Selamun Aleyküm Abilerim Ablalarım
2.478 görüntülenme · 11 yanıt
Selamun Aleyküm,
Oooo!... Kimler gelmiş, hoşgeldin hanım kızım... Sevgili İNCİNUR kızımızdan sonra seninde güzel paylaşımlarını bekliyoruz, keyifle takip edeceğimizden eminim...
Allah sizleri daima iyilerle karşılaştırsın, Allah'a emanet ol...
Oooo!... Kimler gelmiş, hoşgeldin hanım kızım... Sevgili İNCİNUR kızımızdan sonra seninde güzel paylaşımlarını bekliyoruz, keyifle takip edeceğimizden eminim...
Allah sizleri daima iyilerle karşılaştırsın, Allah'a emanet ol...
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
merve715, post: 1092175, member: 69715Merhaba!Ben yeni üyeyim.Annemde bu sitede.Teyzemde.Teyzem "elifimbenim" annem "namerve" isimli üye.Antalyada yaşıyorum.Herkese hayırlı günler diliyorum.
:a14::a14::a14::a14:canim yiğenim benim selamün aleyküm üyeliğin hayırlı olsun beni çok sevindirdin .güzel bir süpriz gercekten seni çoooooooooooooooooooooooooook sevıyorum buradan çok öğreneçeğin şeyler vardır eminim ve senınde bizlerle paylaşacagın konularında olacak maşallah hemen konularda açmışın başarılar diliyorum kendine iyi bak allaha emanet ol:a15::a15::a15::a15:
HOŞGELDİN GÜZEL KARDEŞİM.
MaşAllah ailecek burdayız hepimiz :)
Rabbim hayırlı paylaşımlarda bulunmayı nasip etsin.
üyeliğin hayırlara vesile olsun inşAllah.
selametle.....:H
MaşAllah ailecek burdayız hepimiz :)
Rabbim hayırlı paylaşımlarda bulunmayı nasip etsin.
üyeliğin hayırlara vesile olsun inşAllah.
selametle.....:H
ve aleyküm selam kardeşim
hoş geldin
üyeliğin hayırlı ve daim olsun
selametle
hoş geldin
üyeliğin hayırlı ve daim olsun
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin aramıza.
Üyeliğin hayırlı ve daim olur inşALLAH
selam ve dua ile...
Üyeliğin hayırlı ve daim olur inşALLAH
selam ve dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57790-selamun-aleykum-abilerim-ablalarim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selamın Aleyküm Abilerim Ablalarım Kardeşlerim Tanışma Köşesi 1 cevap
- Ablalarım abilerim kardeşlerim sizden bi ricam olsa....... Görüş- Öneri- İstek 15 cevap
- Merhaba ablalarım, abilerim,yaşıtlarım.. Tanışma Köşesi 45 cevap
- Adımı değiştirmek istiyorum bana yardımcı olurusunuz ablalarım abilerim??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 19 cevap
- Abilerim Ablalarım haydi msn adreslerimizi birbirimize verelim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Abilerim Ablalarım Sizden Birşey İsteyecektim... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.