Sağ salim aranizdayim rabbime şükürler olsun

1.316 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
muazzez35

muazzez35

Kıdemli Üye · 153 mesaj

selamın aleyküm canım arkadaşlarım rabbimin izniyle sizlerin dualarıyla çok şükür ameliyatımı oldum ve döndüm hepinizden benden dualarını eksik etmiyen arkadaşlarımdan mevlam kat kat razı olsun allaha emanet olun selam ve dua ile sevgilerB)B)B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam kardeşim geçmiş olsun hoş geldiniz selametle...
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

çok geçmiş olsun..
Rabbim şifa versin inşaallah, selam ve dua ile..
muazzez35

muazzez35

Kıdemli Üye · 153 mesaj

allah razı olsun kardeşlerim rabbim hiç kimselere dert verip derman aratmasın verdiği derdin dermanınıda versin selam ve dua ile allaha emanet olun
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

ve aleyna aleyküm selam kardeşim.seni gördüğüme çooooooook sevindim.çok şükür kardeşim geçmişler olsun rabbim birdaha göstermesin şifalar versin sanada tüm hastalarada inşallah.kendine çok iyi bakıyosundur eminim beslenmene moralina dikkat ediyosundur eminim kardeşim.çok mutlu oldum seni gördüğüme inan.hoş geldin artık hep sağlıkla aramızda ol inşallah kardeşimselametle rabbimize emanetsinB)B)B)
muazzez35

muazzez35

Kıdemli Üye · 153 mesaj

AFRA_NURve aleyna aleyküm selam kardeşim.seni gördüğüme çooooooook sevindim.çok şükür kardeşim geçmişler olsun rabbim birdaha göstermesin şifalar versin sanada tüm hastalarada inşallah.kendine çok iyi bakıyosundur eminim beslenmene moralina dikkat ediyosundur eminim kardeşim.çok mutlu oldum seni gördüğüme inan.hoş geldin artık hep sağlıkla aramızda ol inşallah kardeşimselametle rabbimize emanetsinB)B)B)

allah razı olsun afra_nur kardeşim sizlerin dualarıyla atlattım çok şükür umduğumdanda çok iyi geçti ameliyatım rabbim bana ve bütün hastalarımıza şifalar nasip eder inşallah evet artık aranızdayım inşallah rabbime sonsuz şükürler olsun ki ikinci hayatıma izin verdi bu siteyi ve sizleri çok seviyorum başımın darda olduğu anda sizlerin dualarıyla karşılaştım iyiki varsınız selam ve dua ile allaha emanet olun sevgiler
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

gecmiş olsun kardeşim hosgeldin
muazzez35

muazzez35

Kıdemli Üye · 153 mesaj

mervenur1gecmiş olsun kardeşim hosgeldin

allah razı olsun kardeşim hoşbulduk ilginize teşekkür ederim selam ve dua ile allaha emanet olun
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

Aleyküm selam kardeşim.
çok geçmiş olsun inşaallah hastalığından hiç bir eser kalmaz,
bende 1 yıl önce kalp ameliyatı geçirdim ALLAH a şükürler olsun şimdi çok iyiyim önemli olan moralinizi yüksek tutmak.
selametle ALLAH a emanet olunuz.
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

muazzez35

muazzez35

Kıdemli Üye · 153 mesaj

eminkmsAleyküm selam kardeşim.
çok geçmiş olsun inşaallah hastalığından hiç bir eser kalmaz,
bende 1 yıl önce kalp ameliyatı geçirdim ALLAH a şükürler olsun şimdi çok iyiyim önemli olan moralinizi yüksek tutmak.
selametle ALLAH a emanet olunuz.

allah razı olsun kardeşim sanada çok geçmiş olsun evet doğru söylüyorsun enbüyük ilaç moral bu zaman da morali yüksek tutmak çok ta kolay değil ama zorlucaz kendimizi artık saol selam ve dua ile allaha emanet ol
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.