kaza namazı var mı ?

7.106 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
mektubat

mektubat

Mübarek Üye · 2.308 mesaj

Elbette kaza namazı vardır kardeşlerim.Yeni yetme kaza namazı yok diyen bid'at ehline aldanmamalı kitaplarını okumamalıdır.Konuyla ilgili aşağıdaki linkten geniş bilgi alabilirsiniz.

Kaza namazlar .:.: www.dinimizislam.com :.:.
*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
Sendarano

Sendarano

Yeni Üye · 9 mesaj

müslümandim, namazin farz oldugunu biliyordum ama tembellik ediyordum ve kilmiyordum diyosaniz, o zaman tabikide kilmadiginiz namazlari : KAZA ETMENIZ LAZIM GELMEKTE:::

ama kafirdim,40 yasinda müslaman oldum, ozaman ondan önceki seneleri kaza etmenize gerek yok, fakat genede kaza ederseniz kat kat mertebeniz yükselir.

SONUC :

KAZA NAMAZI VARDIR : HER MÜSLAMININ BORCUDUR !

ALLAH herkezin namazini eksiksiz kabul etsin.
Tevhid Davası

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 349 mesaj

Bile bile namazlarını kılma sonra bir ara kılarım deyip sonraya ertele ve bunun adınıda kaza ediyorum de )))
Kandırın kendinizi bakalım...

Rasulullah(s.a.v) unutan ve uyuya kalan hatırlayınca hemen kılsın diyerek unutanın ve uyuya kalanın namazını kaza etmesini söylemiştir...
Bile bile kılmayıpta veya uyku ve unutma hali dışında diğer şeyleri bahane edenlerinnamazlarını kaza etmesi gibi birşey söz konusu olmaz.

dinimizislam sitesi sapık ehlisünnet dışı bir sitedir bu sitelerden sapık görüşleri burada paylaşım müslümanların saf beyinlerini bulandırmayınız.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.