtaç kalmak ve þuan iþsiz olduðum için aileme muhtacým.Bunun en büyük nedeni de yine benim,hiçbir þeyi beceremeyiþim.Benim kavgam kendimle...
emcankel, post: 1560480, member: 124267Herseyin basida Allah sonuda Allah.ALlah istemese yaprak kimildamaz.saydiginiz haramlardan uzak durmussunuz ne mutlu.evli degilsiniz;birde hem evli he issiz kalsaydiniz corunuzu cocugunuzu muhtac etseydiniz ozaman daha kotu olurdu dgilmi kardesim.ne mutlu size ananiz babaniz sag ve size destek olup yardim edebiliyorlar.akil sagliginiz yerinde eliniz ayaginiz tutuyor ve cok sulur namazinizi kilabiliyorsunuz.iyi kul olmak kolay mi..allaha donen her kalb hemen kirini pasani atabilir mi.Allah yolunda cekilen her sikinti derecemizi arttirmaz mi??kardesim once elimizde olanlara sukredelim.kalbimizden neden ben dusuncesini atalim.Allah dagina gore kar yagdirirmis der annem.
Olumu sikintili zamanlarda istemek gonderilen sinavda ben dayanamiyorum allahim sen beni al demek olmaz mi.
Seytan her daim yanimizda.nefsimizle birlikte bize oyunlar oynamakta.lutfen uyanik olalim.seytana prim vermeyelim.
Namaza basladim her sey dahada kotu oldu dusuncesini kalbinizden atin.rabbim hayrini diledigi kuluna sikinti gonderirmis.derdine bakip icerlenme donup derdine benim senden buyuk Allahim var de.
Allah yardimcimiz olsun cumlemizin...amin.
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
ylnz51Gücüm kalmadı artık.Kimselerin içinde kimsesiz hissediyorum.Bu dünya bana göre değil.Zaten ALLAH'ın kanunları ile de yaşamıyoruz.Adaletsizlik diz boyu.Ve anlatılamayacak nice sıkıntı...
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
ylnz51Gücüm kalmadı artık.Kimselerin içinde kimsesiz hissediyorum.Bu dünya bana göre değil.Zaten ALLAH'ın kanunları ile de yaşamıyoruz.Adaletsizlik diz boyu.Ve anlatılamayacak nice sıkıntı...
mehtap58Arkadaşın sıkıntısı daha çok gece yatttığı zaman korkutulması bir takım cisimler görmesi o yüzden çok bunalmış daralmış bir durumda. bu derdiyle ilgili bir konu da açmıştı. Nasıl yardımcı olabiliriz bilmiyorum ama destek olmak gerekiyor.
ylnz51 ↗23 yaşındayım,kendimi bildim bileli kimsenin malına namusuna göz koymadım.Ailemin başını öne eğdirecek suç işlemedim.Durduk yere bir garibanın canını yakmadım.Tertemiz bir sicil kaydım vardır,karakola ifade vermek için bile gitmedim.Bir sene öncesinde başladım namaza,nefsime savaş açtım.Önüme alkolller serildi,af edersiniz zina ısmarlama bile teklif edildi ama reddettim ALLAH rızası için.Bir senedir haramlardan ve haramları işleyen arkadaşlardan uzağım.Ama hayatım daha da kötü bir hal aldı.Çok çabaladım ama anladım ki,benden kul filan olmaz.Öyle vesveselerle boğuşuyorum ki,bazen diyorum suçlusu benim heralde.En sevmediğim şey,insanlara muhtaç kalmak ve şuan işsiz olduğum için aileme muhtacım.Bunun en büyük nedeni de yine benim,hiçbir şeyi beceremeyişim.Benim kavgam kendimle...
ylnz51, post: 1560510, member: 87466O konuyla alakalı bir derdim kalmadı artık rahatsız edilmiyorum.Edilsem de umrumda değil,kimseyle uğraşacak mücadele edecek gücüm yok.Yoruldum,cinler çok büyük bi etki etmiyorlar hayatıma şu saatten sonra etseler ne etmeseler ne zaten yaşamak istediğim bi hayatım kalmadı.Yakındır benim gidişim...
ylnz51, post: 1560510, member: 87466O konuyla alakalý bir derdim kalmadý artýk rahatsýz edilmiyorum.Edilsem de umrumda deðil,kimseyle uðraþacak mücadele edecek gücüm yok.Yoruldum,cinler çok büyük bi etki etmiyorlar hayatýma þu saatten sonra etseler ne etmeseler ne zaten yaþamak istediðim bi hayatým kalmadý.Yakýndýr benim gidiþim...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.