Uygulamalı Tecvid Öğrenelim
12.805 görüntülenme · 27 yanıt
inşAllah hep beraber takip ederiz kardeşim, Allah Celle Celalühu razı olsun inşAllah, hayırlı geceler, selamun aleyküm
gülkoksam, post: 1408080, member: 85616canım bende herhangi bir kursa gitmeden kendim öğrendim evde yanlışım varmı yokmu bilmiyorum bende faydalanmaya çalışıcam
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatühü değerli kardeşim, inşaAllah bu haftasonu başlayacağız. Allah'a Celle Celalühu emanet olun inşaAllah
-seleme-, post: 1412715, member: 94128selamün aleyküm bende tecvid öğrenmek istiyorum ocak ayının tam olarak hangi gününde başlayacak sabırsızlıkla bekliyorum selam ve dua ile
derslerimizi bu programdan takip edeceğiz inşaAllah, öncelikle Kur'an-ı Kerim okumanın faziletleri ile ilgili ayet ve hadislerle başlayacağız inşaAllah
Kur'an Öğreniyorum video izle
ceylanturderslerimizi bu programdan takip edeceğiz inşaAllah, öncelikle Kur'an-ı Kerim okumanın faziletleri ile ilgili ayet ve hadislerle başlayacağız inşaAllah
Allah celle celaluhu razı olsun.
Selamun Aleykum Kardeşim,
Allah razı Olsun,ecini kat kat versin ilmini arttırsın,iki cihanda aziz eylesin.
Selam ve Dua ile
Allah razı Olsun,ecini kat kat versin ilmini arttırsın,iki cihanda aziz eylesin.
Selam ve Dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68916-uygulamali-tecvid-ogrenelim · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.