Ben geldim,Hamdolsun çok başarılı bir operasyon geçirdim Allahın izni ile.Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşaAllah.
Selam ve Dua ile
710.093 görüntülenme · 12.019 yanıt
hanife denizSelamun Aleykum Kardeşlerim,
Ben geldim,Hamdolsun çok başarılı bir operasyon geçirdim Allahın izni ile.Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşaAllah.
Selam ve Dua ile
hacer_fatihAleyküm Selam ablacım geçmiş olsun hiç haberim oktu hayır olsun inşaallah rahatsızlığın neydi abla özel değilse Allah şifa versin
pimpirikli
Yeni Üye · 0 mesaj
hanife denizAleykum Selam Kardeşim,
Allah Razı Olsun.Önemli birşey değil,ama konumu itibarıyla zorbir operasyon olduğu söylendi.Yirmilik dişim gömülüymüş,üzerinde kemikdoku oluşmuş ve çene kemiğine kaynmış.Allahıma çok şükür doktorum gerçekten işinin ehliydi ve çok güzel geçti ve iyiyim,sadece yüzüm şişti.Buda doğalmış.Hamdolsun iyiyim.
Selam ve Dua ile
pimpiriklişu anki okunan arkadaşa 50 tane daha okudum ALLAH hayırlı dileğini kabul etsin inş..amin
hacer_fatihÇok geçmiş olsun ablacım Allah şifa versin Rabbime emanetsin
hanife denizselamun aleykum kardeşlerim,
ben geldim,hamdolsun çok başarılı bir operasyon geçirdim allahın izni ile.rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşaallah.
Selam ve dua ile
kardeleleHayırlı günler diliyorum.
50 adet aldım şimdilik.
Allah kabul etsin.
hanife denizAllah Razı olsun kardeşim,inŞaAllah sana da hyırlısıyla evltlarını kucağına almayı nasibetsin inşaAllah.Tarih bellimi kardeşim,inşaAllah tarihten önce sana bir tefriciye hatmi yayapalım.
Selam ve Dua ile
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
hacer_fatihCümlemizden inşaallah ablacım eğer vaktinde gelirlerse nisan 15 ama doktorum ikiz oldukları için marttada hazırlıklı ol diyor şuan 22+4 günlükler kuzucuklarım Allah razı olsun ablacım
leyla-1Canım benim ne kadar çok sevindiğimi anlatamam daha önce yazma fırsatım olmadı Allah sağ sağlim dünyaya gelmek hayırlı salih evlatlar olmak nasip etsin Rabbim.Her zaman duamdasınız yine sizin gibi iki kardeşimdende sevdindiri haberi aldım Rabbim nelere Kadir'dir yeter ki Ol desin.
Allah yar ve yardımcınız olsun herşey gönlünüzce olsun canım Allah'a emmanet ol:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68160-birbirimize-tefriciye-okuyalim · 28.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.