Merhaba ablalarım, abilerim,yaşıtlarım..
3.720 görüntülenme · 45 yanıt
MAKBERGÜLÜcanım kardeşim duaların için rabbim razı olsun .kızım karnesini almaya gitti.gelince sizlere kendiside cevab yazar...kuan kursuna yazdan yaza gidebiliyor ancak evdede beraber tekrarlıyoruz.ben babasına öğretirken oda tekrarlamış oluyor çok şükür.geçen yaz öğrendi kuranı ama rabbime şükür çok güzel okuyor..küçük yaşta öğrenmek her zaman daha avantajlı oluyor.......
derken şimdi kızım geldi..karnesini almış.rabbime şükürler olsun böyle azimli bir kızım var..notlarının hepsi 5 ....
zaten karneler bizim için birer formalite..biz her zaman önemli olanın onun öğrendikleri olduğunu söylüyoruz eşimle..selametle kalın..şimdi kızımla ilğilenmeliyim...
MAŞALLAH Rabbim azmini daim etsin.
Tüm kötülüklerden,nazardan korusun.
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
şehadetgülüMAŞALLAH Rabbim azmini daim etsin.
Tüm kötülüklerden,nazardan korusun.
amin..canım kardeşim...rabbimin yolundan gitmesi için çabalıyoruz.inş.muvaffak olabiliriz...
nuuurhoşgeldin aramıza
rabbim her daim sizlerle olsun
amin.kardeşim ,kızımda hoşbulduk diyor.aynı anda forum açamadığımızdan hemen cevap yazamadığı içinde benim forumdan sesleniyoruz...selametle kalın...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/70444-merhaba-ablalarim-abilerim-yasitlarim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Adımı değiştirmek istiyorum bana yardımcı olurusunuz ablalarım abilerim??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 19 cevap
- Selamun Aleyküm Abilerim Ablalarım Tanışma Köşesi 11 cevap
- Abilerim Ablalarım haydi msn adreslerimizi birbirimize verelim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Abilerim Ablalarım Sizden Birşey İsteyecektim... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Ya bana dönerse beddua? Akıl verin ablalarım abilerim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Ruhi Bunalımdayım Sıkıntım Büyük Ablalarım Abilerim Dua Etmenizi İstiyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 28 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.