İçinden geçeni paylaş...

1.542.808 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

leyla-1İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.

Selam Aleyküm kardeşlerim arzu74 kardeşimizin babası vefat etti Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Arzu kardeşimizin hepinize çok selam ediyor ve dualarınızı bekliyor kardeşlerim.Allah kardeşimizden de razı olsun Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

selamun aleykum arzu kardeşime baş sağlığı diliyorum.Rabbim babacığına merhamet etsin onu bağışlasın,geride kalanlarada imanla sabretme gücü versin inşallah
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Selam Aleyküm kardeşlerim arzu74 kardeşimizin babası vefat etti Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Arzu kardeşimizin hepinize çok selam ediyor ve dualarınızı bekliyor kardeşlerim.Allah kardeşimizden de razı olsun Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Allah Celle Celaluhu rahmet eylesin...
Mekanını CENNET etsin inşallah...
Yakınlara SABIR versin Rabbimiz...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.

ALLAH RAHMET ETSİN.MEKANI CENNET OLSUN.SELAMETLE KALIN.
Blackvolf

Blackvolf

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 235 mesaj

aleyküm selam...

ALLAH rahmet eylesin çok üzüldüm...bu değerli kardeşimizin babasının ruhlarına acizhane bir adet kelimeyi tevhid hatmi hediye yolluyorum inşallah mekanı cennet olur..ARZU74 kardeşiminde başı sağolsun ALLAH sabır versin...
Blackvolf

Blackvolf

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 235 mesaj

deniz yıldızıneler olmuş nelerr :)

senin yokluğunda astılar kestiler ve nihayet kefenimi biçtiler...görüşemezsek ALLAH a emanet ol KARDEŞ im..
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.
Ve aleykümselam kardeşim çok üzüldüm Rabbim taksiratını affeylesin mekanı cennet olsun inşaallah..
Arzu kardeşimize ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Allahım yardımcıları olsun.
Allaha emanet olunuz..daularımız kardeşimizin babası içinde olur inşaallah..
selametle..
sahaff

sahaff

Kıdemli Üye · 276 mesaj

Gideceğin yoldan eminsen, engeller 'dinlenme noktan' olmaktan öteye gidemez...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
_ilknur_

_ilknur_

Kıdemli Üye · 349 mesaj

allah sabır versin arzu kardeşim mekanı cennet olsun inşallah .....
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Ve aleyküm selam ablacım. Rabbim rahmet eylesin. Arzu ablamıza sabırlar versin..
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

GoldenroseAllah rahmet eylesin. Allah (c.c.) hiç kimseyi anne-baba acısı ile imtihan etmesin.
Arzu kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum.

Mihrace24amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Mihrace24selamun aleykum arzu kardeşime baş sağlığı diliyorum.Rabbim babacığına merhamet etsin onu bağışlasın,geride kalanlarada imanla sabretme gücü versin inşallah

mavciAllah Celle Celaluhu rahmet eylesin...
Mekanını CENNET etsin inşallah...
Yakınlara SABIR versin Rabbimiz...

kardeleleİnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.

ALLAH RAHMET ETSİN.MEKANI CENNET OLSUN.SELAMETLE KALIN.

Blackvolfaleyküm selam...

ALLAH rahmet eylesin çok üzüldüm...bu değerli kardeşimizin babasının ruhlarına acizhane bir adet kelimeyi tevhid hatmi hediye yolluyorum inşallah mekanı cennet olur..ARZU74 kardeşiminde başı sağolsun ALLAH sabır versin...

gülsengülİnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.
Ve aleykümselam kardeşim çok üzüldüm Rabbim taksiratını affeylesin mekanı cennet olsun inşaallah..
Arzu kardeşimize ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Allahım yardımcıları olsun.
Allaha emanet olunuz..daularımız kardeşimizin babası içinde olur inşaallah..
selametle..

_ZÜMRA_Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

_ilknur_allah sabır versin arzu kardeşim mekanı cennet olsun inşallah .....

KaLBuN_KeSiRVe aleyküm selam ablacım. Rabbim rahmet eylesin. Arzu ablamıza sabırlar versin..

Amin
Selam Aleyküm kardeşlerim hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Arzu kardeşimizin hepinize selamları var Allah hepinizden razı olsun dedi hepinizin mesajlarınızı ilettim dualarınızı bekliyor Allah yar ve yardımcısı olsun babasınında mekanı cennet olsun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı ol bereketli sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

Blackvolfsenin yokluğunda astılar kestiler ve nihayet kefenimi biçtiler...görüşemezsek ALLAH a emanet ol KARDEŞ im..

giriş yapmasam da çevrimdışı görüyorum abi, sende Allaha emanet ol
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

uyanık olan birileri varmı?safer ayıyla ilgili bi sorum var
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

İnsan herşeyi göremez; Sevdiğin şeyler, seni kör ve sağır eder. (Hz. Mevlana )
Tevhid Davası

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 349 mesaj

Mihrace24uyanık olan birileri varmı?safer ayıyla ilgili bi sorum var

buyur kardeşim yardımcı olmaya çalışayım
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

selamun aleykum kardeşim safer ayının son çarşamba gecesi kılıncak yazan namazı kılmaya niyetlendim sora aklıma şüphe düştü kılcaz da nerden biliyoruz böyle bi namaz olduğunu diye bi sorayım dedim şimdi bi kardeşin yazısın dan bu söylenenin kaynağının bulunamadığını okudum hurafe olduğunu yani sen ne dersin kardeşim?
Tevhid Davası

Tevhid Davası

Mihrace24selamun aleykum kardeşim safer ayının son çarşamba gecesi kılıncak yazan namazı kılmaya niyetlendim sora aklıma şüphe düştü kılcaz da nerden biliyoruz böyle bi namaz olduğunu diye bi sorayım dedim şimdi bi kardeşin yazısın dan bu söylenenin kaynağının bulunamadığını okudum hurafe olduğunu yani sen ne dersin kardeşim?

Bu ayın son çarşamba geçeci ilk çarşamba gecesinde vs namaz kılınması gerekir veya bu günlere özel namaz vardır diyen kişi sahih kaynaklardan sahih deliller getirmesi gerekecek....

Malesef islamiyet forumunda uydurma onca bilgi varki sizlerinde şüpheye düşmeniz çok normal kardeşim.

Onun için siz sahih dellerini görmedikçe forumda okuduğunuz şeyleri hayata geçirmeyin....

Ya bu namaz ne olacak demeyin..Namazın belli vakitleri vardır ve belli isimler altında gelen namazlar vardır...Uyduruk günler namazları ile gerçekten Efendimizden(s.a.v) gelen namazları ayırmak için delillerine bakarız...Safer ayının son çarşamba gecesi namazı hurafedir...Bunu uyduranın hakkından Allah(c.c.) gelir....

Kısa bir NOT: bu ayın uğursuzluk sayılması hurafedir islamla hiçbir ilgisi yoktur....
Selam ve dua ile...
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

Tevhid DavasıBu ayın son çarşamba geçeci ilk çarşamba gecesinde vs namaz kılınması gerekir veya bu günlere özel namaz vardır diyen kişi sahih kaynaklardan sahih deliller getirmesi gerekecek....

Malesef islamiyet forumunda uydurma onca bilgi varki sizlerinde şüpheye düşmeniz çok normal kardeşim.

Onun için siz sahih dellerini görmedikçe forumda okuduğunuz şeyleri hayata geçirmeyin....

Ya bu namaz ne olacak demeyin..Namazın belli vakitleri vardır ve belli isimler altında gelen namazlar vardır...Uyduruk günler namazları ile gerçekten Efendimizden(s.a.v) gelen namazları ayırmak için delillerine bakarız...Safer ayının son çarşamba gecesi namazı hurafedir...Bunu uyduranın hakkından Allah(c.c.) gelir....

Kısa bir NOT: bu ayın uğursuzluk sayılması hurafedir islamla hiçbir ilgisi yoktur....
Selam ve dua ile...

haklısınız kardeşim daha önceleri her okuduğuma inananlardandım okuduğum bi hadis kitabında bid at konusunu okuduktan sora daha ince düşünür oldum en azından sormayı akıl eder oldum elhamdülillah.Tşk ederim kardeşim Allah razı olsun.kusura bakmassanız bi soru daha sorabilirmiyim
Tevhid Davası

Tevhid Davası

Mihrace24haklısınız kardeşim daha önceleri her okuduğuma inananlardandım okuduğum bi hadis kitabında bid at konusunu okuduktan sora daha ince düşünür oldum en azından sormayı akıl eder oldum elhamdülillah.Tşk ederim kardeşim Allah razı olsun.kusura bakmassanız bi soru daha sorabilirmiyim

Çıkıyordum ama hemen yazacaksanız, Allah'ın izniyle cevaplamaya çalışayım.
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

Tevhid DavasıÇıkıyordum ama hemen yazacaksanız, Allah'ın izniyle cevaplamaya çalışayım.

kusura bakmayın kardeşim hakkınızı helal edin abdülaziz bayındırın kitapları hakkında ne düşünüyosunuz dicektim yarında cevaplayabilirsiniz hayırlı geceler
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.