annemden nasihatlar bana

17.876 görüntülenme · 82 yanıt

Paylaş:
derya_gulu

derya_gulu

Kıdemli Üye · 474 mesaj

RE: annemden nasihatlar bana

S.A. ÇOK GÜZEL BİR YAZIYDI İNŞ SİZDE EVLATLARINIZA BİR GÜN BÖYLE GÜZEL NASİHATLAR VEREBİLİRSİNİZ ALLAH'A CC. EMANET OLUN
hurrem_Sultan

hurrem_Sultan

Aktif Üye · 64 mesaj

derya_gulu yazdı:
S.A. ÇOK GÜZEL BİR YAZIYDI İNŞ SİZDE EVLATLARINIZA BİR GÜN BÖYLE GÜZEL NASİHATLAR VEREBİLİRSİNİZ ALLAH'A CC. EMANET OLUN

aleykümselam, ALLAH razı olsun bu güzel temenniniz için rabbim cümlemize nasip eyler inşALLAH
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE İNŞALLAH EMEĞİNİZE SAĞLIK...B)B)B)
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
koksal_19

koksal_19

Aktif Üye · 55 mesaj

s.a tek kelimeyle süper baska sölicek bişey bulamıyorum teşekkürler
dolunayhilal

dolunayhilal

Kıdemli Üye · 287 mesaj

Ne Güzel Anne Nasihatti Bence Her Annenin Yapmasi Lazim Bizimde Evlat Olarak Yeni Getirmemiz Lazim
tuana_39

tuana_39

Aktif Üye · 51 mesaj

Allah razı olsun. Hem annenizden hem de sizden bizimle paylaştığınız için. Bu nasihatlari dikkate alıp uygulayabilirsek ne mutlu annenize ve tüm annelere. Allah annenizin mekanını cennet eylesin. Duayla kalın...
konak

konak

Mübarek Üye · 1.186 mesaj

Rabbim sizden razı olsun. İnşallah hepimizin uyacağı nasihatler olur kardeşim. Selam ve dua ile...
kaptan_63

kaptan_63

Yeni Üye · 2 mesaj

Allah Razi Olsun Bu Nasihati Bizimle Paylaştiğin Için
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

hurrem_Sultanselamünaleyküm eğer başınızı ağrıtmazsam annemden nasihatları anlatmak isterim başınızı ağrıttıysamda hakkınızı helal edin inşallah

bak kızım şimdi söyleyeceklerim kulağına küpe aklının bir köşesine not vicdanınada nasihat olsun...

sen sen ol büyüğünü küçüğünü sev say sen sen ol her zaman yerini bil, dünya ne kadarda ters giderse gitsin seni dünya değil Rahman ilgilendirir... efendim müminlere iki şey bıraktı miras vede emanet olarak birincisi kuranı kerim ikinciside hadisi şerifleri dedi elime bir kuran verdi... al kızım bu kitap Allahın sözüdür onu okudukça rahmanla konuşurursun bu kitaba sen canın kanın gibi bakacak içindekileri harfiyen uygulayacaksın vede her cuma bana okuyacaksın artık bu kitap senin namusun namusunu nasıl korursan okitabıda o öyle koruyacaksın bunuda o kitaptan öğreneceksin derdi... seni tek doğru yola ileten bu kitap olacak derdi rahmetli o günden buyana bir çok nasihatı hala kulağımda küpe aklımda not vicdanımda nasihat o mübarek yüzünü ellerini kokusunu özlesemde biricik annemin biliyorum ki bir gün bende gideceğim oraya sayın muhammed kardeşim mesajın bana gelince çok duygulandım Rabbim niyetinize göre kalbinize hgöre versin dünya değilde ahiret yolcusu olanlardan eylesin inaşallah bu güzel hatırlatmalı mesajından dolayı size şükranlarımı sunuyorum değerli kardeşim

annenizin mekanı cennet olsun inş. nede güzel nasihat etmiş. ve arkasında kuran ı bilen ve yaşayan bir çocuk bırakmış ne mutlu o anneye.
selam ve dua ile...
hülya-

hülya-

Aktif Üye · 82 mesaj

allah razı olsun.tüm insanlar okusa zaten yanlışlar az olur sanırım
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

Annenizin Nasihatlari Hepimize Olsun Ne Kadar şanslisiniz Böyle Bir Anneye Sahip Olduğunuz Için şimdiki Anneler(sadece Anneler Değil Tabii Ki çoğu Insanlar) Ne Yazik Ki Sizin Annenizin ön Planda Tuttuklarini En Son Sirada Bile Tutmuyor Rabbim Annenizden Razi Olsun Mekani Cennet Olsun...
fanidünya

fanidünya

Aktif Üye · 62 mesaj

allah razi olsun sağolasın
berkanazkara46

berkanazkara46

Aktif Üye · 67 mesaj

ALLAH razı olsun.Paylaştığın için tşkr slml
sevginur66

sevginur66

Üye · 12 mesaj

RABBİM razı olsun sizden annenizin mekanıda cennet olur inşALLAH
Yalnızlık

Yalnızlık

Üye · 41 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM PAYLAŞIMLARIN İÇİN.
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

hurrem_Sultanselamünaleyküm eğer başınızı ağrıtmazsam annemden nasihatları anlatmak isterim başınızı ağrıttıysamda hakkınızı helal edin inşallah

bak kızım şimdi söyleyeceklerim kulağına küpe aklının bir köşesine not vicdanınada nasihat olsun...

sen sen ol büyüğünü küçüğünü sev say sen sen ol her zaman yerini bil, dünya ne kadarda ters giderse gitsin seni dünya değil Rahman ilgilendirir... efendim müminlere iki şey bıraktı miras vede emanet olarak birincisi kuranı kerim ikinciside hadisi şerifleri dedi elime bir kuran verdi... al kızım bu kitap Allahın sözüdür onu okudukça rahmanla konuşurursun bu kitaba sen canın kanın gibi bakacak içindekileri harfiyen uygulayacaksın vede her cuma bana okuyacaksın artık bu kitap senin namusun namusunu nasıl korursan okitabıda o öyle koruyacaksın bunuda o kitaptan öğreneceksin derdi... seni tek doğru yola ileten bu kitap olacak derdi rahmetli o günden buyana bir çok nasihatı hala kulağımda küpe aklımda not vicdanımda nasihat o mübarek yüzünü ellerini kokusunu özlesemde biricik annemin biliyorum ki bir gün bende gideceğim oraya sayın muhammed kardeşim mesajın bana gelince çok duygulandım Rabbim niyetinize göre kalbinize hgöre versin dünya değilde ahiret yolcusu olanlardan eylesin inaşallah bu güzel hatırlatmalı mesajından dolayı size şükranlarımı sunuyorum değerli kardeşim

aleyküm selam kardeşim..
bizimle paylaştığın için tşk.ederim..rabbim razı olsun ..
rabbime emanet ol dua ile... hayırlı akşamlar..
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

ALLAH razı olsun...kardeşim bizimle paylaştığın için ALLAHın annenize rahmet eylesin..
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

allah razı olsun
allah annenızın mekanını cennet nasıp etsın,allaha emanet olun
çağrı91

çağrı91

Kıdemli Üye · 237 mesaj

Allah razı olsun...
efe1983

efe1983

Yeni Üye · 2 mesaj

--------------------------------------------------------------------------------

Böyle güzel nasihatları okumak hiç başını ağrıtırmı insanın.Allah(c.c) razı olsun annenizden ne güzel nasihatlarda bulunduğu için.Sizdende razı olsun Rabbim inşallah bunları bizimle paylaştığınız için.Emeğinize sağlık
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.