__SeccadeM__

1.838 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Seccadem… Sevdalı gönlünü, tertemiz endamınca açarken ve tevazu kanatlarını sererken sere serpe, beni de bas bağrına, beraber kurban olalım Sevgilinin uğruna…

Yaradan’la buluşma anlarımda, buseler konduruyorsun anlıma. Şairin dediği gibi; “öp beni anlımdan, öp beni seccadem…” Dudakların dokunsun kalbime, ellerim değsin avuçlarına, benim vefalı yârim seccadem…
Gözpınarlarım sana aşina, gözlerim sana tutsak, gönlüm Hak katında, birkaç damla gözyaşım düşerken avuçlarına, rengarenk desenlerinin arasında kayboluyor ıslak duygularım, sırılsıklam hicranım…

Canım seccadem…

Burağımsın, mîracımın her vaktinde, anne kucağı gibi sararken yumuşacık tebessümün bütün azalarımı, seninle hakka varışın, Hakkın huzuruna duruşun, dupduru rahmetin ve huzurun yoğunluğunu yaşarken, senin şefkatli kucağına ve kollarına, hüzünlerimi ve kaygılarımı bırakıyorum. Seninle beraber olmak ne güzel, ne ulvi, seninle dostla buluşma ve kaybolma anlarımız…

Kucakla beni seccadem! Sarmala beni!.. Al götür nisbet kokulu ve gül rengi yarınlara!..

Ötelerden bir pencere aç seccadem!… Üfür buhurunu, tütsüler gönder canıma.

O rengarenk desenlerini anlıma işlerken, gönül gergefime doku ipliklerini, dokundur ruhuma yumuşacık tenini.

Seccadem; sen sadık bir dostsun biliyorum, seni ve sende namaz kılmayı çok seviyorum.

Bana şahadetlik eder misin mahşerde? … Bazen öylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde…

Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım… Çağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem…
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Seccadem…
Sevdalı gönlünü, tertemiz endamınca açarken ve tevazu kanatlarını sererken sere serpe, beni de bas bağrına, beraber kurban olalım Sevgilinin uğruna…
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

Bana şahadetlik eder misin mahşerde? … Bazen öylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde…

Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım… Çağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem…

Esselamu Aleyküm canım
Rabbim razı olsun
emeğine ve hisseden yüreğine sağlıkB)
Rabbimizin razı olduğu kullardan olmamız duasıyla
Selametle kal
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin
B)
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

ALLAH razı olsun kardeşim çokk güzel bir yazııı
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Kucakla beni seccadem! Sarmala beni!.. Al götür nisbet kokulu ve gül rengi yarınlara!..

O rengarenk desenlerini anlıma işlerken, gönül gergefime doku ipliklerini, dokundur ruhuma yumuşacık tenini.

Selamünaleyküm canım kardeşim
Rabbim razı olsun çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık..
Okurken alıp götürdü beni başka alemlere, içim titredi gözlerim nemlendi..
Allahım bizleri hakkıyla namaz kılanlardan eylesin, bizleri seccademizden ayrı bırakmasın inşaaLLAH..Amin
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Su-Eda, post: 1269455, member: 1769

Esselamu Aleyküm canım
Rabbim razı olsun
emeğine ve hisseden yüreğine sağlıkB)
Rabbimizin razı olduğu kullardan olmamız duasıyla
Selametle kal
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin
B)

Ve aleyküm selam kardeşim.
Rabbim cümlemizden razı olsun inşaallah..
Rabbime emanet ol..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

ya mucib, post: 1269459, member: 96895ALLAH razı olsun kardeşim çokk güzel bir yazııı

Cümlemizden inşaallah..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

gülsengül, post: 1269472, member: 69715Kucakla beni seccadem! Sarmala beni!.. Al götür nisbet kokulu ve gül rengi yarınlara!..

Selamünaleyküm canım kardeşim
Rabbim razı olsun çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık..
Okurken alıp götürdü beni başka alemlere, içim titredi gözlerim nemlendi..
Allahım bizleri hakkıyla namaz kılanlardan eylesin, bizleri seccademizden ayrı bırakmasın inşaaLLAH..Amin
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile..

Ve aleyküm selam..
Sağolasın ablacm..
Dualarına yürekten amiinn diyorum..
Hayırlı ramazanlar..
turk8487

turk8487

Kıdemli Üye · 451 mesaj

Onlar mutlaka Rab'lerine kavuşacaklarını ve O'na döneceklerini bilirler (de Namazlarını yüksünmeden huşu içinde kılarlar).

emegine saglık canım allahın selamı üzerine olsun
elifffff

elifffff

Mübarek Üye · 1.217 mesaj

esselamün aleyküm
sabah sabah okuduğum en güzel yazılardan bir tanesi...
rabbim razı olsun her daim gönlünüze göre versin inşallah..

selametle..
arzu74

arzu74

Mübarek Üye · 2.336 mesaj

allah razı olsun.selamlar
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

turk8487Onlar mutlaka Rab'lerine kavuşacaklarını ve O'na döneceklerini bilirler (de Namazlarını yüksünmeden huşu içinde kılarlar).

emegine saglık canım allahın selamı üzerine olsun

Sağolasın abla Allah celle celaluhu razı olsun.. Hayırlı iftarlar..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

elifffffesselamün aleyküm
sabah sabah okuduğum en güzel yazılardan bir tanesi...
rabbim razı olsun her daim gönlünüze göre versin inşallah..

selametle..

Ve aleyküm selam elif kardeşim..
Amiiiinn.. Cümlemizden inşaallah..
Hayırlı iftarlar:a12:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

arzu74Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım… Çağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem…

allah razı olsun.selamlar

Hayırlı iftarlar olsun.. :)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.