Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım...

710.099 görüntülenme · 12.019 yanıt

Paylaş:
Gün_Işığı

Gün_Işığı

Kıdemli Üye · 441 mesaj

10 tane okundu:a35:
Gün_Işığı

Gün_Işığı

Kıdemli Üye · 441 mesaj

10 tane okundu:a35:
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

50 adet daha okudum.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHIM

Allahın Rızasını Kazanmak,Peygamber Efendimizin Şefaatine Nail olmak İçin ve niyetim boşanma aşamasında olduğumuz 3 şubatta ilk duruşmamız olacak eşim eren ile barışmak için
gaye34 kardeşimize okuyoruz

...................LİSTE..................

serap8191..........................100
kardelele.............................100(okundu)
mavci.................................200
Gün-işığı...............................20(okundu)
hanife deniz.........................100

okunan.................................470
kalan..................................3.924

tüm kardeşlerimden ALLAH razı olsun sizler nasıl karşılıksız ve sürekli yardım ediyorsanız RABBİMDE sizlere her zaman yardım etsin.
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

100 tane alıyorum
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHIM

Allahın Rızasını Kazanmak,Peygamber Efendimizin Şefaatine Nail olmak İçin ve niyetim boşanma aşamasında olduğumuz 3 şubatta ilk duruşmamız olacak eşim eren ile barışmak için

kardelele.............................50
hacer_fatih...........................100

okunan.................................450
kalan...................................3994

tüm kardeşlerimden ALLAH razı olsun sizler nasıl karşılıksız ve sürekli yardım ediyorsanız RABBİMDE sizlere her zaman yardım etsin.
hanife deniz

hanife deniz

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHIM

Hacer-fatih...........................100

okunan.................................570
kalan..................................3.824

hanife deniz

hanife deniz

Selamun aleykum Kardeşlerim,
Bir süredir,okuduğumuz Tefriciye hatimleri ile ilgili,okuduğum çeşitli yazılar ve duyduğum söylemler nedeniyle tereddüte düşmüştüm,araştırdım fkt yine içinden çıkamdım,kendisi ,gerçekten çok saygı duyduğum,çok sevdiğim,din alimi bir büyüğüme danışmaya karar verdim.Kendisini aramayı düşünürken,bu akşam Allah razı olsun kendileri aradılar.Ve ben bu konuyu kendilerine sordum,Tevriciyenin salavt olduğunu,bunun güzel bir ibadet olduğunu,istediğimiz kadr okuyabileceğimizi,4444 Tefriciyeyi,Kur'anı Kerim hatmi olarak değil,bunu Salvatı Tefriciye hatmi olduğunu kabul ederek, bu bilinçle okuduğumuzun farkında olduğumuzu,allahın Rızasını kazanmak,Peygemberimizin şefaatine nail olmak ve Allahtan selmet ve hyır dilemenin hiçbir sakıncası olmadığını,okuyabileceğimizi söyledi.
Ben gerçekten çok rahatldım,çünkü acaba kardeşlerimle güzellik yaşamak isterken,yanlışamı sürüklüyorum diye tereddüt etmeye başlamıştım.Bu durumu sizlerle de paylaşmk istedim.
Rabbim hepinizden razı olsun.
Selm ve Dua ile
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

ablam sağolasın bilgi için biliyorsun bende bu konuda çok sıkıntı yaşadım.sen nasılsın canım ablam iyimisin.bu arada 100 tanemi okudum 50 tane daha okudum.ALLAHA emanet ol ablam
serap8191

serap8191

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHIM

serap8191..........................150(okundu)

okunan.................................670
kalan..................................3.774

kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı günler diliyorum.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.
50 adet daha okudum.
Allah kabul etsin.
hanife deniz

hanife deniz

kardelele, post: 1408236, member: 103783Hayırlı günler diliyorum.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.
50 adet daha okudum.
Allah kabul etsin.

Hayırlı günler kardeşim,
Allah razı olsun ecrini kat kat versin,Rabbim seni hiç bir zaman umutsuz,çresiz bırakmasın,Efendimize komşu eylesin inşaAllah.
Selam ve Dua ile
hanife deniz

hanife deniz

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHIM

kardelele.............................150(okundu)

okunan.................................720
kalan..................................3.724

mert33

mert33

Yeni Üye · 7 mesaj

Salat-ı Tefriciye gibi salat-ü selamlar Peygamberimiz için yaptığımız birer makbul duadırlar. Dualar ise ibadet niyetiyle okunur. İbadetlerin karşılığı da bazen dünyada verilir, ama çoğunlukla da ahirete tehir edilir. Bu sebeple, dünyevi sonuç hemen alınmazsa duam kabul olmadı, redde uğradı, diye ümitsizliğe düşülmez.. Belki karşılığı ebedi hayatta verilmek üzere ahirete tehir edildi, diye düşünerek salat-ü selama devam edilir..

Yani hangi sıkıntıdan kurtulmak niyetiyle okunursa okunsun okuyan karşılığını hemen peşin olarak dünyada alacak, düşündüğü sonuca da mutlaka hemen varacak, diye bir hüküm yoktur..
hanife deniz

hanife deniz

mert33, post: 1408245, member: 96566Salat-ı Tefriciye gibi salat-ü selamlar Peygamberimiz için yaptığımız birer makbul duadırlar. Dualar ise ibadet niyetiyle okunur. İbadetlerin karşılığı da bazen dünyada verilir, ama çoğunlukla da ahirete tehir edilir. Bu sebeple, dünyevi sonuç hemen alınmazsa duam kabul olmadı, redde uğradı, diye ümitsizliğe düşülmez.. Belki karşılığı ebedi hayatta verilmek üzere ahirete tehir edildi, diye düşünerek salat-ü selama devam edilir..

Yani hangi sıkıntıdan kurtulmak niyetiyle okunursa okunsun okuyan karşılığını hemen peşin olarak dünyada alacak, düşündüğü sonuca da mutlaka hemen varacak, diye bir hüküm yoktur..

Allah razı olsun Kardeşim,söylediklerin çok güzel ve doğru,aynen katılıyorum,zaten Rabbimden herşeyin hayırlısını dileyerek dua ediyoruz.
Selam ve Dua ile
salavatqetir

salavatqetir

Mübarek Üye · 1.596 mesaj

Selamun aleyküm hanife abla bende şuan yoğun bakımda olan bir abim için tefriciye okunmasını istiyorum
hanife deniz

hanife deniz

salavatqetir, post: 1408289, member: 79720Selamun aleyküm hanife abla bende şuan yoğun bakımda olan bir abim için tefriciye okunmasını istiyorum

Aleykum Selam Kardeşim,
Geçmiş olsun,Yüce Rabbim Şafi ismi İle tecelli etsin inşaAllah.Biz okur Rabbimden isteriz taktir O'nun.
Selam ve Dua ile
hanife deniz

hanife deniz

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHIM

kardelele.............................150(okundu)
hanife deniz.........................200(okundu)+100

okunan.................................920
kalan..................................3.524

serap8191

serap8191

salavatqetir, post: 1408289, member: 79720Selamun aleyküm hanife abla bende şuan yoğun bakımda olan bir abim için tefriciye okunmasını istiyorum

canım çok ama çok geçmiş olsun .abimizin durumu nasıl ?inşallah hayırlı haberlerini alırız
serap8191

serap8191

selamün aleyküm canım ailem.20 tane daha okudum.ALLAHA emanet olun
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.