İçinden geçeni paylaş...
1.544.564 görüntülenme · 25.047 yanıt
Nadas06Nadas06 berat05 leyla-1+ mavci Zindanda_Mahkum _YUSUF_
Şu anda 81 kişi online. 6 Kayıtlı ve 75 Misafir üye bulunmaktadır
Selam olsun herkeslere :)
beni bu listeye almasanda aleyküm selam nadas :))
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
Ali Ulvi Kurucu Hatıralar
http://2.bp.blogspot.com/_o9wcqvN43Es/S-MVlBUM_cI/AAAAAAAAACI/FLewthKVKHA/s320/IMG_0110.JPG için Google Görsel Sonuçları
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
Ve aleyküm selam ve rahmetullah değerli kardeşim...
Hayırlı sabahlar
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
_YUSUF_Bir kitap tavsiyeside benden olsun
http://2.bp.blogspot.com/_o9wcqvN43Es/S-MVlBUM_cI/AAAAAAAAACI/FLewthKVKHA/s320/IMG_0110.JPG için Google Görsel Sonuçları
En kısa zamanda alıp okumayı planlıyorum inşaallah..
Allah celle celaluhu razı olsun
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj
tsunamiÇok şükür Allah'ım sana ....
Çok Şükür Rabbimiz Allah C.C. .na ki bağışladı size ...ailenize ...onu '' Cahideciği '' verdi hayırlı ÖMÜR... inşallah...
Rabbim sınavdan geçirdi ve Hamd olsun ki güzel neticelendi...
Allahım Dünyada iyilikler ve güzellikler...Ahirette iyilikler ve güzellikler nasip etti size...
Ankaradan en- sonebiden ...Ankarada olan Cahideciğe selam ve sıhhat dileklerimle...Nazar değmesin İNŞALLAH...
duaya ihtiyacım var benide katın lütfen dualarınıza
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj
buket_zeynepsizi burda görmek ne kadar güzel.... özlemişiz dualarınızı..
duaya ihtiyacım var benide katın lütfen dualarınıza
Gönlünüzdeki güzellikler ..Ailenize yansısın...Allah C.C. Muradınızı nasip etsin İnşallah... ( Eşinizle , evladınızla ve beklentilerinizle , Nazar değmesin...Kem gözden korusun...)
_YUSUF_Bir kitap tavsiyeside benden olsun
aklıma yazdım inşallah en kısa zamanda bunu da okumaya çalışıcam hocam sağolun
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
Mevlâyı özleyen gönül ya hüznü bekler yada hüzündedir…
Bela, gam ve keder Mevlânın sevdiklerine gösterdiği kamçıdır… Vurdukça kendine çeker… İmam Rabbani..
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun hayırlı akşamlar herşey gönlünce olsun..
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
en-sonebiÇok Şükür Rabbimiz Allah C.C. .na ki bağışladı size ...ailenize ...onu '' Cahideciği '' verdi hayırlı ÖMÜR... inşallah...
Rabbim sınavdan geçirdi ve Hamd olsun ki güzel neticelendi...
Allahım Dünyada iyilikler ve güzellikler...Ahirette iyilikler ve güzellikler nasip etti size...
Ankaradan en- sonebiden ...Ankarada olan Cahideciğe selam ve sıhhat dileklerimle...Nazar değmesin İNŞALLAH...
Esselamunaleykum hocam
Guzel temennileriniz icin cok tesekkur ederim fakat biz ankarada degiliz ve cahidenin durumunda bir gelisme yok sukrumun sebebi yine kizim cahide dun fenalasti babasiyla kolumuz kanadimiz kirildi cok kotuydu durumu elimizde morardi yavrum hicbirsey yapamadik cok korktuk ben gozyaslari icinde kaldim biraz rahatlar gibi oldu bir saat kadar ve ben bu arada siteye girmistim onun biraz rahatlamis olmasindandi amafazla surmedi gecenin ilerleyen saatlerinde epilepsi nobeti gecirdi babasinin kucaginda soluk almadan bir kac saniye morardi yine elimiz ayagimiza karisti ben yine gozyaslariyla vakti simdi degil dedim sanki bunun kararini ben verecekmisim gibi ama sonra oksijenle kendine geldi ama toparlayamadi uc bes saat sonra tekrarladi nobet inanin nasil bir gece gecirdigimizi anlatamam simdi diyeceksiniz neden doktora goturmediniz burdurdaki hastanenin bir saglik ocagindan farki yok benim yavruma hicbir yarari dokunan doktorda ısparta tipa gidiyorduk genelde ama oradada noroloji bolumu yok bizi afyona gonderiyorlar gondermelerini bos verin orada noroloji var ama bir fayda goremedik nasil caresiz kaliyoruz bir bilseniz rabbim yardimcimiz olsun .......babamiz grip oldu ondan bana bulasti ve en son cahideye bulasti cahidem yavrum inanin cok hassas bir cocuk hastaligindan dolayi bagisikligi cok dusuk hemen hasta oluyor ve en hafif hastaligi bile en agir sekilde geciriyor .....hani derler ya sifa Allah tan sebebi doktorlar diye ben duami soyle yapiyorum rabbim sifamizi sebepsiz gonder bize hastane koselerinde doktorlarin eline birakma inanin cok zor hastaneler .......dualariniza ekleyin kizim cahideyi.....selametle dua ile....
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
ve aleykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu
tsunamiEsselamunaleykum hocam
Guzel temennileriniz icin cok tesekkur ederim fakat biz ankarada degiliz ve cahidenin durumunda bir gelisme yok sukrumun sebebi yine kizim cahide dun fenalasti babasiyla kolumuz kanadimiz kirildi cok kotuydu durumu elimizde morardi yavrum hicbirsey yapamadik cok korktuk ben gozyaslari icinde kaldim biraz rahatlar gibi oldu bir saat kadar ve ben bu arada siteye girmistim onun biraz rahatlamis olmasindandi amafazla surmedi gecenin ilerleyen saatlerinde epilepsi nobeti gecirdi babasinin kucaginda soluk almadan bir kac saniye morardi yine elimiz ayagimiza karisti ben yine gozyaslariyla vakti simdi degil dedim sanki bunun kararini ben verecekmisim gibi ama sonra oksijenle kendine geldi ama toparlayamadi uc bes saat sonra tekrarladi nobet inanin nasil bir gece gecirdigimizi anlatamam simdi diyeceksiniz neden doktora goturmediniz burdurdaki hastanenin bir saglik ocagindan farki yok benim yavruma hicbir yarari dokunan doktorda ısparta tipa gidiyorduk genelde ama oradada noroloji bolumu yok bizi afyona gonderiyorlar gondermelerini bos verin orada noroloji var ama bir fayda goremedik nasil caresiz kaliyoruz bir bilseniz rabbim yardimcimiz olsun .......babamiz grip oldu ondan bana bulasti ve en son cahideye bulasti cahidem yavrum inanin cok hassas bir cocuk hastaligindan dolayi bagisikligi cok dusuk hemen hasta oluyor ve en hafif hastaligi bile en agir sekilde geciriyor .....hani derler ya sifa Allah tan sebebi doktorlar diye ben duami soyle yapiyorum rabbim sifamizi sebepsiz gonder bize hastane koselerinde doktorlarin eline birakma inanin cok zor hastaneler .......dualariniza ekleyin kizim cahideyi.....selametle dua ile....
Tsunami kardeşim...Size yazarken ne yazacağımı bilemiyorum...Bir anne olarak evladının hastalığına bir çözüm bulamamak,çaresiz kalmak,seyretmek zor...ama sizin yüreğiniz çok güçlü....Rabbim gücünüzü artırsın ,sabrınızı , şükrünüzü artırsın inşaallah..Rabbim Sevdiklerinin hürmetine dualarınızı kabul eylesin inşaallah...
Rabbim güzel kızımız Cahidemize şifalar nasip eyle ..Veren ancak Sen'sin... Bizler Cahidemiz için dua ediyoruz .Sen kabul eyle..Annesine babasına yar ve yardımcı ol...ŞİFA ancak Sen'dedir...Dualarımızı kabul eyle..AMİN
tsunamiEsselamunaleykum hocam
rabbim sana öyle bir kalp öyle bir dayanma gücü ki vermiş ki şaşıp kalıyorum inan okurken nefesim kesildi.allah sana sabırını,dayanma gücünü kat kat versin inşaallah ki cahidenin her daim yanın da olasın....cahidemiz har namazda duamda hepimizin duasında......allah öyle bir şifa versin ki cahideye geçmişin izlerini sildirsin inşallah amin....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.