İçinden geçeni paylaş...

1.544.574 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Mihrace24, post: 1559655, member: 122221Konu acacagım yerı bulamadım yıne arkadaslar aranızda Gizli Telkinle Kuran Terapısı hakkında bılgısı yada tecrubesı olan varmı

Yaşamın akışı içinde geçmişten getirdiğimiz korkular, başarısızlıklar, yargılar, bizi ileri gitmekten huzurlu ve sakin kalmaktan alıkoyar. Birçoğumuz görünmeyen kalın iplerle geçmişe bağlı bir şekilde yaşarız. Hayatın zor,ağır ve taşınması imkansız bir yük olduğunu sanırız. Oysaki bilinçaltımızda bulunan ve bize çok gürültü veren yargılamalardan kurtulmakla, hayatın aslında son derece sade, basit ve çok hafif olduğunu farkedebiliriz..
Yaşadığımız yüzyılda hayat kalitesini arttırmanın en etkin yollarından biri de subliminal telkin CD lerini dinleyerek bilinçaltımızı şifalandırmaktır.
Kulağımızın duyabildiği frekans, aslında bizim sandığımızdan daha geniştir. Müziğin arkasında çalan telkinler kısık da olsa kesinlikle bilinçaltımız tarafından değerlendirilir.Telkin Cd lerinin dinlenebilmesi de pratiktir.Telkinler müziğin altına yerleştirildiğinden her yerde çalınabilir. Subliminal mesaj içeren bir müziği kulağınız dinlerken, beyniniz içindeki gizli mesajı almakla meşguldür.

Subliminal Telkinle Kurân Terapisi Araştırmacı Yazar Kubilay Aktaş tarafından uygulanan son derece etkili ve şifa verici bir yöntemdir. Çeşitli müziklerin altına yerleştirilen Kurân-ı Kerim ayetleri, Celcelutiye babları ve Cevşeni içermektedir. Bu çalışma neticesi itibariyle mutlak hayır olan bir çalışmadır. Çünkü işin içinde Kuran, Esmalar ve dualar vardır. Tüm bu dönüşümlerin olması için, kişinin bu çalışmaya güvenmesi ve andaki değişimlerin farkına varması gerekir.
2009 yılında çıkardığı Gizli Telkinle Kuran Terapisi kitabıyla milyonlarca kişinin yaşamında pozitif değişimler yapmalarına vesile olan yazar, kirletilmiş ve iç dünyası allak bullak olmuş insanımızın bilinçaltını Kurâ€ââ€￾¢an, Cevşen ve Celcelutiye üçlüsüyle yeniden inşa etmektir. Manevî ilimlerdeki yirmi yıllık deneyimini CD lerle bizlere sunmaktadır.

Alıntı
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

Evet!
Yarın Ramazan ama dünya mazlumlarının göz yaşları ve haksız zulümler, en zoru nedir bilirmisiniz?
Tepkisi Müslümanlar.
M.S.A.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

Ve elçi dedi ki: 'Rabbim gerçekten benim kavmim, bu Kur'an'ı terkedilmiş (bir kitap) olarak bıraktılar.' / Furkan - 30

kuran'ı eline alanların ne kadarı okumuş?

okuyanların ne kadarı anlayarak okumuş?

anlayarak okuyanların ne kadarı bu ayetleri hayatında uygulamayı düşünmüş?
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

Fecr suresi : 17 - 30

17. Hayır! Doğrusu siz yetime ikram etmiyorsunuz,

18. Yoksulu yedirmeye birbirinizi teşvik etmiyorsunuz,

19. Haram helâl demeden mirası yiyorsunuz.

20. Malı aşırı biçimde seviyorsunuz.

21. Ama yeryüzü parça parça döküldüğü,

22. Rabbin(in emri) geldiği ve melekler saf saf dizildiği zaman (her şey ortaya çıkacaktır).

23. O gün cehennem getirilir, insan yaptıklarını birer birer hatırlar. Fakat bu hatırlamanın ne faydası var!

24. (İşte o zaman insan:) "Keşke bu hayatım için bir şeyler yapıp gönderseydim!" der.

25. Artık o gün, Allah'ın edeceği azabı kimse edemez.

26. 0'nun vuracağı bağı kimse vuramaz.

27. Ey huzura kavuşmuş insan!

28. Sen O'ndan hoşnut, O da senden hoşnut olarak Rabbine dön.

29. (Seçkin) kullarım arasına katıl,

30. Ve cennetim gir.
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

enfal - 50

İnkar edenlerin canlarını melekler alırken bir görseydin! Yüzlerine ve arkalarına (saldıran ve kaçan düşmanlarınıza) vuruyorlardı: 'Tadın yakıcı azabı!'

enam - 27

Ateşin başında durdurulmuş iken onların, Ah ne olurdu, keşke biz dünyaya geri çevrilseydik de Rabbimizin âyetlerini yalanlamasaydık, inananlardan olsaydık dediklerini bir görsen!
Muhtazaf

Muhtazaf

Sokak Iambası gibi oIma ey yâr,
Kime yandığın beIIi oIsun.....
Necip FazıI Kısakürek
.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

"Kısmetse gelir Hitten Yemen'den kısmet değilse ne gelir elden."
20 aydır evlendikten sonra annemle kız kardeşim ilk defa beni görmeye evimi görmeye yaşadığım çevreyi görmeye geleceklerdi uçak biletleri şubatta alınmıştı dört gözle gelmelerini beklerden dayım hasta olmuş bize gelmiş doktora gidiyormuş dayımda akciğerde kitle çıkmış anjiyo yapacaklarmış olamamış bütün damaları kapalıymış durumu kritikmiş Allah'ım Ya şafi ismi ile hayırlı şifalar nasip estin hiç görmemişe döndersin Rabbim inşallah.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Allah'ım!... ben şu anda bu mesajı okuyan kardeşimi(kulunu) Çok seviyorum..'Sen'de sev! razı olana kadar onu yaşat..Eyy Rabbim! Onun hakkında hayır olanı gönlünde razı eyle, gönlünde olanıda hakkında hayırlı eyle'...Rabbim!.. Onu her türlü kötülüklerden, musibetten koru.'tek bir saniye bile üzülmesine izin verme... Ona çekemeyeceği dert verme... Onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma!.. Onu Efendimiz(SAV) komşu eyle! Amin
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
mavci

mavci 🛡

Amin...Rabbim dualarımızı kabul eyleye inşallah...
.
mavci

mavci 🛡

leyla-1, post: 1559817, member: 100508"Kısmetse gelir Hitten Yemen'den kısmet değilse ne gelir elden."
20 aydır evlendikten sonra annemle kız kardeşim ilk defa beni görmeye evimi görmeye yaşadığım çevreyi görmeye geleceklerdi uçak biletleri şubatta alınmıştı dört gözle gelmelerini beklerden dayım hasta olmuş bize gelmiş doktora gidiyormuş dayımda akciğerde kitle çıkmış anjiyo yapacaklarmış olamamış bütün damaları kapalıymış durumu kritikmiş Allah'ım Ya şafi ismi ile hayırlı şifalar nasip estin hiç görmemişe döndersin Rabbim inşallah.

Rabbim ŞAFİ ismiyle acil şifalar versin inşalalh...
.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

Allah şifa versin leyla ablam. İnsallah enkisa zamanda ailenlede gorusursun
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

Allah acil şifalar versin inşallah
Muhtazaf

Muhtazaf

Allah'tan acil şifalar dilerim. ALLAH c.c. hastalıklarına şifa versin. Leyla kardeşim. Dualarımızla inşaALLAH.
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Selamun aleykum degerli kardeşlerım.
Siteyi ve sizleri cok ozledm.iyki hayatmin biryerinde sizler varsıniz.,
Şuan ailem hem maddi hem manevi olarak parcalanmş durumda.allah rizası ıçın sızlerden dua bekliyorum.
Simdiden allah razı olsun.,allaha emanet olun.,
mavci

mavci 🛡

emcankelSelamun aleykum degerli kardeşlerım.
Şuan ailem hem maddi hem manevi olarak parcalanmş durumda.allah rizası ıçın sızlerden dua bekliyorum.

Ve Aleykumselam kardeşim...
Hoşgeldiniz...
Her daim burada olmanız duasıyla inşallah...
Rabbim maddi-manevi tüm sıkıntılarınızı gidersin inşalalh...
İnşirah okudum kardeşim...
Rabbim dualarımızı kabul eyleye...
Aminnn...
.
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

CANIM can kardeşim ahretliğim..
hep duamdasın .. hep aklımda.. düzelecek inşallah herşey..
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

Aleykum selam Allah yardimcinz olsun dualarimizi kabul eylesin
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

rabbim hepinzden razi olşun insaallah.selam ve dua ile,.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.