ZamehraN, post: 1359937, member: 106297Baksam baksam hiç doymasam..her bir zerreni incelesem..müthiş bir güzellik..hala etkisindeyim..
hiç beli olmaz bir gün pervazına konabilir .. bakar böyle gözlerine sende aglarsın .. :)
26.638 görüntülenme · 164 yanıt
ZamehraN, post: 1359937, member: 106297Baksam baksam hiç doymasam..her bir zerreni incelesem..müthiş bir güzellik..hala etkisindeyim..

Hiç, post: 1360809, member: 37970Yollarım nakış nakış işlerken beynime
özlem hücrelerimin en uç noktasında yer buldu kendime...
artık sonsuzluğa bir tutkuyla bakıyor gözlerim
ve artık düşünmüyorum,
düşünmüyor bedenim
çünkü ayaklarım söz verdi beynime
hissettiği çaresizliği hissettirmesin diye..
(Eşref Ziya'dan:) )
ferahhfeza, post: 1360811, member: 109263bin teşekkürler HİÇ' imbenim ..
yahu canım kardeşim ,güzel kardeşim ... söylemiyecemde tutamıyorum kendimi :D
şu siteye geldiginden bu güne 50 tane isim degiştirdin sonunda HİÇ olup gittin ya hu :D
sus ferahhfez sus ferahhfeza sus ferahhfeza :D
Hiç, post: 1360816, member: 106972Yüz kere dedim abartma diye aminenurum,farehhfezam,selmanurum :)
bakıyorum da senin benden aşağı kalır bir yanın yok..ablamın izinden gidiyorum..Beni bu hale getirenler utansın :)
Hiç'im ne olmuş,birgün herkes "Hiç" olacak..deyip felsefeye bağlayayım,sus Hiç sus:)

HiçBokeh nedir yahu:)
Aman her ne ise,süper görünüyorlar yine de..Şu bizim facedeki banner gibi olmuş:)

HiçSenden duymak varken neyime google amca:D
Yalnız voooovv diyorum şaşkınlık ile..Bu teknoloji ne menen bireymiş böyle kendinide aştı yahu..
Fevkalede bir görünüm..Sen buna bire bin eklersin ve muhteşem görüntülere vesile olacaksın,gözlerimiz bayram edecek desene:)
Hayde kolay gele:)

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/69375-ve-cumle-alem-goze-geldi · 23.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.