...ve cümle âlem göze geldi.

26.638 görüntülenme · 164 yanıt

Paylaş:
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

KaLBuN_KeSiRYine harika.. Çok beğendim.. Emeğine sağlık kardeşim..
Bu arada makinemi aldım.. :) Canon Eos550 D ve Nikon D3100 arasındaydım..
Daha ucuz olanını aldım..D3100 :)

KaLBuN_KeSiRBir de Nikon d90 ve canon550 d arasında çok inceleme yaptık..
d90 çekimlerini daha çok beğenmeme ragmen, 550d ve 600d daha fazla tavsiye ediliyor..
Ama 400 tl fark olmasaydı 550d alırdım :( Şu an 550D İNDİRİMDE kardeşim, bilginize..:)

ne güzel hayırlı olsun :)güle güle kullanın .. bakış açınızı ve tarzınızı merak ediyorum :)

aslında makinenin kalitesi bir noktada önemli ondan daha önemlisi bakmak ve görmek sanırım . buda sizde ziyadesiyle var sanırım . :) keyif alacağınız ve sizin için verimli olabilecek bir hobi olur inşaALLAH .

ben uzun pozlama ve ınfrared (kızıl ötesi) teknikleri uygulanmış çalışmaları beğeniyorum .şimdilik sadece bakmakla yetiniyorum :) yeterli bilgi-tecrübem yok .

selam ve dua ile kardeşim :)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

ferahhfezane güzel hayırlı olsun :)güle güle kullanın .. bakış açınızı ve tarzınızı merak ediyorum :)

aslında makinenin kalitesi bir noktada önemli ondan daha önemlisi bakmak ve görmek sanırım . buda sizde ziyadesiyle var sanırım . :) keyif alacağınız ve sizin için verimli olabilecek bir hobi olur inşaALLAH .

ben uzun pozlama ve ınfrared (kızıl ötesi) teknikleri uygulanmış çalışmaları beğeniyorum .şimdilik sadece bakmakla yetiniyorum :) yeterli bilgi-tecrübem yok .

selam ve dua ile kardeşim :)

Teşekkürler.. :)
Dijitalden başka makine kullanmadım.. :) Sadece seneler önce NikonD100 kullanmıştım çalıştığım yerde..
Onunla da ayar yapmadan sadece çekim yapıyordum ben :) Ayarını şefim yapıyordu.. :)
Resim çekmeyi çok seviyorum.. Fakat bu makineyi bir türlü çözemiyorum, zorlanıyorum..
Eşim benden daha hevesli çıktı.. :) Dediğiniz gibi bakmak ve görmek en önemlisi..
Yok kardeşim estağfirullah.. Bende ne gezer... Sabırsızım.. Sabır gerek şimdilik biraz.. İlginiz için sağolun.
Hayırlı Cumalar Olsun..:)
ferahhfeza

ferahhfeza

KaLBuN_KeSiR, post: 1465328, member: 114406Teşekkürler.. :)
Dijitalden başka makine kullanmadım.. :) Sadece seneler önce NikonD100 kullanmıştım çalıştığım yerde..
Onunla da ayar yapmadan sadece çekim yapıyordum ben :) Ayarını şefim yapıyordu.. :)
Resim çekmeyi çok seviyorum.. Fakat bu makineyi bir türlü çözemiyorum, zorlanıyorum..
Eşim benden daha hevesli çıktı.. :) Dediğiniz gibi bakmak ve görmek en önemlisi..
Yok kardeşim estağfirullah.. Bende ne gezer... Sabırsızım.. Sabır gerek şimdilik biraz.. İlginiz için sağolun.
Hayırlı Cumalar Olsun..:)

güzel kardeşim bizde canon 60d siparişi verdik inşaALLAH bir aksilik olmazsa bayramda elimde olacak .
tevafuk bir kaç yazı okudum sizinle paylaşmak istedim :) çok yalın bir dil kullanılmış ben bile anladım düşünün :) boş bir zamanınızda dilerseniz okursunuz .. faydalı olması ümidiyle

enstantane , diyafram ve ISO değerleri hakkında

http://www.sadikkokoz.com/tr/-diyafram-nedir-ne-ise-yarar-

http://www.sadikkokoz.com/tr/-enstantane-nedir-ne-ise-yarar-

http://www.sadikkokoz.com/tr/-iso-diyafram-enstantane-daha-kolay-nasil-anlasilir-

http://www.sadikkokoz.com/tr/-iso-asa-nedir-ne-ise-yarar-

ramazan -ı şerifiniz mübarek olsun ,rabbim hakkıyla idrak etmeyi cümlemize nasip etsin inşaALLAH dua ile :)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

ferahhfezagüzel kardeşim bizde canon 60d siparişi verdik inşaALLAH bir aksilik olmazsa bayramda elimde olacak .
tevafuk bir kaç yazı okudum sizinle paylaşmak istedim :) çok yalın bir dil kullanılmış ben bile anladım düşünün :) boş bir zamanınızda dilerseniz okursunuz .. faydalı olması ümidiyle

enstantane , diyafram ve ISO değerleri hakkında

® Resmi Web Sitesi ® Bu sayfanın içeriği henüz tamamlanmamıştır?-

ramazan -ı şerifiniz mübarek olsun ,rabbim hakkıyla idrak etmeyi cümlemize nasip etsin inşaALLAH dua ile :)

Hmm anladım.. Hayırlısı olsun kardeşim.. Çok güzel makine :) ee çekimler de güzel.. sonuçlar mükemmel üstü :)
Enstantene diyafram ve ıso değerleri hakkında az bişeyler gözden geçirdim..
Vermiş olduğunuz linklere de bakıp göz atacağım inşaAllah..
Rabbim razı olsun kardeşim. Çok teşekkür ederim..
Sizin de Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun, hepimize inşaAllah.. Amiin.. Hayırla kalın.. :)

ferahhfeza

ferahhfeza

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.