İçinden geçeni paylaş...

1.544.564 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

Nadas06 berat05 leyla-1+ mavci Zindanda_Mahkum _YUSUF_
Şu anda 81 kişi online. 6 Kayıtlı ve 75 Misafir üye bulunmaktadır

Selam olsun herkeslere :)
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

mevdudi - hicab

hocanın emriyle mecburi olarak başladığım bi kitaptı ama herkesin okuması gereken öğüt dolu bi kitapmış :)
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

Nadas06Nadas06 berat05 leyla-1+ mavci Zindanda_Mahkum _YUSUF_

beni bu listeye almasanda aleyküm selam nadas :))
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Çok şükür Allah'ım sana ....
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

Ve aleyküm selam ve rahmetullah değerli kardeşim...

Hayırlı sabahlar
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
en-sonebi

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj

tsunamiÇok şükür Allah'ım sana ....

Çok Şükür Rabbimiz Allah C.C. .na ki bağışladı size ...ailenize ...onu '' Cahideciği '' verdi hayırlı ÖMÜR... inşallah...
Rabbim sınavdan geçirdi ve Hamd olsun ki güzel neticelendi...
Allahım Dünyada iyilikler ve güzellikler...Ahirette iyilikler ve güzellikler nasip etti size...

Ankaradan en- sonebiden ...Ankarada olan Cahideciğe selam ve sıhhat dileklerimle...Nazar değmesin İNŞALLAH...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

sizi burda görmek ne kadar güzel.... özlemişiz dualarınızı..
duaya ihtiyacım var benide katın lütfen dualarınıza
en-sonebi

en-sonebi

buket_zeynepsizi burda görmek ne kadar güzel.... özlemişiz dualarınızı..
duaya ihtiyacım var benide katın lütfen dualarınıza

Gönlünüzdeki güzellikler ..Ailenize yansısın...Allah C.C. Muradınızı nasip etsin İnşallah... ( Eşinizle , evladınızla ve beklentilerinizle , Nazar değmesin...Kem gözden korusun...)
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

amin... amin... inşallah.. inşallah .. hayırlar bulsun bizi .. hepimizi..
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Sığınak gibi....
Liman belki.......
Dönüp dolaşıp geliyoruz.....
Tatlı suyun başı kalabalık olur dedikleri bu .......
en-sonebi

en-sonebi

Güzel İNSAN 'lara hizmet için olsa gerek... Niçin söylemedin denmemesi diyebiliriz...YUNUS A.S. Kıssası misali...
Malum yerde zaten varız...
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

En güzeli allah rızası geri boş gerisi yalan.....
Kim ne demiş ne düşünmüş herkes verdiğine ve alanlara bakar.......
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine Ya Mevlâsını özlemiştir yada Mevlâsı onu!
Mevlâyı özleyen gönül ya hüznü bekler yada hüzündedir…
Bela, gam ve keder Mevlânın sevdiklerine gösterdiği kamçıdır… Vurdukça kendine çeker…
İmam Rabbani..
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun hayırlı akşamlar herşey gönlünce olsun..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

en-sonebiÇok Şükür Rabbimiz Allah C.C. .na ki bağışladı size ...ailenize ...onu '' Cahideciği '' verdi hayırlı ÖMÜR... inşallah...
Rabbim sınavdan geçirdi ve Hamd olsun ki güzel neticelendi...
Allahım Dünyada iyilikler ve güzellikler...Ahirette iyilikler ve güzellikler nasip etti size...

Ankaradan en- sonebiden ...Ankarada olan Cahideciğe selam ve sıhhat dileklerimle...Nazar değmesin İNŞALLAH...

Esselamunaleykum hocam
Guzel temennileriniz icin cok tesekkur ederim fakat biz ankarada degiliz ve cahidenin durumunda bir gelisme yok sukrumun sebebi yine kizim cahide dun fenalasti babasiyla kolumuz kanadimiz kirildi cok kotuydu durumu elimizde morardi yavrum hicbirsey yapamadik cok korktuk ben gozyaslari icinde kaldim biraz rahatlar gibi oldu bir saat kadar ve ben bu arada siteye girmistim onun biraz rahatlamis olmasindandi amafazla surmedi gecenin ilerleyen saatlerinde epilepsi nobeti gecirdi babasinin kucaginda soluk almadan bir kac saniye morardi yine elimiz ayagimiza karisti ben yine gozyaslariyla vakti simdi degil dedim sanki bunun kararini ben verecekmisim gibi ama sonra oksijenle kendine geldi ama toparlayamadi uc bes saat sonra tekrarladi nobet inanin nasil bir gece gecirdigimizi anlatamam simdi diyeceksiniz neden doktora goturmediniz burdurdaki hastanenin bir saglik ocagindan farki yok benim yavruma hicbir yarari dokunan doktorda ısparta tipa gidiyorduk genelde ama oradada noroloji bolumu yok bizi afyona gonderiyorlar gondermelerini bos verin orada noroloji var ama bir fayda goremedik nasil caresiz kaliyoruz bir bilseniz rabbim yardimcimiz olsun .......babamiz grip oldu ondan bana bulasti ve en son cahideye bulasti cahidem yavrum inanin cok hassas bir cocuk hastaligindan dolayi bagisikligi cok dusuk hemen hasta oluyor ve en hafif hastaligi bile en agir sekilde geciriyor .....hani derler ya sifa Allah tan sebebi doktorlar diye ben duami soyle yapiyorum rabbim sifamizi sebepsiz gonder bize hastane koselerinde doktorlarin eline birakma inanin cok zor hastaneler .......dualariniza ekleyin kizim cahideyi.....selametle dua ile....
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

ve aleykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

ve aleykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

tsunamiEsselamunaleykum hocam
Guzel temennileriniz icin cok tesekkur ederim fakat biz ankarada degiliz ve cahidenin durumunda bir gelisme yok sukrumun sebebi yine kizim cahide dun fenalasti babasiyla kolumuz kanadimiz kirildi cok kotuydu durumu elimizde morardi yavrum hicbirsey yapamadik cok korktuk ben gozyaslari icinde kaldim biraz rahatlar gibi oldu bir saat kadar ve ben bu arada siteye girmistim onun biraz rahatlamis olmasindandi amafazla surmedi gecenin ilerleyen saatlerinde epilepsi nobeti gecirdi babasinin kucaginda soluk almadan bir kac saniye morardi yine elimiz ayagimiza karisti ben yine gozyaslariyla vakti simdi degil dedim sanki bunun kararini ben verecekmisim gibi ama sonra oksijenle kendine geldi ama toparlayamadi uc bes saat sonra tekrarladi nobet inanin nasil bir gece gecirdigimizi anlatamam simdi diyeceksiniz neden doktora goturmediniz burdurdaki hastanenin bir saglik ocagindan farki yok benim yavruma hicbir yarari dokunan doktorda ısparta tipa gidiyorduk genelde ama oradada noroloji bolumu yok bizi afyona gonderiyorlar gondermelerini bos verin orada noroloji var ama bir fayda goremedik nasil caresiz kaliyoruz bir bilseniz rabbim yardimcimiz olsun .......babamiz grip oldu ondan bana bulasti ve en son cahideye bulasti cahidem yavrum inanin cok hassas bir cocuk hastaligindan dolayi bagisikligi cok dusuk hemen hasta oluyor ve en hafif hastaligi bile en agir sekilde geciriyor .....hani derler ya sifa Allah tan sebebi doktorlar diye ben duami soyle yapiyorum rabbim sifamizi sebepsiz gonder bize hastane koselerinde doktorlarin eline birakma inanin cok zor hastaneler .......dualariniza ekleyin kizim cahideyi.....selametle dua ile....

Tsunami kardeşim...Size yazarken ne yazacağımı bilemiyorum...Bir anne olarak evladının hastalığına bir çözüm bulamamak,çaresiz kalmak,seyretmek zor...ama sizin yüreğiniz çok güçlü....Rabbim gücünüzü artırsın ,sabrınızı , şükrünüzü artırsın inşaallah..Rabbim Sevdiklerinin hürmetine dualarınızı kabul eylesin inşaallah...

Rabbim güzel kızımız Cahidemize şifalar nasip eyle ..Veren ancak Sen'sin... Bizler Cahidemiz için dua ediyoruz .Sen kabul eyle..Annesine babasına yar ve yardımcı ol...ŞİFA ancak Sen'dedir...Dualarımızı kabul eyle..AMİN
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

tsunamiEsselamunaleykum hocam

rabbim sana öyle bir kalp öyle bir dayanma gücü ki vermiş ki şaşıp kalıyorum inan okurken nefesim kesildi.allah sana sabırını,dayanma gücünü kat kat versin inşaallah ki cahidenin her daim yanın da olasın....cahidemiz har namazda duamda hepimizin duasında......allah öyle bir şifa versin ki cahideye geçmişin izlerini sildirsin inşallah amin....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.