selamün aleyküm dostlarım allah sizden razı olsun bu zamana kadar beni dualarınızla hiç yalnız bırakmadınız rabbim içinizde ne muradınız varsa hakkınızda ne hayırlıysa versin ben yaşadığım 4 senelik kabusu geride bıraktım büyük sıkıntılarımdan kurtuldum ne kadar şükretsem size de ne kadar dua etsem azdır şuan o kadar mutluyumki anlatamam umarım herkes sıkıntılarından hüzünlerinden kurtulur allah sizden tekrar razı olsun AMİN...
rabbime şükürler olsun çok mutluyum
1.191 görüntülenme · 3 yanıt
ve Aleykümselam güzel kardeşim Amin inşaALLAH.
Dertlerinizden kurtulmanıza çok sevindim şükürler olsun Rabbimize derdi veren Rabbim bir şekilde dermanınıda veriyor..Belki bunada duayı vesile kılıyor..
Allahım bir daha göstermesin kardeşim mutluluğunuz daim olsun ömrünüzce inşaALLAH..
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile...
Dertlerinizden kurtulmanıza çok sevindim şükürler olsun Rabbimize derdi veren Rabbim bir şekilde dermanınıda veriyor..Belki bunada duayı vesile kılıyor..
Allahım bir daha göstermesin kardeşim mutluluğunuz daim olsun ömrünüzce inşaALLAH..
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/70240-rabbime-sukurler-olsun-cok-mutluyum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- şükürler olsun rabbime ............dualarım kabul oldu.çooooooook mutluyum. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 34 cevap
- çok mutluyum rabbime şükürler olsun:)))))) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Rabbime Şükürler Olsun!... Kutlama ve Tebrik Mesajları 7 cevap
- Sağ salim aranizdayim rabbime şükürler olsun Tanışma Köşesi 9 cevap
- ARKADAŞLAR ÇOK MUTLUYUM HAMD OLSUN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- şükürler olsun sonsuz olana Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.