Uygulamalı Tecvid Öğrenelim

12.805 görüntülenme · 27 yanıt

Paylaş:
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

Allah Celle Celalühu razı olsun inşAllah kardeşim,

hasgül, post: 1408078, member: 59734ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü,
hak varsa helaldir. Ocak ayında size katılırım inşallah.
Selametle
ceylantur

ceylantur

inşAllah hep beraber takip ederiz kardeşim, Allah Celle Celalühu razı olsun inşAllah, hayırlı geceler, selamun aleyküm

gülkoksam, post: 1408080, member: 85616canım bende herhangi bir kursa gitmeden kendim öğrendim evde yanlışım varmı yokmu bilmiyorum bende faydalanmaya çalışıcam
-seleme-

-seleme-

Kıdemli Üye · 209 mesaj

selamün aleyküm bende tecvid öğrenmek istiyorum ocak ayının tam olarak hangi gününde başlayacak sabırsızlıkla bekliyorum selam ve dua ile
ceylantur

ceylantur

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatühü değerli kardeşim, inşaAllah bu haftasonu başlayacağız. Allah'a Celle Celalühu emanet olun inşaAllah

-seleme-, post: 1412715, member: 94128selamün aleyküm bende tecvid öğrenmek istiyorum ocak ayının tam olarak hangi gününde başlayacak sabırsızlıkla bekliyorum selam ve dua ile
ceylantur

ceylantur

derslerimizi bu programdan takip edeceğiz inşaAllah, öncelikle Kur'an-ı Kerim okumanın faziletleri ile ilgili ayet ve hadislerle başlayacağız inşaAllah

Kur'an Öğreniyorum video izle
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

ceylanturderslerimizi bu programdan takip edeceğiz inşaAllah, öncelikle Kur'an-ı Kerim okumanın faziletleri ile ilgili ayet ve hadislerle başlayacağız inşaAllah

Kur'an Öğreniyorum video izle

Allah celle celaluhu razı olsun.
ceylantur

ceylantur

amin inşaAllah, sağolun. Görüntülü dersleri kopyaladığım bağlantıdan takip edeceğiz, yazılı olarak da notlarımı paylaşmaya çalışacağım inşaAllah. Hayırlı geceler

Nadas06Allah celle celaluhu razı olsun.
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşim,
Allah razı Olsun,ecini kat kat versin ilmini arttırsın,iki cihanda aziz eylesin.
Selam ve Dua ile
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.