annemden nasihatlar bana
17.876 görüntülenme · 82 yanıt
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
selamün aleyküm kardeşim evet cok güzel bir nasihat benım rahmetlik annemde cok nasihatlar ederdi ve bende aynısını hep yapıyorum annem ebnım pusulam gıbı hep dogruları ögrettı annende rahmetlı olmuş allatan ramet dılerım mekanı cennet olur ınşalla allaha emanet ol
selamün aleyküm kardeşim valla çok şanslıymışsın Allah herkese böyle anne versin
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
allah razı olsun kardeşim baş ağrısı nedemek gerçekten çok duygulandım allahım annenden razı olsun sana doğru yolu sana göstermiş allahım rahmet eylesin onu başı dik olanlardan eylesin inşallah
Allah razı olsun emeğine sağlık
selam ve dua ile..
selam ve dua ile..
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
artik sadece sizin icin digil..ayni nasihatlar bizlerinde artik...allah anamin mekanini cennet eylesin...ve topragi bul olsun..iyi uyu anam
Selamun Aleykum Kardeşim,
Allah sizden de annenizden de razı olsun,mekanı cennet olsun inş.RABBİM cümlemizi Kur-an ve Sünnet üzre daim olanlardan eylesin inş.
Selam ve Dua ile
Allah sizden de annenizden de razı olsun,mekanı cennet olsun inş.RABBİM cümlemizi Kur-an ve Sünnet üzre daim olanlardan eylesin inş.
Selam ve Dua ile
Çok güzel nasihatler zaten bir anneden nasihat verilince o güzel olmaz mı hiç Rabbim annelerimizin verdiği nasihatlardan çıkartmasın cümlemize inşallah annenize Allah`tan rahmet diliyorum....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/7105-annemden-nasihatlar-bana · 05.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.