Benim bir öğretmenimin annesinin A RH Negatif Kana İhtiyacı Vardır.Pazartesi Günü Ameliyata Girecektir.İstanbulda Haydarpaşa Gatada yatmaktadır.Ne olur Allah Rızası içi Efendimizin Şefaati için yardım edebilirmisiniz:)
Acil Kana İhtiyacımız Var
4.461 görüntülenme · 35 yanıt
SelamünAleyküm Değerli Büyüklerim
Benim bir öğretmenimin annesinin A RH Negatif Kana İhtiyacı Vardır.Pazartesi Günü Ameliyata Girecektir.İstanbulda Haydarpaşa Gatada yatmaktadır.Ne olur Allah Rızası içi Efendimizin Şefaati için yardım edebilirmisiniz:)
emreata10, post: 1534968, member: 96953SelamünAleyküm Değerli Büyüklerim
selamun aleykum kardesim rabbim yar ve yardimciniz olsun sitedeki kardeslerimden ricam lutfen yardimciolun inanin cok zor bir durum birgun sizinde ihtiyaciniz olabilir ........
tsunami, post: 1534974, member: 109152selamun aleykum kardesim rabbim yar ve yardimciniz olsun sitedeki kardeslerimden ricam lutfen yardimciolun inanin cok zor bir durum birgun sizinde ihtiyaciniz olabilir ........
ALLAH razı olsun efendim çok teşekkür ederim
teyzemizin damarları tıkalıymış.Efendimizin şefaati için ne olur yardım edin:)
emreata10, post: 1535031, member: 95935ALLAH razı olsun efendim çok teşekkür ederim
teyzemizin damarları tıkalıymış.Efendimizin şefaati için ne olur yardım edin:)
İnanin sizi anliyorum cok zor duyarli kardeslerim olacaktir cagriniza cevaben yakin zamanda bizimde basimizdan gecti rabbim kolaylik versin....
repsol, post: 1535433, member: 54443ah güzel kardeşim kardeşime söyleyeyim bi eğer varsa tanıdığı kan grubu uyan inşaallah yönlendirir Rabbim yardımcısı olsun hastanızın
Allah razı Olsun Büyüğüm,Efendimiz senden hoşnut olsun inşAllah:)
Kan vereceklerini söyleyip,vermeyenler o kadar çok oldu ki,sevindirdiler sonrada sevinmemizi çok gördüler
Ne olur yardım edin
eşini aradım görevdeymiş kardeşim telefon kapalı tekrar arayacağım onada söyledim ulaştığında söyleyecek insanlar duyarlı olabilseler keşke çok zor birşey değil ama başına gelmeden insan anlayamıyor Rabbimin izniyle inşallah düzelir hastanız
repsol, post: 1535444, member: 88924eşini aradım görevdeymiş kardeşim telefon kapalı tekrar arayacağım onada söyledim ulaştığında söyleyecek insanlar duyarlı olabilseler keşke çok zor birşey değil ama başına gelmeden insan anlayamıyor Rabbimin izniyle inşallah düzelir hastanız
Ne diyeceğimi inan bilemiyorum büyüğüm,kurban olurum sizin yaradanınıza :)
Haklısınız,insan sağlığının değerini bilmiyor.
repsol, post: 1535541, member: 96895çok şükür kardeşim sevindim bugün karddeşime söyledim malum olaylardan ötürü görevdeler hazır bekletiliyorlarmış söyleyecekti bir dhaa görüşemedim inşallah sağlık sıhhatle çıkar ameliyattan büyüğünüz
Teşekkür Ederim Repsol Büyüğüm Abim yada Ablam :):)
Tekrar söyleyim ilginiz için Allahım razı Efendim Hoşnut olsun 5saat sürecekmiş inşAllah dualarınızla iyi geçecek:)
Ayrıca Abimize'de görevinde başarılar kolaylıklar dilerim Rabbimizden :)Efendimiz'de abimize bol bol nur gönderir ve daim olur inşAllah:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86379-acil-kana-ihtiyacimiz-var · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.