S.A. ÇOK GÜZEL BİR YAZIYDI İNŞ SİZDE EVLATLARINIZA BİR GÜN BÖYLE GÜZEL NASİHATLAR VEREBİLİRSİNİZ ALLAH'A CC. EMANET OLUN
annemden nasihatlar bana
17.876 görüntülenme · 82 yanıt
RE: annemden nasihatlar bana
S.A. ÇOK GÜZEL BİR YAZIYDI İNŞ SİZDE EVLATLARINIZA BİR GÜN BÖYLE GÜZEL NASİHATLAR VEREBİLİRSİNİZ ALLAH'A CC. EMANET OLUN
aleykümselam, ALLAH razı olsun bu güzel temenniniz için rabbim cümlemize nasip eyler inşALLAH
derya_gulu yazdı:
aleykümselam, ALLAH razı olsun bu güzel temenniniz için rabbim cümlemize nasip eyler inşALLAH
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE İNŞALLAH EMEĞİNİZE SAĞLIK...B)B)B)
ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE İNŞALLAH EMEĞİNİZE SAĞLIK...B)B)B)
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Ne Güzel Anne Nasihatti Bence Her Annenin Yapmasi Lazim Bizimde Evlat Olarak Yeni Getirmemiz Lazim
hurrem_Sultanselamünaleyküm eğer başınızı ağrıtmazsam annemden nasihatları anlatmak isterim başınızı ağrıttıysamda hakkınızı helal edin inşallah
bak kızım şimdi söyleyeceklerim kulağına küpe aklının bir köşesine not vicdanınada nasihat olsun...
sen sen ol büyüğünü küçüğünü sev say sen sen ol her zaman yerini bil, dünya ne kadarda ters giderse gitsin seni dünya değil Rahman ilgilendirir... efendim müminlere iki şey bıraktı miras vede emanet olarak birincisi kuranı kerim ikinciside hadisi şerifleri dedi elime bir kuran verdi... al kızım bu kitap Allahın sözüdür onu okudukça rahmanla konuşurursun bu kitaba sen canın kanın gibi bakacak içindekileri harfiyen uygulayacaksın vede her cuma bana okuyacaksın artık bu kitap senin namusun namusunu nasıl korursan okitabıda o öyle koruyacaksın bunuda o kitaptan öğreneceksin derdi... seni tek doğru yola ileten bu kitap olacak derdi rahmetli o günden buyana bir çok nasihatı hala kulağımda küpe aklımda not vicdanımda nasihat o mübarek yüzünü ellerini kokusunu özlesemde biricik annemin biliyorum ki bir gün bende gideceğim oraya sayın muhammed kardeşim mesajın bana gelince çok duygulandım Rabbim niyetinize göre kalbinize hgöre versin dünya değilde ahiret yolcusu olanlardan eylesin inaşallah bu güzel hatırlatmalı mesajından dolayı size şükranlarımı sunuyorum değerli kardeşim
annenizin mekanı cennet olsun inş. nede güzel nasihat etmiş. ve arkasında kuran ı bilen ve yaşayan bir çocuk bırakmış ne mutlu o anneye.
selam ve dua ile...
Annenizin Nasihatlari Hepimize Olsun Ne Kadar şanslisiniz Böyle Bir Anneye Sahip Olduğunuz Için şimdiki Anneler(sadece Anneler Değil Tabii Ki çoğu Insanlar) Ne Yazik Ki Sizin Annenizin ön Planda Tuttuklarini En Son Sirada Bile Tutmuyor Rabbim Annenizden Razi Olsun Mekani Cennet Olsun...
hurrem_Sultanselamünaleyküm eğer başınızı ağrıtmazsam annemden nasihatları anlatmak isterim başınızı ağrıttıysamda hakkınızı helal edin inşallah
bak kızım şimdi söyleyeceklerim kulağına küpe aklının bir köşesine not vicdanınada nasihat olsun...
sen sen ol büyüğünü küçüğünü sev say sen sen ol her zaman yerini bil, dünya ne kadarda ters giderse gitsin seni dünya değil Rahman ilgilendirir... efendim müminlere iki şey bıraktı miras vede emanet olarak birincisi kuranı kerim ikinciside hadisi şerifleri dedi elime bir kuran verdi... al kızım bu kitap Allahın sözüdür onu okudukça rahmanla konuşurursun bu kitaba sen canın kanın gibi bakacak içindekileri harfiyen uygulayacaksın vede her cuma bana okuyacaksın artık bu kitap senin namusun namusunu nasıl korursan okitabıda o öyle koruyacaksın bunuda o kitaptan öğreneceksin derdi... seni tek doğru yola ileten bu kitap olacak derdi rahmetli o günden buyana bir çok nasihatı hala kulağımda küpe aklımda not vicdanımda nasihat o mübarek yüzünü ellerini kokusunu özlesemde biricik annemin biliyorum ki bir gün bende gideceğim oraya sayın muhammed kardeşim mesajın bana gelince çok duygulandım Rabbim niyetinize göre kalbinize hgöre versin dünya değilde ahiret yolcusu olanlardan eylesin inaşallah bu güzel hatırlatmalı mesajından dolayı size şükranlarımı sunuyorum değerli kardeşim
aleyküm selam kardeşim..
bizimle paylaştığın için tşk.ederim..rabbim razı olsun ..
rabbime emanet ol dua ile... hayırlı akşamlar..
--------------------------------------------------------------------------------
Böyle güzel nasihatları okumak hiç başını ağrıtırmı insanın.Allah(c.c) razı olsun annenizden ne güzel nasihatlarda bulunduğu için.Sizdende razı olsun Rabbim inşallah bunları bizimle paylaştığınız için.Emeğinize sağlık
Böyle güzel nasihatları okumak hiç başını ağrıtırmı insanın.Allah(c.c) razı olsun annenizden ne güzel nasihatlarda bulunduğu için.Sizdende razı olsun Rabbim inşallah bunları bizimle paylaştığınız için.Emeğinize sağlık
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/7105-annemden-nasihatlar-bana · 05.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.