S.A
979 görüntülenme · 7 yanıt
:a12:Selamın aleyküm siteye yeni üye oldum tanımaya çalışıyıorum kokuşmuş ve çıkar ilişkilerinin dışında allah için insan olduğumuz için sohbet ve paylaşım için buradayım umarım güzel dostluklar karabilirim hoşçakalınız .:a12:
Hoşbulduk kardeş umarım bu msf size ulaşır siteyi henüz nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı ıolursanız sevinirim Kocaelinden ayşe .
Dadaş _kızıHoşbulduk kardeş umarım bu msf size ulaşır siteyi henüz nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı ıolursanız sevinirim Kocaelinden ayşe .
sıla ablamızın dedıyı gıbı sıtede zaman gecırdıkce oğrenırsınız bend eılk geldığımde ılk bır hafta hıc mesaj yazmamiştım sıtenın bolumlerıne gırıp sıteyı tanımaya çalişmiştım hatta ben ılk uye olduğumda tanişma koşesıne dahı konu acamamaiştım ve zamanla oğrendım ama sız gayet ıyı başladınız hemen bı konu acıp taniştırdınız kendınızı ve yavaş yavaş ta tanımaya çalişiyorsunuz ılk etapta 1,2 konuya adapte olun o konuları takıp edın ve zamanla tum sıteyede adapte olacaksınız .aslında cok basıt ....
ılk etapta adapte olacağınız koyunu tevsıye edecek olursam dını hıkayeler bolumunu secın hem okuyarak sıtede zaman gecırmiş olursunuz hemde ufkunuz acılır ve erken sıkılmazsınız sıteden allaha emanet olun sızı daima yanımızda gormek ıstıyoruz
aleyküm selam
aleyküm selam
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü,
üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşAllah, islamiyet.gen.tr ailesine hoşgeldiniz.
selam ve dua ile, Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı akşamlar
aleyküm selam
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü,
üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşAllah, islamiyet.gen.tr ailesine hoşgeldiniz.
selam ve dua ile, Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı akşamlar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68527-s-a · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kim nereli? Tanışma Köşesi 1.272 cevap
- ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? Tanışma Köşesi 1.176 cevap
- Sizleri Taniyabilirmiyim Tanışma Köşesi 597 cevap
- Hangi şehirde yaşıyoruz Tanışma Köşesi 420 cevap
- BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK.. Tanışma Köşesi 385 cevap
- YARDIM - Resim Yükleme Tanışma Köşesi 319 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.