Acil Kana İhtiyacımız Var

4.461 görüntülenme · 35 yanıt

Paylaş:
emreata10

emreata10

Kıdemli Üye · 104 mesaj

SelamünAleyküm Değerli Büyüklerim

Benim bir öğretmenimin annesinin A RH Negatif Kana İhtiyacı Vardır.Pazartesi Günü Ameliyata Girecektir.İstanbulda Haydarpaşa Gatada yatmaktadır.Ne olur Allah Rızası içi Efendimizin Şefaati için yardım edebilirmisiniz:)
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

emreata10, post: 1534968, member: 96953SelamünAleyküm Değerli Büyüklerim

Benim bir öğretmenimin annesinin A RH Negatif Kana İhtiyacı Vardır.Pazartesi Günü Ameliyata Girecektir.İstanbulda Haydarpaşa Gatada yatmaktadır.Ne olur Allah Rızası içi Efendimizin Şefaati için yardım edebilirmisiniz:)

selamun aleykum kardesim rabbim yar ve yardimciniz olsun sitedeki kardeslerimden ricam lutfen yardimciolun inanin cok zor bir durum birgun sizinde ihtiyaciniz olabilir ........
emreata10

emreata10

Kıdemli Üye · 104 mesaj

tsunami, post: 1534974, member: 109152selamun aleykum kardesim rabbim yar ve yardimciniz olsun sitedeki kardeslerimden ricam lutfen yardimciolun inanin cok zor bir durum birgun sizinde ihtiyaciniz olabilir ........

ALLAH razı olsun efendim çok teşekkür ederim
teyzemizin damarları tıkalıymış.Efendimizin şefaati için ne olur yardım edin:)
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

emreata10, post: 1535031, member: 95935ALLAH razı olsun efendim çok teşekkür ederim
teyzemizin damarları tıkalıymış.Efendimizin şefaati için ne olur yardım edin:)

İnanin sizi anliyorum cok zor duyarli kardeslerim olacaktir cagriniza cevaben yakin zamanda bizimde basimizdan gecti rabbim kolaylik versin....
emreata10

emreata10

Kıdemli Üye · 104 mesaj

Allah razı Efendim Şefaat Etsin inşAllah:)

Günceldir:)
emreata10

emreata10

Kıdemli Üye · 104 mesaj

Günceldir:)
~ Zeynep

~ Zeynep

Kıdemli Üye · 334 mesaj

Allah yardimciniz olsun. In sa Allah bulunur
emreata10

emreata10

Kıdemli Üye · 104 mesaj

Zeynep Abla teşekkür ederim
Allah razı Efendimiz Hoşnut Olsun
Çok acil yardıma ihtiyacı var:)
Ulaşmak isteyen pm atsın lütfen olur mu:)
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

Allah şifa versin inşallah bulunur aranan kan diye dua etmekten başka bişey gelmiyo elden
emreata10

emreata10

Kıdemli Üye · 104 mesaj

VaVeyla, post: 1535364, member: 37970Allah şifa versin inşallah bulunur aranan kan diye dua etmekten başka bişey gelmiyo elden

ALLAH razı Olsun Efendim Teşekkür Ederim İlginiz ve Hassasiyetiniz için:)
emreata10

emreata10

Kıdemli Üye · 104 mesaj

Biliyorum forum kurallarını ihlal ediyorum ama İstanbulda yardım edebilecek gönlü güzel abiler ablalar arıyorum
Hastamız zor durumda
biliyorum hatalıyım çok ısrar ediyorum
hakkınızı helal edin
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

ah güzel kardeşim kardeşime söyleyeyim bi eğer varsa tanıdığı kan grubu uyan inşaallah yönlendirir Rabbim yardımcısı olsun hastanızın
emreata10

emreata10

Kıdemli Üye · 104 mesaj

repsol, post: 1535433, member: 54443ah güzel kardeşim kardeşime söyleyeyim bi eğer varsa tanıdığı kan grubu uyan inşaallah yönlendirir Rabbim yardımcısı olsun hastanızın

Allah razı Olsun Büyüğüm,Efendimiz senden hoşnut olsun inşAllah:)

Kan vereceklerini söyleyip,vermeyenler o kadar çok oldu ki,sevindirdiler sonrada sevinmemizi çok gördüler

Ne olur yardım edin
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

inşallah bir yardımımız dokunur, kardeşim uzman çavuş istanbulda arkadaşlarından varsa inşallah yönlendirir
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

eşini aradım görevdeymiş kardeşim telefon kapalı tekrar arayacağım onada söyledim ulaştığında söyleyecek insanlar duyarlı olabilseler keşke çok zor birşey değil ama başına gelmeden insan anlayamıyor Rabbimin izniyle inşallah düzelir hastanız
emreata10

emreata10

Kıdemli Üye · 104 mesaj

repsol, post: 1535444, member: 88924eşini aradım görevdeymiş kardeşim telefon kapalı tekrar arayacağım onada söyledim ulaştığında söyleyecek insanlar duyarlı olabilseler keşke çok zor birşey değil ama başına gelmeden insan anlayamıyor Rabbimin izniyle inşallah düzelir hastanız

Ne diyeceğimi inan bilemiyorum büyüğüm,kurban olurum sizin yaradanınıza :)

Haklısınız,insan sağlığının değerini bilmiyor.
emreata10

emreata10

Kıdemli Üye · 104 mesaj

Büyüğüm sanırım özel mesajlaşma sistemi yok

Sizden istediğim mail adresimi versem

bu mail adresinden'de bana ulaşıp bende ilgili kişiyi söyleyip telini versem olur mu :)
emreata10

emreata10

Kıdemli Üye · 104 mesaj

İlginiz ve Hassasiyetiniz için teşekkür ederim
Allah razı Efendimiz Hoşnut Olsun
Kan Bulundu.İnşaaAllah yarın ameliyata girecek teyzemiz:)
Duanızı Eksik etmeyin olur mu
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

çok şükür kardeşim sevindim bugün karddeşime söyledim malum olaylardan ötürü görevdeler hazır bekletiliyorlarmış söyleyecekti bir dhaa görüşemedim inşallah sağlık sıhhatle çıkar ameliyattan büyüğünüz
emreata10

emreata10

Kıdemli Üye · 104 mesaj

repsol, post: 1535541, member: 96895çok şükür kardeşim sevindim bugün karddeşime söyledim malum olaylardan ötürü görevdeler hazır bekletiliyorlarmış söyleyecekti bir dhaa görüşemedim inşallah sağlık sıhhatle çıkar ameliyattan büyüğünüz

Teşekkür Ederim Repsol Büyüğüm Abim yada Ablam :):)
Tekrar söyleyim ilginiz için Allahım razı Efendim Hoşnut olsun 5saat sürecekmiş inşAllah dualarınızla iyi geçecek:)

Ayrıca Abimize'de görevinde başarılar kolaylıklar dilerim Rabbimizden :)Efendimiz'de abimize bol bol nur gönderir ve daim olur inşAllah:)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.