okuyabilenler geri bildirimde bulunursa sevinirim
Dualarınıza ihtiyacımız var
1.471 görüntülenme · 10 yanıt
Selamun aleykum kardeşlerim sizlerden bir ricam kötü bir alışkanlık olan alkol hastalığına yakalanmış bir kerdeşimiz için sizlerden 1fatiha 3ihlası şerif okumanızı rica ediyorum birde kendisi için dua ederseniz çok sevinirim Allah ım c.c.şimdiden hepinizden razı olsun
merhabayasam, post: 1288387, member: 96566Selamun aleykum kardeşlerim sizlerden bir ricam kötü bir alışkanlık olan alkol hastalığına yakalanmış bir kerdeşimiz için sizlerden 1fatiha 3ihlası şerif okumanızı rica ediyorum birde kendisi için dua ederseniz çok sevinirim Allah ım c.c.şimdiden hepinizden razı olsun
ALEYKÜMSELAM kardeşim ben okudum duada ederim şimdi namaz kılcam ALLAH kurtarsın ALLAH yar ve yardımcısı olsun inşaALLAH ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/70139-dualariniza-ihtiyacimiz-var · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- kardeşim içim için dualarınıza ihtiyacımız var Dua Bölümü 26 cevap
- Kardeşlerim dualarınıza ihtiyacımız var... Dua Bölümü 10 cevap
- DUANIZA İHTİYACIMIZ VAR Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- dularınıza ihtiyacımız var Dua Bölümü 5 cevap
- kardeşlerim duanıza ihtiyacımız var Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- bir konuda bilgilerinize ihtiyacımız var Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.