İçinden geçeni paylaş...

1.542.736 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
Tevhid Davası

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 349 mesaj

Mihrace24kusura bakmayın kardeşim hakkınızı helal edin abdülaziz bayındırın kitapları hakkında ne düşünüyosunuz dicektim yarında cevaplayabilirsiniz hayırlı geceler

Okumak çok tehlikelidir seni bundan sakındırırım kardeşim.Kendileri mealcidir..Sünet inkarcısıdır..İsa(a.s)'nın nuzulunu inkar eder vs birçok konuda sapmış birisidir..Ehli sünnetin yolundan fersah fersah uzaktır...Tabi böyle bir cümle ile anlatılmaz lakin önce ehlisünnet görüşlerini sonra bu şahsın görüşlerini karşılaştırırsanız o zaman daha iyi anlarsınız....
Blackvolf

Blackvolf

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 235 mesaj

Tevhid DavasıOkumak çok tehlikelidir seni bundan sakındırırım kardeşim.Kendileri mealcidir..Sünet inkarcısıdır..İsa(a.s)'nın nuzulunu inkar eder vs birçok konuda sapmış birisidir..Ehli sünnetin yolundan fersah fersah uzaktır...Tabi böyle bir cümle ile anlatılmaz lakin önce ehlisünnet görüşlerini sonra bu şahsın görüşlerini karşılaştırırsanız o zaman daha iyi anlarsınız....

sayın hocam sizi zevk ile takip ediyorum..
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

Tevhid DavasıOkumak çok tehlikelidir seni bundan sakındırırım kardeşim.Kendileri mealcidir..Sünet inkarcısıdır..İsa(a.s)'nın nuzulunu inkar eder vs birçok konuda sapmış birisidir..Ehli sünnetin yolundan fersah fersah uzaktır...Tabi böyle bir cümle ile anlatılmaz lakin önce ehlisünnet görüşlerini sonra bu şahsın görüşlerini karşılaştırırsanız o zaman daha iyi anlarsınız....

selamun aleykum kardeşim öncelikle cvp ladığınız için tşk ederim.bu yazarın Kuran ışığında tarikatçılığa bakış,aracılık ve şirk kitaplarına bakınmıştım kafam çok karışık :(bana tavsiye edebileceğiniz yazar yada kitap varmı?ehli sünneti okuyup karşılaştırma yapabilmem için yada beni aydınlatacağnı düşündüğünüz bi tavsiyeniz var mı?
Tevhid Davası

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 349 mesaj

Mihrace24selamun aleykum kardeşim öncelikle cvp ladığınız için tşk ederim.bu yazarın Kuran ışığında tarikatçılığa bakış,aracılık ve şirk kitaplarına bakınmıştım kafam çok karışık :(bana tavsiye edebileceğiniz yazar yada kitap varmı?ehli sünneti okuyup karşılaştırma yapabilmem için yada beni aydınlatacağnı düşündüğünüz bi tavsiyeniz var mı?

Akide konusunda bazı kitaplar önerebilirim Ücretsiz indirebilirsiniz...Yayın evinin kendi sitesinden....

İNDİRMEK İÇİN SAĞ TIKLA ''FARKLI KAYDET'' DE PDF FORMATI...

Bu ikisini okuyabilirsin kardeşim...

Ehlisünnete göre iman ve sorulu cevaplı güzel 2 risale.

Ehlisünnete göre
Allah'a iman
Meleklere İman
Kitaplar İman
Peygamberlere İman
Ahiret İman
Kadere İman...
İsim ve sıfatlara iman
ve diğer bazı akaid konuları...
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Kırmak, kırılanı onaran kişinin harcıdır. Dikmeyi bilen, yırtar da; neyi satarsa yerine daha iyisini alır.
(Hz. Mevlana)
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Cenab-ı Hakk, yüzbinlerce kimya, ilaç yarattı; amma insanoğlu sabır gibi bir kimya görmüş değil.
(Hz. Mevlana)
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Mihrace24selamun aleykum kardeşim öncelikle cvp ladığınız için tşk ederim.bu yazarın Kuran ışığında tarikatçılığa bakış,aracılık ve şirk kitaplarına bakınmıştım kafam çok karışık :(bana tavsiye edebileceğiniz yazar yada kitap varmı?ehli sünneti okuyup karşılaştırma yapabilmem için yada beni aydınlatacağnı düşündüğünüz bi tavsiyeniz var mı?

Ablacım yazına tesadüfen denk geldim. Ben de sana bir kitap önermek istiyorum. Kozmik yayının '' Mevlana'dan altın öğütler '' adlı kitabı var. Derleyen : Ziya Elitez
Babam almış geçende. İçinde Mevlana'nın sözleri var. Çok güzel bir kitap :) Tavsiye ederim ablacım :)
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Merhaba değerli müslüman kardeşlerim, bu sitenin admini ile görüşmem gerekiyor. Kendisine nasıl ulaşabilirim ? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Allah'a emanet olun..
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Ya da kendisi bana ulaşabilir mi ? Lütfenn!
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

leyla-1İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.

Selam Aleyküm kardeşlerim arzu74 kardeşimizin babası vefat etti Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Arzu kardeşimizin hepinize çok selam ediyor ve dualarınızı bekliyor kardeşlerim.Allah kardeşimizden de razı olsun Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

gerçekten çok ama çok üzüldüm ablam ya mekanı cennet olsun olsun babamızın inşallah.kavrulan yüreğine RABBİM ilaç olur acılarını dindirir inşallah.
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

Tevhid DavasıAkide konusunda bazı kitaplar önerebilirim Ücretsiz indirebilirsiniz...Yayın evinin kendi sitesinden....

Bu ikisini okuyabilirsin kardeşim...

Ehlisünnete göre iman ve sorulu cevaplı güzel 2 risale.

Ehlisünnete göre
Allah'a iman
Meleklere İman
Kitaplar İman
Peygamberlere İman
Ahiret İman
Kadere İman...
İsim ve sıfatlara iman
ve diğer bazı akaid konuları...

tşk ederim kardeşim zahmet verdim saolasın Allah razı olsun
selimoğlu

selimoğlu

Mübarek Üye · 504 mesaj

Sırf söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayın. Dinlemeye istekli değillerse, çenenizi tutun.
_ilknur_

_ilknur_

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Goldenrosetamam bitanesi :)

canım benim ben çıkıyorum senide kocaman kocaman öpüyorum rabbime emanet ol kendine iyi bak.. yarın yine bekliyorum bu saatlerde:D :D
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

_ilknur_canım benim ben çıkıyorum senide kocaman kocaman öpüyorum rabbime emanet ol kendine iyi bak.. yarın yine bekliyorum bu saatlerde:D :D

İnşallah kardiş :) İyi akşamlar :) Ben de çıkıyorum :) baybay :)
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

selamun aleykum forum sakinleri
Nasılsınız....

Kaç gün oldu foruma girmeyeli selamı mı alcak birileri var mı?
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Blackvolf

Blackvolf

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 235 mesaj

şehadetgülüselamun aleykum forum sakinleri
Nasılsınız....

aleyküm selam kardeş.. YAGMURBEY ben
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

aleykümselam...

aleykümselam...

selamünaleyküm...

Forum içerisinde üslubumuza dikkat etmemiz gerektiğini yönetim olarak her fırsatta hatırlatmaya çalışıyoruz.

Bunun iki nedeni var:

Birinci neden '' KUL HAKKI '' , ki bu hepimiz için her kelimemize dikkat etme adına yeter de artar bile.
İkinci neden ise karşımızdaki kişilerin kim olduğunu , gerçek niyetini bilmeyişimiz. Bizlerin ağzından çıkan iyi ya da kötü her kelime , amacımız dışında bir ortam oluşmasına neden olabilir.

Bu nedenle tüm kardeşlerimize saygı sınırları çerçevesinde ve paylaşımda bulunabilecek ölçüde mesafeli olun uyarısında bulunuyoruz.

Saygı sınırlarını gözeten bu mesafe hakaret içeren kelimelerin sarfedilmesini önleyeceği gibi , çok samimi ifadeler içeren kelimelerin kullanılmasını da önleyecektir.
Zira bu forumda ki amacımız bilmediklerimizi öğrenmek , bildiklerimizi kaynak göstererek paylaşmak ve Kur'an Hatmi - Dua - Salavat gibi birbirinden anlamlı paylaşımlara katılmaktır.

Elbette ki aile olmanın getirisi olan paylaşımlarımız da olacak . Hep birlikte gülecek , yeri gelince hep birlikte ağlayacağız.
Ancak tüm bunları bu sınırları aşmadan yapacağız ki önce kendimizi , sonra da forumumuzu olası tüm kötülüklerden koruyabilelim.

İnşaAllah kim olursa olsun karşımızdakini suçlamadan önce herbirimiz bu doğrultuda kendimizi sorgular ve hatalarımızı düzeltmeye çalışırız.

Hayırlı akşamlar olsun inşaAllah.
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

şehadetgülüselamun aleykum forum sakinleri
Nasılsınız....

ve aleykum selam kardeşim
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Blackvolfaleyküm selam kardeş.. YAGMURBEY ben

Biliyorum abi .

Neden YAGMURBEY olarak giriş yapmıyorsunuz?

Mihrace24ve aleykum selam kardeşim

Teşekkürler kardeşim...

Forum sessiz anlaşılan.

deniz yıldızım bir ara uğramışın foruma da hiç beni sormamışsın oldu mu şimdi?:)
.....

NFK
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demem! köprüyü yıkar Gerekirse o ayının üstüne basar da gecerım..!
.....

NFK
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.