Rabbim cümlemizden razı olsun değerli ablamız,
İnşAllah hep beraber burada birbirimizden nasiplenerek Allah Celle Celalühu rızasını kazanırız, elimden geldiğince öğrendiklerimi ve öğreneceklerimi parça parça buraya koymak istiyorum inşAllah, böylelikle hem vakti olmayanlar, hem de yanında hocası/yol göstericisi olmayanlar bir plan çerçevesinde belki buradan nasiplenir. Damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar demişler ya, bizimki de o hesap işte :a03:
Ben de yeni öğrenenlerden olduğum için inşAllah faydalı paylaşımlarda bulunuruz karşılıklı. Sizlerin de desteğinizi bekliyoruz, MaşAllah ne kadar şanslıymışsınız, ben 25 yaşında namaza başladım, 26 yaşında ise Kur'an öğrenebildim :a03:
Zararın neresinden dönsek kardır değil mi :a12:
Sizlerin de desteğini bekliyoruz, inşAllah faydalı bir konu olur, uygulayıcı paylaşımlarda bulunuruz inşAllah
Selam ve dua ile, Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı sabahlar
hanife deniz, post: 1272868, member: 98391Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Allah razı olsun,çok önemli ve güzel bir konuya değinmişsiniz.Kur'anı Kerimi okumak,okuyabilmek çok güzel,fakat tecvit kaidelerini bilerek daha doğrusu uygulayarak okuyabilmek başka bir güzel,başka bir lezzet,inş. yardım edebilecek kardeşlerimizde olur.Rabbime şükürler olsun,bana çocukken öğrenmeyi nasibetti,annemden babamdan hocalarımdan,onun gibi okuyabilmek için çırpındığım babaannemden razı olsun,mekanı cennet olsun.İnş. Kur'ana Sevdalı kardeşim gibi bu konuda alim olan kardeşlerimiz farkederler konuyu,farkettiklerinde yardımcı olacakları konusunda şüphem yok Allahın izni ile,diğer Kur'an öğreticisi olan kardeşlerimde.Allah hepsinden razı olsun.
Selam ve Dua ile