((Canim Seccadem))

5.918 görüntülenme · 35 yanıt

Paylaş:
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

Seccadem… Sevdalı gönlünü, tertemiz endamınca açarken ve tevazu kanatlarını sererken sere serpe, beni de bas bağrına, beraber kurban olalım Sevgilinin uğruna…
Yaradan’la buluşma anlarımda, buseler konduruyorsun anlıma. Şairin dediği gibi; “öp beni anlımdan, öp beni seccadem…” Dudakların dokunsun kalbime, ellerim değsin avuçlarına, benim vefalı yârim seccadem…
Gözpınarlarım sana aşina, gözlerim sana tutsak, gönlüm Hak katında, birkaç damla gözyaşım düşerken avuçlarına, rengarenk desenlerinin arasında kayboluyor ıslak duygularım, sırılsıklam hicranım…
Canım seccadem…
Burağımsın, mîracımın her vaktinde, anne kucağı gibi sararken yumuşacık tebessümün bütün azalarımı, seninle hakka varışın, Hakkın huzuruna duruşun, dupduru rahmetin ve huzurun yoğunluğunu yaşarken, senin şefkatli kucağına ve kollarına, hüzünlerimi ve kaygılarımı bırakıyorum. Seninle beraber olmak ne güzel, ne ulvi, seninle dostla buluşma ve kaybolma anlarımız…
Kucakla beni seccadem! Sarmala beni!.. Al götür nisbet kokulu ve gül rengi yarınlara!..
Ötelerden bir pencere aç seccadem!… Üfür buhurunu, tütsüler gönder canıma.
O rengarenk desenlerini anlıma işlerken, gönül gergefime doku ipliklerini, dokundur ruhuma yumuşacık tenini.
Seccadem; sen sadık bir dostsun biliyorum, seni ve sende namaz kılmayı çok seviyorum.
Bana şahadetlik eder misin mahşerde? … Bazen öylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde…
Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım… Çağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem…

Alinti
👍 1
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

S A,hayirli gunler...
icveat

icveat

Kıdemli Üye · 118 mesaj

ALLAH ZÜL-CELAL (c.c) ellerine emeğine ve yüreğine RAHMET yağdırsın İNŞ...
çok güzel paylaşım için

keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Seccadem; sen sadık bir dostsun biliyorum, seni ve sende namaz kılmayı çok seviyorum.
Bana şahadetlik eder misin mahşerde? … Bazen öylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde…
Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım… Çağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem.....

ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI BİR PAYLAŞIM....

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM....

A.E.OLUN DUA İLE...
ahirete_yolculuk

ahirete_yolculuk

Kıdemli Üye · 203 mesaj

allah razi olsun kardesim güzel paylasim icin
allahin rahmeti cümlemizin üzerine olsun insalah
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Allah razı olsun kardeşim çok güzeldi Rabbim ecrini versin inşaallah
selam ve dua ile...
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM hayırlı akşamlar elinize emeğinize yüreğinize sağlık ALLAH Sizden razı olsun bu hayırlı paylaşımınız için RABBİM Seccadesini yar NAMAZINI MİRAC edinenlerden eylesin bizleri

SELAM ve DUA ie kalın
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

icveat
ALLAH ZÜL-CELAL (c.c) ellerine emeğine ve yüreğine RAHMET yağdırsın İNŞ...

çok güzel paylaşım için

Amin,Allah razi olsun kardesim,
bu guzel resmi bizimle paylastiginiz için çok tesekkurler
selametle kalin...

[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

keltepe

ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI BİR PAYLAŞIM....

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM....

A.E.OLUN DUA İLE...

Rabbim sizdende razi olsun keltepe kardesim,
rabbime emanetsiniz,selametle kalin...
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

ahirete_yolculukallah razi olsun kardesim güzel paylasim icin
allahin rahmeti cümlemizin üzerine olsun insalah

Amin INSAALLAH guzel kardesim,Rabbim sizdende razi olsun
Selametle kalin...
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

zynp_rukiye
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Allah razı olsun kardeşim çok güzeldi Rabbim ecrini versin inşaallah

selam ve dua ile...

VeAleykumSelam,Rabbim sizdende razi olsun guzel kardesim,
Rabbime emanetsiniz,selametle ins...

[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

afakisevdaSELAMÜN ALEYKÜM hayırlı akşamlar elinize emeğinize yüreğinize sağlık ALLAH Sizden razı olsun bu hayırlı paylaşımınız için RABBİM Seccadesini yar NAMAZINI MİRAC edinenlerden eylesin bizleri

SELAM ve DUA ie kalın

VeAleykumSelam,duaniza yurekten amin diyorum,Rabbim sizdende razi olsun,
selametle kalin...
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü Mihriban ablam..
Hoş ve duygulu bir paylaşımdı..Rabbimiz c.c razı olsun, sevabınızı ziyadesiyle size yazsın inşallah..Kulluğumuzun miracı olan secdelerimiz, en kalbi dualarımız, Rahman'la günde (en az) 5 vakit üzerinde buluştuğumuz, üzerine adım attıktan sonra dünyaya kulaklarımızı kapadığımız ve kimi zaman üzerinde akıttığımız gözyaşlarımız..Hepsinin tanığıdır seccadeler..Gerçekten güzel ve anlamlı bir çalışma idi..Değerli emeğinize, yüreğinize sağlık olsun inşallah..Rabbimize emanet olun..Selam ve baki dua ile inşallah..B)B)
avşar

avşar

Üye · 38 mesaj

Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım… Çağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem…
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selam ve dua ile kalın selametle.
👍 1
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

aliye_aliye, post: 572584, member: 72327
Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü Mihriban ablam..
Hoş ve duygulu bir paylaşımdı..Rabbimiz c.c razı olsun, sevabınızı ziyadesiyle size yazsın inşallah..Kulluğumuzun miracı olan secdelerimiz, en kalbi dualarımız, Rahman'la günde (en az) 5 vakit üzerinde buluştuğumuz, üzerine adım attıktan sonra dünyaya kulaklarımızı kapadığımız ve kimi zaman üzerinde akıttığımız gözyaşlarımız..Hepsinin tanığıdır seccadeler..Gerçekten güzel ve anlamlı bir çalışma idi..Değerli emeğinize, yüreğinize sağlık olsun inşallah..Rabbimize emanet olun..Selam ve baki dua ile inşallah..B)B)

Ve Aleyna Aleykum Selam guzel kardesim,inanin yorumunuzu simdi gordum çok tesekkur ederim,Rabbim razi olsun gonlu guzel, kalemi guzel kardesim,
sizde Rabbimize emanet olun..... Selam ve dua ile....

[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

avşarBeni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım… Çağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem…

Selam ve Dua ile......selametle ins......
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

Tesekkurler....

Tesekkurler....

-KAAN-

selam ve dua ile kalın selametle.

Hayirli geceler olsun....selametle insallah......
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

Emeğinize Sağlik..

Emeğinize Sağlik..

"Bana şahadetlik eder misin mahşerde? … Bazen öylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda.."

EsSelamuAleyküm Kıymetli MİHRİBAN Kardeşim..

Allah(CC) razı olsun Kardeşim..Yeryüzü mescidinde seccadelerden
ve secdelerden ayırmasın Rabbimiz cümlemizi inşaAllah..
Emeğinize-elinize sağlık olsun Kardeşim..Ayrıca diğer bir sayfadaki hediyeniz için çok teşekkür ederim Kardeşim..zahmet etmişsiniz..
sağolunuz..
Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

yalnız seccademin yününde şevkat,
öp beni alnımdan, sen öp seccadem...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.