İçinden geçeni paylaş...

1.544.563 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

Hayat boş...

Küsmeler...kızmalar...
GÜlmeler ve ağlamalar...

İmtihandayız aslında.....

Ne ile uğraştığımız.....
Önemli......

Kalpleri neyle doldurduğumuz önemli....
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

dersler üst üste geldiii artık şu netten uzaklaşsam çok iyi olacak ama nası :/
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

Üşüyorum Ya RAB! Sevginle Sar Beni ! Nefsime Yenik Düşüyorum Ya RAB ! Merhametinle Kaldır Beni !
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

Tsunami kardeşim Hayırlı geceler ...
Cahidemizin sağlığı nasıl , Doktora gelecektiniz ondan sonra takip edemedim forumu pek , yazdıysan da görmedim ..
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

gurbetteiçimden su anda bisey geçmiyor ama evin karsisindaki yoldan araba geçiyor..

Ne cok yoktunuz abi benimde icimden gurbette abi yasiyormus demek gecio =) hos geldiniz abi cokta gec geldiniz eliniz bos mu geldiniz yoksa dolu mu =))) beni hatirliyor musunuz tabiii asil mevzu o aslinda =DD
VaVeylasana ulaştım ya gari eski moduma dönebilirimm :D 2 saatlik dakikalarım gittii hıhhh :D

iyi oldu be yaaaa :)))

benden onemli degil yaa =p
oyy olurumm sanaa =D

Son yaptigin paylasima ithafendee diyorum ki ;

Genc ; ogun, calis, guven =DD
konyadaki egitime verilen onemede hayran kaldim acikcasi , beni konyaya gomun vasiyetimdir =p
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Nadas06Tsunami kardeşim Hayırlı geceler ...
Cahidemizin sağlığı nasıl , Doktora gelecektiniz ondan sonra takip edemedim forumu pek , yazdıysan da görmedim ..

Sanada hayirli geceler kardesim
Cahide cok sukur iyi geldik doktora ayni gun donduk yutma egzersizleri verdi doktor ayin sekizinde tekrar gelecegiz bir tes yapilacak onun sonucuna gore tedavi uygulanacak hakkimizda hayirlisiyla sifa bulur kizimiz insaAllah....
Nadas06

Nadas06

tsunamiSanada hayirli geceler kardesim
Cahide cok sukur iyi geldik doktora ayni gun donduk yutma egzersizleri verdi doktor ayin sekizinde tekrar gelecegiz bir tes yapilacak onun sonucuna gore tedavi uygulanacak hakkimizda hayirlisiyla sifa bulur kizimiz insaAllah....

Çok şükür kardeşim ..
Daha iyi olacak inşallah cahidemiz rahmanın izniyle ..

tsunami

tsunami

Nadas06Çok şükür kardeşim ..
Daha iyi olacak inşallah cahidemiz rahmanın izniyle ..

İnsaAllah kardesim rabbimden gelene hamd olsun .....
Nadas06

Nadas06

Anam babam sana feda olsun ...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Hocam bari bir ses !
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

Çeşm-i BülbülNe cok yoktunuz abi benimde icimden gurbette abi yasiyormus demek gecio =) hos geldiniz abi cokta gec geldiniz eliniz bos mu geldiniz yoksa dolu mu =))) beni hatirliyor musunuz tabiii asil mevzu o aslinda =DD

benden onemli degil yaa =p
oyy olurumm sanaa =D

Son yaptigin paylasima ithafendee diyorum ki ;

Genc ; ogun, calis, guven =DD
konyadaki egitime verilen onemede hayran kaldim acikcasi , beni konyaya gomun vasiyetimdir =p

şımartma beniii ehem eheeemmm :D :D

yaşlandık gari çalışamıyommm güveniyom ammaaaa :D dirini düşünde gel şuraya sana o kadar diyom senelerdir :p
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Ey Rabbimiz, gözyaşlarımızı bizden almaki o gözyaşları ile sana yalvarıp bu günah kirlerinden kalbimizi temizleyebilelim
tsunami

tsunami

Her nefis ölümü tadacaktır(bk. Âl-i İmran, 3/185; Enbiyâ: 21/35; Ankebut, 29/57)...
kalbinur

kalbinur

Cenneti kazanacak büyük amelim yok . .
Ancak cenneti verecek büyük Rabb'im var . .
kalbinur

kalbinur

Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar. İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi. Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu.
Eşi basit bir yanıt verdi:

"çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak. .
gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

Çeşm-i BülbülNe cok yoktunuz abi benimde icimden gurbette abi yasiyormus demek gecio =) hos geldiniz abi cokta gec geldiniz eliniz bos mu geldiniz yoksa dolu mu =))) beni hatirliyor musunuz tabiii asil mevzu o aslinda =DD

haklisin kardesim
Rabbimiz ömür verdigi müddetce hayattayiz Elhamdulillah...
seni hatirlamamak ne mümkün :a21:
selametle
kalbinur

kalbinur

Birini seviyorsanız, onu Allah'tan isteyin.
Kalpler Allah'ın elindedir.."

- Hz.Mevlana
Nadas06

Nadas06

Selam olsun tüm gönül dostlarına ...
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

Halife Hz. Ömer bir gün kırbasını (su tulumu, su kabı) sırtına yüklenmiş, Medine'nin en kalabalık sokaklarında dolaşıyordu.
Babasının sırtında kırba ile dolaştığı oğlu Abdullah'ın da gözüne ilişti ve kendisine yetişip sordu:
- Baba sen ne yapıyorsun, koskoca halife sırtında kırba taşır mı, taşıtacak kimse mi bulamadın?
- Oğlum, bunu taşıtacak adam bulamadığım için veya başka bir mecburiyet dolayısıyla taşıyor değilim.
Nefsime gurur gelir gibi oldu, kendimi beğenir gibi oldum, sırf onu küçültmek için bu yola başvurdum.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

Kumandanlarından biri bir zafer dönüşü Halife Hz. Ömer'in huzuruna çıktı.
Yanında kısa boylu, tıknaz biri bulunuyordu.
Hz. Ömer:
"Bu kim?" diye sordu.
Kumandan anlattı:
"Efendim bu benim sağ kolumdur. Hangi görevi verdimse başarı ile tamamladı. En gizli haberleri yerine ulaştırdı. Bazen bir orduya bedel hizmet gördü. Zaferlerimi onun sayesinde kazandım diyebilirim."
Aradan zaman geçti, aynı kumandan halifenin huzuruna yeniden çıktı. Ama mağlup bir kumandan olarak Halife sordu:
- Hani sağ kolun nerede?
- Sormayın ya Ömer, ihanet etti, düşman tarafına geçti.
Hz. Ömer bu defa konuştu:
- Allah'tan başka hiç kimseye dayanmamak gerektiğini geçen sefer söyleyecektim vazgeçtim.
Bir musibet bin nasihattan yeğdir diye düşündüm.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.